bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.129
Jesi.Ala si me iznerviro, ma gotov sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi.Ala si me iznerviro, ma gotov sam.
Znači, konjoglavost ti je draža od krmoglavosti...Krmoglavi Pozderac i jos 619 miliona razloga da su neki "drugi" ipak gori
Koji stil? Misliš na onaj plenumski, 100% “za”?Ne izvrci pricu, taj stil ste valjda prevazisli![]()
Izvini, nije mi bila namera. Samo pokušavam da dobijem neki odgovor i objašnjenje.Ala si me iznerviro, ma gotov sam.
Spin stil.Koji stil? Misliš na onaj plenumski, 100% “za”?
U ovom kontekstu znači “samo izvoli”.Nikad.
Svi koji konstatuju neprijatne činjenice prosto spinuju?Spin stil.
Najvisa funkcija Dragana Đilasa je mesto gradonačelnika Beograda, tako da je besmisleno upoređivati njegovu odgovornost i odgovornost ovog Nepomenika.Koga je Đilasova korupcija ubila? Koga Đilas fizički uz pomoć batinaša tera na kopanje litijuma?
Koje to medije, osim svog podcasta kontroliše Đilas?
Ne može se tako paušalno izjednačavati nešto što nije isto.
No srećna okolnost je što glavni avov protivnik nije Đilas nego studenti.![]()
Lepo si rekao: prosto.Svi koji konstatuju neprijatne činjenice prosto spinuju?
Ima u tome nešto perverzno, da Vučićevog čoveka, Đilasa, žele da prikažu lošijim od Vučića...Najvisa funkcija Dragana Đilasa je mesto gradonačelnika Beograda, tako da je besmisleno upoređivati njegovu odgovornost i odgovornost ovog Nepomenika.
Iako postoje osnovane sumnje da je Đilas zloupotrebio svoj politicki polozaj i omogućio svojoj kompaniji sticanje velikog bogatstva, Đilas i ne moze biti pozvan na bilo kakvu odgovornost, kako je Srbija koju je DOS ostavio iza sebe 2012. godine, mirisala i imala svoju buducnosti i nadu. Pre svega rezultate.
Navedeno, kao i cinjenica da Đilas ima porodični boljševički pedigre, ukazuje da on verovatno današnjem SNS rezimu sluzi kao spoljni saradnik i idealna opozicija.
Spin na spin.U ovom kontekstu znači “samo izvoli”.
Dakle kao što je trenutna situacija.
Najvisa funkcija Dragana Đilasa je mesto gradonačelnika Beograda, tako da je besmisleno upoređivati njegovu odgovornost i odgovornost ovog Nepomenika.
Iako postoje osnovane sumnje da je Đilas zloupotrebio svoj politicki polozaj i omogućio svojoj kompaniji sticanje velikog bogatstva, Đilas i ne moze biti pozvan na bilo kakvu odgovornost, kako je Srbija koju je DOS ostavio iza sebe 2012. godine, mirisala i imala svoju buducnosti i nadu. Pre svega rezultate.
Navedeno, kao i cinjenica da Đilas ima porodični boljševički pedigre, ukazuje da on verovatno današnjem SNS rezimu sluzi kao spoljni saradnik i idealna opozicija.
Kojim oblastima privrede, konkretno?jos gore jer bi se ugasile stotine hiljada radnik mesta u realnom sektoru privrede
Soros?Vodjenje drzave je malo kompleksniji i tezi posao nego sto su vas ucili na Sorosevom dvonedeljnom kursu za pravljenje obojenih revolucija u Zagrebu/Berlinu.
Ponavljaju kao papagaji Đilas, Šolak, Đilas, Šolak. To je flora i fauna lazi u kojima botovi funkcionisu. Van tog prostora se osecaju neprijatno.Ima u tome nešto perverzno, da Vučićevog čoveka, Đilasa, žele da prikažu lošijim od Vučića...Kao da to nešto znači i vredi.
Ustvari dokazuje da među pravim Vučićevim oponentima ne mogu da nađu tog ko bi bio gori od Vučića, pa ga traže među njegovim.![]()
To je botovanje.Djilas ti je sledeci premijer u sadasnjem odnosu snaga
To je realnost
Sve sto je radio tada je radio kako mu Sluzba kaze, kao i uvek.Tu me nešto kopka. Kad je Šešelj između 24. septembra i 5. oktobra priznao pobedu Koštunice, to bi moglo značiti da je Služba već tada otpisala Slobu, i izdala nalog Šešelju da postupi u skladu s tim. Time pada u vodu moja teza da je to Šešelj uradio iz nekih poštenjačkih, demokratskih pobuda.
Kojim oblastima privrede, konkretno?
To je botovanje.
Đilas je stvar prošlosti i sa odlaskom Hulje, odlazi i on. Pripremaj teren da se zakacis mozda za Savu. On bi slucajno mogao da prezivi.
Da nesposobni sns lopovski kadar nije unistio privredu (a samim tim i elektroprivredu Srbije) imali bi mi svojih energenata dovoljno za sebe.svi proizvodni sektori zavisni od struje i gasa
jer gubitkom ruskog gasa svi prelaze na struju , cime dolazi do sloma elektroenergetskog sistema
uvodjenje sankcija rusiji = gubitak ruskog gasa
gubitak ruskog gasa = gasenje stotine hiljada radnih mesta u realnom sektoru privrede zbog gubitka konkurentnosti tih firmi usled rasta troskova rezije
Da nesposobni sns lopovski kadar nije unistio privredu (a samim tim i elektroprivredu Srbije) imali bi mi svojih energenata dovoljno za sebe.
To je botovanje.
Đilas je stvar prošlosti i sa odlaskom Hulje, odlazi i on. Pripremaj teren da se zakacis mozda za Savu. On bi slucajno mogao da prezivi.