PropaS letnje revolucije, uzroci i posledice

PropaS letnje revolucije uzroci i posledice
Ja bih rekao da je spremnost policije da koristi silu u suzbijanju terora bila odlučujuća činjenica koja je dovela do propasti revolucije.
Ja verujem da je to zato što nisu razbijali bankomate. Kad demonstranti brinu više što će im pisati u CV nego socijalni momenat, jasno je da ta politička struja nema širu socijalnu osnovu i da nije uključila siromašnije mase. Kratko rečeno, bili su mrtvi i pre abortusa

cek, cek.........ne moze to tako. Unistiti jednogodisnju privredu Srbije, unistiti godinu dana studentske i srednjoskolske mladosti, unistiti pravni sistem nase zemlje...............i sada samo reci PROPALA REVOLUCIJA.
Ti koji su ucestvovali u pokusaju rusenja Srbije, platice svu stetu nastalu njihovim destruktivnim delovanjem.Od oduzimanja kompletne imovine pa do dozivotnih zatvorskih kazni. Bez toga ne sme da prodje.

cek, cek.........ne moze to tako. Unistiti jednogodisnju privredu Srbije, unistiti godinu dana studentske i srednjoskolske mladosti, unistiti pravni sistem nase zemlje...............i sada samo reci PROPALA REVOLUCIJA.
Ti koji su ucestvovali u pokusaju rusenja Srbije, platice svu stetu nastalu njihovim destruktivnim delovanjem.Od oduzimanja kompletne imovine pa do dozivotnih zatvorskih kazni. Bez toga ne sme da prodje.
13 godina uništavanja i pljačkanja Srbije ko će to da plati?
Ko će u zatvor?

13 godina uništavanja i pljačkanja Srbije ko će to da plati?
Ko će u zatvor?
vrati se u 2012 pa pogledaj kako si onda ziveo a pogledaj kako danas zivis (osim ovih 10 meseci u kojima ste vi blokaderi vrsljali).
Jos bolje pogledaj Srbiju 2012 u odnosu na Evropu i Balkan pa uporedi sa Srbijom do Novembra 2024 kada ste pokusali sa rusenjem i unistavanjem nase drzave.

vrati se u 2012 pa pogledaj kako si onda ziveo a pogledaj kako danas zivis (osim ovih 10 meseci u kojima ste vi blokaderi vrsljali).
Jos bolje pogledaj Srbiju 2012 u odnosu na Evropu i Balkan pa uporedi sa Srbijom do Novembra 2024 kada ste pokusali sa rusenjem i unistavanjem nase drzave.
Bolje sam živeo pre 2012.
Vratili su žuti plate koje su kasnile zbog tvoje crno crvene koalicije.
Vratili su staru devizni štednju, vratili su zajam za Srbiju,vratili su marke od jezde i Dafine.
Imao sam topli obrok,regres.
Ukinute su vize. Malo li je
:mrgreen:

Poslednja izmena:
Karpoš 11 i kapetanmiki,mario,kami,lagerta,sisi, alter ego,majstor života i brojni drugi.
Lopovi i lažovi ce u zatvor.
Screenshot_2025-09-13-18-28-47-380_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Back