Novinari, saradnici, ljudi u prisustvu Aleksandra Vucica!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
Šta ih koči da mu se neposredno i opusteno obrate?
Novinari rezimskih portala su veoma obazrivi i dobro paze da su mu upućena pitanja po volji.
Saradnici se uvijek usiljeno smjeskaju i malo govore u njegovom prisustvu.
Narod je malo opusteniji, jer ga smatraju njihovim spasiteljem, ali se ljubav prema njemu ne vidi, već samo zabluda o njegovom pravednom vladanju ili podrška iz koristi.
Njegovi saradnici su iskusili njegovo ponašanje prema njima. Drobnjak npr. ili ministri kad im kaže "ćuti tamo". Ili napravi dramu kad nekome zazvoni telefon.
Takve stvari su neočekivane za jednog predsednika, i baš zato što se dešavaju, oni ne znaju kako da se ponašaju a da se to ne desi.

Kad oće da napravi opuštenu atmosferu, on to radi postavljanjem bizarnih pitanja i bizarnom komentarima. Svoju poziciju u neobaveznoj amtmosferi on ne pravi duhovitošću, komunikativnošču i opoštencijom, nego naređenjem i nametljivošću zbog toga što je šef.

Vučić zrači energijom koja izaziva nelagodu kod okruženja. Njemu to imponuje, čak ga nervira kad neko ignoriše nelagodu, pa mu kao N1 postavlja pitanja koja on ne voli.

Žalosno!
Gdje je nestao ponos?
Šta ako ovo sve potraje još par godina? Hoće li se nepovratno izgubiti čast koja od čovjeka pravi covjeka?
Ja sam procenio da ova kula od karata, zbog nedostatka alternative mora da se neminovno urusi iznutra.
Jedino sto je stari rim propadao vekovima .... pitam se samo koja iskrica ce da potpali u vatru unutar vladajuce partije. Ali saznacemo kad se desi. Narod odavno kaze - ko visoko leti, nisko pada.

Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
Novinari rezimskih portala su veoma obazrivi i dobro paze da su mu upućena pitanja po volji.
Narod je malo opusteniji, jer ga smatraju njihovim spasiteljem, ali se ljubav prema njemu ne vidi, već samo zabluda o njegovom pravednom vladanju ili podrška iz koristi.

to je zato sto je on mono-drama queen, a ovi iza su statisti ;)

nebrojen je broj repriza istog komada. u tom smislu odgledao sam 2 njegova govora pre 5 godina, i sad preskacem da gledam reprize, nema potrebe sve je uvek isto pateticno.

A opet...

Bold: Ovo pitanje iz naslova i ovo pitanje iz uvodnog posta, mogu da se primene na još neke političare, ne samo na Vučića.

Mislim da su ljudi uplašeni i da zato nisu opušteni.

Što se tiče njegovih saradnika, stvarno me zanima koliku platu ima Zoran Drbnjak i šta je sve dobio, pa godinama ćuti i trpi "šaljive" uvrede na svoj račun.

Bold: Ovo pitanje iz naslova i ovo pitanje iz uvodnog posta, mogu da se primene na još neke političare, ne samo na Vučića.

Mislim da su ljudi uplašeni i da zato nisu opušteni.

Što se tiče njegovih saradnika, stvarno me zanima koliku platu ima Zoran Drbnjak i šta je sve dobio, pa godinama ćuti i trpi "šaljive" uvrede na svoj račun.
mislim da je malo gore od toga - nisu uplaseni nego ucenjeni (samo deluju uplaseno)

Back