ПРОПАО САМИТ У БАЈЧЕТИНИ

Meni naprednjaci nisu trn u oku jer su se priblizili vlasti. Niti me briga sto su zeznuli Radetu, vec je stvar principijelnosti. Vec sam pisala o tome da bih volela da oni preuzmu malo odgovornost na sebe i da vidimo te promene koje su obecavali. Na stranu sto ih ne podnosim, sto ih smatram lazovima, diletantima a njihovog dojucerasnjeg sefa tragikomicnom pojavom.

Uzasavam se tog dvadesetogodisnjeg glumatanja is skupstinskih klupa, primanja poslanickih plata, drpanja na sitno (verovatno i krupno), prodavanja magle, lazi i obecanja o kradji izbora... ali, ako oni nisu podvala ovom narodu, zasto onda nije Predsednik odmah po zakletvi dao mandat naprednjacima pa da vidimo sta oni to imaju nameru da urade. Ovako koketiraju, prebacuju odgovornost na druge, o kradji cute, pustaju da Dacic ucenjuje, koketiraju sa Dinkicem... zar tebi to lici na ozbiljnu partiju? Opet kazem, sa ostalima smo znali sta nas ceka, dobro ili lose, a sa naprednjacima jos uvek ne znamo. I ocekujem vladu naprednjaka, mada je mrka kapa za tako nesto.

Prvo, jesu oni lazovi, diletanti i tragikomicni, ali daleko manje od demokrata. I sto ih demokrate nisu sprecile da pokradu mandate radikalima nego su ih precutno podrzali u tome? Ha.
Drugo, ako oni trebaju da preuzmu odgovornost za nesto u ovoj zemlji, sta onda tek treba da rade demokrate? Svako ko opljune po njima a da se pritom debelo ne is***** po zutarama je osoba bez dodira sa stvarnoscu (sem ako je sam zutara, naravno).
Trece, sto se tice kradje izbora, dokazi su predati policiji i njen posao je da to istrazi. Nikolic jeste obecavao sve i svasta, ali nije u nadleznosti predsednika republike da vodi istragu o pokradenim glasovima.
Cetvrto, Dacic ucenjuje sve zive, a sa Dinkicem mora da se koketira, jer on ce svakako biti u vlasti, pitanje je samo da li sa demokratama ili sa naprednjacima. Svi koji kritikuju tu saradnju sa njim nikako da daju neko svoje resenje, jer ono ni ne postoji, nego samo pljuju bez obaveza i prave se pametni.
Peto, pa ako jos uvek ne znamo sta nas ceka sa njima, znaci da postoje neke sanse da cekaju i neke dobre stvari, za razliku od druge opcije.

Vidis, sve je jasno kad se razlozno i bez predrasuda sagledaju stvari :D

Prvo, jesu oni lazovi, diletanti i tragikomicni, ali daleko manje od demokrata. I sto ih demokrate nisu sprecile da pokradu mandate radikalima nego su ih precutno podrzali u tome? Ha.
Drugo, ako oni trebaju da preuzmu odgovornost za nesto u ovoj zemlji, sta onda tek treba da rade demokrate? Svako ko opljune po njima a da se pritom debelo ne is***** po zutarama je osoba bez dodira sa stvarnoscu (sem ako je sam zutara, naravno).
Trece, sto se tice kradje izbora, dokazi su predati policiji i njen posao je da to istrazi. Nikolic jeste obecavao sve i svasta, ali nije u nadleznosti predsednika republike da vodi istragu o pokradenim glasovima.
Cetvrto, Dacic ucenjuje sve zive, a sa Dinkicem mora da se koketira, jer on ce svakako biti u vlasti, pitanje je samo da li sa demokratama ili sa naprednjacima. Svi koji kritikuju tu saradnju sa njim nikako da daju neko svoje resenje, jer ono ni ne postoji, nego samo pljuju bez obaveza i prave se pametni.
Peto, pa ako jos uvek ne znamo sta nas ceka sa njima, znaci da postoje neke sanse da cekaju i neke dobre stvari, za razliku od druge opcije.

Vidis, sve je jasno kad se razlozno i bez predrasuda sagledaju stvari :D

Sto ce reci da ti razlozno gledas na stvari a ja ne? :D Dobro, postujem svacije misljenje.

O svemu mozemo u nedogled, svako ce braniti svoj stav, Ja bih se osvrnula na poslednji, peti stav. Lose sam se izrazila, sa naprednjacima znamo da nas ne ceka nista bolje i nista dobro, Toma, Vucko i kompanija nisu u Srbiji od juce.
Ja i dalje tvrdim da su oni velika podvala. Bez obzira sto su u toj podvali ucestvovale i demokrate.

Напредњаци сами од себе праве циркус...
Као да су већ заборавили
колико их је пута СПС натегао, а они се и даље надају...[/B][/COLOR]
Доказ да их прасац дебели много добро ... натеже .... а и прија им, изгледа, то натезање

Наша политчка сцена је - болест

Sto ce reci da ti razlozno gledas na stvari a ja ne? :D Dobro, postujem svacije misljenje.

O svemu mozemo u nedogled, svako ce braniti svoj stav, Ja bih se osvrnula na poslednji, peti stav. Lose sam se izrazila, sa naprednjacima znamo da nas ne ceka nista bolje i nista dobro, Toma, Vucko i kompanija nisu u Srbiji od juce.
Ja i dalje tvrdim da su oni velika podvala. Bez obzira sto su u toj podvali ucestvovale i demokrate.

Moze, samo ako vec pljujes po nekome, onda bar iznesi neke argumente za to, a ne "kupio diplomu", "obecao ovo ili ono"... jer je to isto i sto puta gore vec uradila druga strana.

Sa demokratama nas sigurno ne ceka nista dobro. Oni su najodgovorniji za trenutnu propast zemlje, ogromnu zaduzenost, najvecu nezaposlenost u Evropi, ogromnu korupciju, partokratiju, negativnu selekciju i sva ostala sranja koja su nas zadesila.

edit: baska sto su toliko jadni da preko svojih medija moraju da pljuju i omalovazavaju drugu stranu, dezinformisu javnost itd al' to i ne cudi od takve sorte.

Poslednja izmena:
Moze, samo ako vec pljujes po nekome, onda bar iznesi neke argumente za to, a ne "kupio diplomu", "obecao ovo ili ono"... jer je to isto i sto puta gore vec uradila druga strana.

Sa demokratama nas sigurno ne ceka nista dobro. Oni su najodgovorniji za trenutnu propast zemlje, ogromnu zaduzenost, najvecu nezaposlenost u Evropi, ogromnu korupciju, partokratiju, negativnu selekciju i sva ostala sranja koja su nas zadesila.

edit: baska sto su toliko jadni da preko svojih medija moraju da pljuju i omalovazavaju drugu stranu, dezinformisu javnost itd al' to i ne cudi od takve sorte.
Stvarno sam se potrudila da budem korektna i odgovorim na tvoja pitanja. Ali, tebe ne zanima sta ja pisem, pokazi mi gde sam to napisala da nas sa demokratama ceka nesto dobro. Naprotiv, napisala sam da zelim da vidim naprednjacko dobro. Posto se ne zanosim da bi dobro doneli, bar zelim da vidim da preuzmu odgovornost na sebe a ne da ostanu da glume opoziciju. Imali su vise nacina da preokrenu stvar u svoju korist, samo je i dalje pitanje gde oni vide svoju korist.

Stvarno sam se potrudila da budem korektna i odgovorim na tvoja pitanja. Ali, tebe ne zanima sta ja pisem, pokazi mi gde sam to napisala da nas sa demokratama ceka nesto dobro. Naprotiv, napisala sam da zelim da vidim naprednjacko dobro. Posto se ne zanosim da bi dobro doneli, bar zelim da vidim da preuzmu odgovornost na sebe a ne da ostanu da glume opoziciju. Imali su vise nacina da preokrenu stvar u svoju korist, samo je i dalje pitanje gde oni vide svoju korist.

Na ovom PDF- u ima ozbiljnih diskutanata ali je mnogo više onih koji su se ugledali na svoje uzore - čelnike stranaka,

koji su im u predizbornoj kampanji izveli pokaznu vežbu, kako treba komunicirati.

Stoga reči "pljuvanje", "ne lupaj budalo", "nemaš mozga" i sl., jesu ovde svakodnevni način komunikacije,

što moram priznati, ponekad zaista smeta.

Ja i dalje tvrdim da su oni velika podvala. Bez obzira sto su u toj podvali ucestvovale i demokrate
.

:klap:

Naravno da su podvala i sem partijskih vojnikuša , po mogućstvu i zaludnih domaćica i kojeg mučenika sa platnog im spiska , svi će reći to isto , nikoga niti su zavarali niti mučenici imaju kapaciteta da nekog zavaraju :D

Dok sam se na Tadića&co znala i ozbiljno da naljutim kada bih videla kako i gde srljaju , a sve u naše ime , ovaj bajčetinac sa sve tom jadnom svitom oko sebe me ispunjava neviđenim gađenjem i to do te mere da i vesti koje bih morala da ispratim , a vidim da ga tu spominju , moram da batalim i preskačem.

Najtužnije je što se to ne dešava samo meni nego bar 90% građana Srbije tako reaguje ...sem one malobrojne njihove šačice miševa koji su celog svog života živeli kao mali , neprimetni miševi , a tako će i skončati :D

Moze biti da sam pogresio u proceni, ali kad neko toliko napada stranku koja nije bila na vlasti kao da je ona kriva za sve, a pri tome kaze da nije radikal, logicno je da pomislim da je barem glasao za suparnicku stranku, a kad glasas za nekoga, to znaci da ocekujes nesto dobro od njega. U tom slucaju, logicno je da od naprednjaka ne ocekujes nikakvo dobro, da se ne lazemo, vec upravo suprotno, da bi onda mogla da ih optuzis kako su oni krivi za sve, bas kao sto to upravo rade Rebeka, Obavesten, Haliks i ostali polusvet. Ali, opet kazem, moze biti da za tebe gresim..

politiku u srbiji vodi zapad ocito...a ove zajebancije sto gledamo su samo pokusaji zamagljivanja i onako zatvorenih ociju gradjana srbije...
da nije tako--koje objasnjenje moze biti za neprekidno forsiranje ovog propalice dinkica..?? po meni --nema drugog objasnjenja nego da neko izvan zemlje a mocan je insistira da dinkic bude neprekidno u vlasti--i sto je najgore--uzima najbitnija ministarstva u zemlji....i cega god se dohvatio--to je unisteno...

Placenici, klanovi, zavere, cenovnici...neki ljudi ovde ne mogu bez trilera.
Bujna masta cini svasta.

Da. draga otmena forumašice moja, šalimo se i maštamo malo. Tako nam je lakše da preživimo ova teška vremena.

Suština je, Predsednik Srbije je podno ostavku na mesto stranačkog predsednika jer žarko želi da bude predsednik svih građana. Jel tako reko ? Jeste.

I šta sad Bajčetina traži, kao mesto okupljanja dogovora oko Vlade Srbije ? Ili su otišli da jave predsedniku da su napravili većinu, pa da im poveri mandat, pošto nije bilo dometa za telefon,

a on nije mogao da propusti opet neko šišanje trave?

Šta je sad ovde mašta, a šta tragedija?

Srbija nije toliko bitna stranim silama...vi ponekad pricate kao da velike sile ne spavaju, vec samo misle koga ce da potplate u Srbiji...
Mislim da oni mogu (ako bas hoce) da ostvare svoj uticaj u znatnoj meri bez obzira koja politicka partija je na vlasti.
Sto se tice odnosa u zemlji, trenutno vidim samo jednog pravog trgovca - gospodin Dacic:D

Srbija nije toliko bitna stranim silama...vi ponekad pricate kao da velike sile ne spavaju, vec samo misle koga ce da potplate u Srbiji...
Mislim da oni mogu (ako bas hoce) da ostvare svoj uticaj u znatnoj meri bez obzira koja politicka partija je na vlasti.
Sto se time odnosa u zemlji, trenutno vidim samo jednog pravog trgovca - gospodin Dacic:D

Gospodin Dačić (izađi na sajt SPS-a), je diplomirani politikolog i predsednik SPS-a. U predsedništvu SPS-a su još tri diplomirana politikologa od kojih su dva doktori politikologije, jedan je doktor prava i jedan doktor medicine. Samo je Dušan Bajatović običan diplomirani ekonomista. Kad sabereš, imaju jedno 500 godina škole. Da li ti misliš da iz toga treba da proiziđe neki rezultat ili ne?

Nikakva trgovina nije u pitanju od strane Ivice Dačića kad je u pitanju Vlada jer on zna, isto kao Toma i Boris, šta su dogovorili još pre 6. maja. prema tome to će samo tako biti i nikako drugačije. U međuvremenu, politikolozi skupljaju poene za svoju stranku i to zapamti, na duge staze.

Da. draga otmena forumašice moja, šalimo se i maštamo malo. Tako nam je lakše da preživimo ova teška vremena.

Suština je, Predsednik Srbije je podno ostavku na mesto stranačkog predsednika jer žarko želi da bude predsednik svih građana. Jel tako reko ? Jeste.

I šta sad Bajčetina traži, kao mesto okupljanja dogovora oko Vlade Srbije ? Ili su otišli da jave predsedniku da su napravili većinu, pa da im poveri mandat, pošto nije bilo dometa za telefon,

a on nije mogao da propusti opet neko šišanje trave?

Šta je sad ovde mašta, a šta tragedija?

Nikolica jos nismo sasvim skontali, kao ni njegov stil vladavine:lol:
Masta je da je DSS broj 1 i Kostunica, tragedija je sto nisu:D

Gospodin Dačić (izađi na sajt SPS-a), je diplomirani politikolog i predsednik SPS-a. U predsedništvu SPS-a su još tri diplomirana politikologa od kojih su dva doktori politikologije, jedan je doktor prava i jedan doktor medicine. Samo je Dušan Bajatović običan diplomirani ekonomista. Kad sabereš, imaju jedno 500 godina škole. Da li ti misliš da iz toga treba da proiziđe neki rezultat ili ne?

Nikakva trgovina nije u pitanju od strane Ivice Dačića kad je u pitanju Vlada jer on zna, isto kao Toma i Boris, šta su dogovorili još pre 6. maja. prema tome to će samo tako biti i nikako drugačije. U međuvremenu, politikolozi skupljaju poene za svoju stranku i to zapamti, na duge staze.
Hmmm...Ja mislim da je Dacic opasan igrac;)
Niko se "ne pravi Englez" bolje od njega:)

Ti mnogo teška pitanja postavljaš.

Njihov mozak nema taj kapacitet da bi ti sad obila adekvatan odgovor.

Sta se moze, koliki je toliki je (kapacitet) ali sasvim dovoljan da na glupe komentare ne daje pamtne odgovore, jer je "kapacitet" onih koji mrze SNS ogroman, prosto bi se i to malo pametnog- utopilo, kao kap vode u okeanu:lol:

Niti da veruju Pressu koji je jos pre nedelju i vise, imao gotov sastav vlade, ama samo da se to obznani narodu i mogu da krenu u svoje fotelje.

Koliko videsmo, slagase, kao i uvek:whistling:

Moze biti da sam pogresio u proceni, ali kad neko toliko napada stranku koja nije bila na vlasti kao da je ona kriva za sve, a pri tome kaze da nije radikal, logicno je da pomislim da je barem glasao za suparnicku stranku, a kad glasas za nekoga, to znaci da ocekujes nesto dobro od njega. U tom slucaju, logicno je da od naprednjaka ne ocekujes nikakvo dobro, da se ne lazemo, vec upravo suprotno, da bi onda mogla da ih optuzis kako su oni krivi za sve, bas kao sto to upravo rade Rebeka, Obavesten, Haliks i ostali polusvet. Ali, opet kazem, moze biti da za tebe gresim..

A sta ako ja ne podrzavam ni jednu stranku? U smislu da sam klasicni simpatizer i da stojim iza svakog poteza te stranke?

I dalje imam pravo da mislim da su naprednjaci najlosija opcija i najveca podvala glasacima u Srbiji.

Nego, mene nesto drugo zanima. Po kojim kriterijumima su Rebeka, Obavesten, Halix i ostali POLUSVET?
Po tvojim? Ili je to ovde neko zvanicno utvrdio?

Placenici, klanovi, zavere, cenovnici...neki ljudi ovde ne mogu bez trilera.
Bujna masta cini svasta.

Ovde mi zgodno i logično da ti odgovorim, odnosno pitam. Koliko ja ovde vidim, Kurir, Blic, Pres, Prva TV i B92, ako nekog nisam propustia od ovih najvažnijih dnevnih medija, uglavnom objavljuju maštarije novinarske, odnosno političara (verovatno DS-a) ?
Jel ja dobro kapiram situaciju, pošto novine ne čitam?

Viđu momak, nemoj tako naglo ..., da vidimo prvo ko je šljaker, a ko ne. jer tu je ogromna razlika.

Back