bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.054
Toliko o tvom poznavanju sopstvene zemlje.ne bi
srbija je energetski vrlo siromasna zemlja
i to je tako bilo i pre vucica i bice posle vucica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko o tvom poznavanju sopstvene zemlje.ne bi
srbija je energetski vrlo siromasna zemlja
i to je tako bilo i pre vucica i bice posle vucica
Toliko o tvom poznavanju sopstvene zemlje.
Iskrenost mu je jača strana.Skoro svi politicari su gori od Vucica. On je redak primer koji se iskreno bori
Zasto uvozimo ono sto imamo doktoru ekonomije?pazi za tebe sam doktor ekonomije
Srbija svoju energiju tj struju proizvodi vecinom iz uglja tj lignita
https://ems.energyflux.rs/dashboard
imas statistiku ovde
Inace Srbija uvozi i struju ni struje dovoljno nemamo a kamoli nafte i gasa
Zasto uvozimo ono sto imamo doktoru ekonomije?
Zbog onog sa prikljuckom za USB na celu, njegovom psiho vodji I ostalima koji su sve rasprodali ispod nabavne cene.zato sto nemamo dovoljno koliko nam treba - kad nam treba
a treba nam najvise zimi
a tad ne mozemo da proizvedemo koliko nam treba
A zašto uvozimo voće, povrće i meso? Jer pošto si ti doktor ekonomije, znam da si i veliki patriota i poznavalac poljoprivrede pa mi objasni.zato sto nemamo dovoljno koliko nam treba - kad nam treba
a treba nam najvise zimi
a tad ne mozemo da proizvedemo koliko nam treba
A zašto uvozimo voće, povrće i meso? Jer pošto si ti doktor ekonomije, znam da si i veliki patriota i poznavalac poljoprivrede pa mi objasni.
U istoriji srba ne postoji veca bagra od Vuqiqa,ako se on uopste moze srbinom nazvati,kako zbog porekla tako i zbog nevidjene izdaje.Jedini slican primer moze da bude Milan StojadinovicNe znam da li se neko drugi bavio ometanjem istrage ili procesa u slučaju ubistva kao av. Radi se o nedozvoljavanju da se javnosti da na uvid snimak sa naplatne rampe. Ili da se otkrije identitet naručioca spota protiv Olivera Ivanovića.
Boris Tadić,dok je on bio predsednik Kosovo je proglasilo nezavisnost.
Na zahtev Srbije, koji je podržala Rusija, 18. februara 2008. sazvana hitna sednica Saveta bezbednosti UN-a, na kojoj je predsednik Tadić zatražio od generalnog sekretara UN da raspusti privremenu Skupštinu Kosova, a njenu odluku o nezavisnosti poništi. Tadašnji generalni sekretar UN Ban Ki-Mun to nije učinio, ali je na zasedanju izjavio da je važeći pravni okvir Rezolucija SB 1244.
Moglo je to i drugačije.
Važno je što je podigla prst dok govori da režim mora da ode.
U poslednje vreme mi licis na malog trola.Srbija bez Vucica je treca liga medju zemljama. On nam dize prosek kao i Djokovic, svetski a nas.
Ružiću su krvave ruke to stoji
I ja volim ironiju kao oblik humora...Srbija bez Vucica je treca liga medju zemljama. On nam dize prosek kao i Djokovic, svetski a nas.
Projektuješ seU poslednje vreme mi licis na malog trola.
Ne bota.
Meni liči na mene, i ja volim ovako da ironišem, naglašavajući nešto što ne postoji.U poslednje vreme mi licis na malog trola.
Ne bota.
Superprojektovacu te ja, jos jedan pokusaj trolovanja imas..Projektuješ se
Ama nisam ja bas sigurna sta on misli..Meni liči na mene, i ja volim ovako da ironišem, naglašavajući nešto što ne postoji.![]()
P nije valjda toliko lud da ozbiljno misli to što je napisao. To su neke fore @Jugoslav ČvarakAma nisam ja bas sigurna sta on misli..![]()
Ne verujem mu.P nije valjda toliko lud da ozbiljno misli to što je napisao. To su neke fore @Jugoslav Čvarak![]()
Ništa ja ne znam!!!P nije valjda toliko lud da ozbiljno misli to što je napisao. To su neke fore @Jugoslav Čvarak![]()