Jakšić: Pad vlasti Aleksandra Vučića je neizbežan

Eksperti?

Dodali su da je ekspertiza etiketa koja služi više za neutralizovanje kritike drugih, a manje za ukazivanje na istinsko znanje i veštinu u nekoj oblasti.

Njome se političke odluke koje se tiču svih maskiraju kao neka mistična nauka i struka, koju niko bez titule eksperta ne može razumeti. Kultom ekspertize se „nestručnjaci“ ućutkuju i time polje politike postaje arena odabranih, a ne slobodno mesto odlučivanja svih…
Klasika. Kad sektaš ne zna šta pametno da odgovori onda demagogiše. Žva.lina škola. :kafa:

Ne slažem se sa Boškom Jakšićem.
Јакшић је битан регионални официр Трилатерале и ово није питање слагања или не слагања са његовим ставовима. Ово је питање да му и Трилатерала окреће леђа, као и сви пацови који напуштају број који тоне и зато је ова изјава битна.

Jedino su mlađani partizani uspeli nasilno da nametnu svoju vlast. Ko god misli da će nedorasli ljudi od 18 do 22 (godine kad se ide na fakultet) da mu srede državu taj pod hitno da zakaže kod psihijatra.
To je srpska formula i za fudbal uvek bila; ceka se da napuni 30 da zaigra za reprezentaciju dok kod drugih 20godisnjaci trpaju mreze i osvajaju prvenstva.

Mutanti fosili su i sjebali drzavu sve i jedan put do sada.

Jel muknuse mudre glave iz SANU, jesu li zivi pitanje je.

Buducnost je na mladima.

To je srpska formula i za fudbal uvek bila; ceka se da napuni 30 da zaigra za reprezentaciju dok kod drugih 20godisnjaci trpaju mreze i osvajaju prvenstva.

Mutanti fosili su i sjebali drzavu sve i jedan put do sada.

Jel muknuse mudre glave iz SANU, jesu li zivi pitanje je.

Buducnost je na mladima.
Slabo ti je to poređenje sa fudbalom.

U kojoj to zemlji vladaju oni od 18 do 25?

Slabo ti je to poređenje sa fudbalom.

U kojoj to zemlji vladaju oni od 18 do 25?
Nije poenta u zemlji vec u vremenu; 2025.
Studenti nisu trazili da oni vladaju; vec diplomci - regularni i najbolji.

Em nisu dovoljno stari da imaju koruptivnih prekrsaja, a mladi dovoljno da i dalje imaju ideale za bolje sutra; pa imaju i hrabrost sto danas pokazuju.

U vreme u kojem zivimo, postoje novi alati; it/ai, robotika, itd. a Srbe kao treba da vode majmuni u odelima.

Pogledajte ovaj Video dok Rumunska poslanica viče Kosovo je Srbija u EP, Vičićevi poslanici ćute !!! 😡 😡 😡

FPxu-J2WQAMah3s.jpg

Jedino su mlađani partizani uspeli nasilno da nametnu svoju vlast.
pa cekaj, zasto nas tvoj aljek naziva boljsevicima ako i ovo nija partizanstina?
jeste, isto, samo zapadna:
What does partisan mean in politics?

A partisan is a committed member or supporter of a political party or political movement. In multi-party systems, the term is used for persons who strongly support their party's policies and are reluctant to compromise with political opponents.
https://en.wikipedia.org/wiki/Parti...itted,to compromise with political opponents.
partisanship, in democratic politics and government, a strong adherence, dedication, or loyalty to a political party—or to an ideology or agenda associated with a political party—usually accompanied by a negative view of an opposing party.

Definitvno je veoma lako prognozirati da će svaka vlast u visepartijskom sistemu jednom izgubiti izbore.
mi ovde ne rusimo samo palu satanu, ne obaramo jednu vlast, a i koju bi, sns?
pa sns, nastala od radikala i preletelih zutih, vec se gasi i postaje novi pokret!
ovde se ne radi o rusenju vec pale satane,. vec o raspadu satanistickog sistema, jel koruptivno-kriminalnog, olicenog u crveno-crnoj koaliciji, nama dobro znanoj, a ne u nekim sns-ovcima koji su duzni dubokoj drzavi zavrsetak obojene revolucije za koju su uzeli avans od cak 850 miliona dolara preko usaid-a!

dakle
I ako satana ustane sam na sebe i razdijeli se, ne može opstati, nego će propasti.

av-tihrist koji besomucno laze i ostavlja leseve na intenzivnoj iza sebe, ne samo da treba da padne, vec da se vise nikad ne reciklira ni u kakav novi pokret, da ne opstane neki potomak austrougarske vrazije vojske i opet nas ubija dok aljek nejaki zapomaze da njega ubijaju

Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе

Poslednja izmena:
Kao što par kolega reće, ovaj Jakšić je suvi genije, kakav je to vrhunski zaključak , nema bolje Ja ću otići mnogo dalje i reći da je smrt svih ljudi koji sada žive na planeti takodje neizbežna. Ako me se sete za Nobela, sete se, ako ne nikom ništa.
ti i ovaj casual kao da ste braca rodjena, jel se poznajete? delite isti smisao za humor, samo ima nas koji smo od humora operisani, jel mozete da se uozbiljite., pa da nastavimo... da vas deljemo?

Фали овај твој. Чудо да Шиптар подржава Вучића...not
Pogledajte prilog 1717450
aljek siftar im je napravio kosovo nezavisnim, ali ne znamo mi gde su nove granice velike albanije ako nas berisha bude iseljavao po nalogu aljeka musliua

ja sam kidnuo, kao ovaj casual, a vi gledajte sta cete, samo ne dajite siptarima bas i beograd

demo, i aljekovi demoni, madjija svih srba pod jednu sljhivu - niste normalni sta vam siftari rade, a ni oni nisu sami, odozgore i sa zapada austrogarska ozednela srpske krvi - macut ce vas opet ubijati:
Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе

Back