lapsi
Poznat
- Poruka
- 8.362
Usran je i prije nego što je osnovan. Zar si zaboravio ono zapisavanje iz Lijevca polja. One bijele guze se ne zaboravljaju.Pa da mi usereš pokret.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usran je i prije nego što je osnovan. Zar si zaboravio ono zapisavanje iz Lijevca polja. One bijele guze se ne zaboravljaju.Pa da mi usereš pokret.![]()
Njegovi saradnici su iskusili njegovo ponašanje prema njima. Drobnjak npr. ili ministri kad im kaže "ćuti tamo". Ili napravi dramu kad nekome zazvoni telefon.Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
Šta ih koči da mu se neposredno i opusteno obrate?
Novinari rezimskih portala su veoma obazrivi i dobro paze da su mu upućena pitanja po volji.
Saradnici se uvijek usiljeno smjeskaju i malo govore u njegovom prisustvu.
Narod je malo opusteniji, jer ga smatraju njihovim spasiteljem, ali se ljubav prema njemu ne vidi, već samo zabluda o njegovom pravednom vladanju ili podrška iz koristi.
Ja sam procenio da ova kula od karata, zbog nedostatka alternative mora da se neminovno urusi iznutra.Žalosno!
Gdje je nestao ponos?
Šta ako ovo sve potraje još par godina? Hoće li se nepovratno izgubiti čast koja od čovjeka pravi covjeka?
Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
Novinari rezimskih portala su veoma obazrivi i dobro paze da su mu upućena pitanja po volji.
Narod je malo opusteniji, jer ga smatraju njihovim spasiteljem, ali se ljubav prema njemu ne vidi, već samo zabluda o njegovom pravednom vladanju ili podrška iz koristi.
Pretpostavljam da ste primijetili da ljudi u okruženju Vucica nisu opušteni, prirodni i zadivljeni njegovom pojavom.
A opet...
mislim da je malo gore od toga - nisu uplaseni nego ucenjeni (samo deluju uplaseno)Bold: Ovo pitanje iz naslova i ovo pitanje iz uvodnog posta, mogu da se primene na još neke političare, ne samo na Vučića.
Mislim da su ljudi uplašeni i da zato nisu opušteni.
Što se tiče njegovih saradnika, stvarno me zanima koliku platu ima Zoran Drbnjak i šta je sve dobio, pa godinama ćuti i trpi "šaljive" uvrede na svoj račun.
...
Šta ih koči da mu se neposredno i opusteno suprotstave ?
Koči ih to što znaju da je Srbija u opasnosti, on je nebitan.
Studenti to ne vide jer su jako zaluđeni.