ПРОМОЦИЈА НАЈМЛАЂИХ ОФИЦИРА У БЕОГРАДУ

Никада нећу служити марионетску власт.

On obozava ovu vlast , utoliko sto pre da ode kod Vulina na test :lol:

- - - - - - - - - -

Ti sto imaju slabo srce,nemaju samo ovog dana.Oni imaju godinama.

- - - - - - - - - -

Drugo ti isti sa slabim srcem vise vole pilote i promociju oficira Srbije nego paradu ponosa.Budi uveren.

Trebalo bi da je tako ... :rtfm:

Beše prenos vojne parade u BG.

Baš je bilo lepo

ЈЕС ВАЛА лепо за очи..:D, ал ту параду ће платити сви грађани Србије...:think:

У СФРЈ ..је такво " разбацивање новца " било незамисливо и све то се одвијало унутар касарни... ја сам тада био војник...:aha2:

- - - - - - - - - -

Како је кренуло са парадама..поред Параде МУП-а и Параде П.Е.Д.Е.Р.А..можда ћемо имати и Парду Комуналне полиције, па Судских Извршитеља...па има ЈОШ :per: само.. баците машти на вољу...:hehe:.. :hahaha::zcepanje:

Немам појма, никад нисам био на том сајту, видим ти си био и донео своје закључке.
Написах ти горе да ми не треба чак ни једна историјска књига да сконтам сву дубуну
бездана у који смо упали због пријатељства са душманима а камо ли неки тамо блог.
Али и то треба да постоји, нису сви запамтили прадеду и деду, нечији су завршили
на неком од многобројних стратишта широм Балкана.

- - - - - - - - - -

Имаш потребу да историју учиш из 'Данас'-а? Невероватно каквих све Срба данас има.
Видиш да се зову 'Данас', ти немају појма шта је јуче било.

''Проблем'' новина данас је стил писања, који већина, таквих као
ти не може да разуме. На жалост није намењено крезавом корпусу који тежи сендвичу са алпском и паштетом.
Теже вам је за читање јер је садржајније, културније, објективније, истинито штиво
од таблоидних толет паира типа дезонформер, ало, курир, телеграф.....

Daj Bože i da se konačno Srbi uzdignu i ekonomski i duhovno iznad ovih taloga od naroda sa kojim su se svojevremeno bratimili i time izgubili dušu,obraz i čast

Prvo nesposobni da probas da odsluzis vojsku pa drugima isto da preporucis ...

Secam se bio je jedan koji i nije bio sposoban za vojsku bas ali trudio se da se ne obruka! U njegovom selu je takav obicaj i dan danas! Nisi covek ako ne odluzis vojsku! :rtfm:

Da se Draza probudi iz mrtvih opet bi pao mrtav kada bi video ko ga hvalisa ... :hahaha:

Prvo nesposobni da probas da odsluzis vojsku pa drugima isto da preporucis ...

Secam se bio je jedan koji i nije bio sposoban za vojsku bas ali trudio se da se ne obruka! U njegovom selu je takav obicaj i dan danas! Nisi covek ako ne odluzis vojsku! :rtfm:

Da se Draza probudi iz mrtvih opet bi pao mrtav kada bi video ko ga hvalisa ... :hahaha:

:mazi:
Ko ti kaže da nisam,pitao si me da li sam služio srpsku vojsku,odgovorio sam ti da nisam a sramota me da kažem da sam služio raspalu jna koju su vodili generali izdajnici

:mazi:
Ko ti kaže da nisam,pitao si me da li sam služio srpsku vojsku,odgovorio sam ti da nisam a sramota me da kažem da sam služio raspalu jna koju su vodili generali izdajnici
[emoji23]

Lazes raspalo, i ne stidis se.

Moraces na popravni , ajde lepo kod Voolina da odsluzis pa onda nastavi da ovde pises memoare.

Ako bi ja priznao tvog Drazu i njegovu vojsku onda bi ti trebao da priznas partizane i njihovu borbu kao i armiju JNA u kojoj su Srbi bili vecina .
.

Tim istim patliđanima bih skinuo kapu da se nisu izmazali hrvatskim gofnima posle ''oslobođenja'' i da se nisu stavili na stranu hrvatskih domoljuba.
Zar nije mazanje govnima to što su isti paradirali ispred zločinca stepinca u počasnoj loži umesto da neko od istih baci kamen ili makar pljune dotičnog,
zar nije mazanje govnima pljačkanje i ubijanje po razrušenom i izmučenom Beogradu,istom onom koji je pljunuo na hitlera a po zagrebu su ćutali kao bubice,
zar nije mazanje hrvatskim govnima to što je Jasenovac izravnan tenkovima i buldožerima,
zar nije mazanje govnima to što je partizanski vođa odlikovao ustaše,
zar nije mazanje....

Tim istim patliđanima bih skinuo kapu da se nisu izmazali hrvatskim gofnima posle ''oslobođenja'' i da se nisu stavili na stranu hrvatskih domoljuba.
Zar nije mazanje govnima to što su isti paradirali ispred zločinca stepinca u počasnoj loži umesto da neko od istih baci kamen ili makar pljune dotičnog,
zar nije mazanje govnima pljačkanje i ubijanje po razrušenom i izmučenom Beogradu,istom onom koji je pljunuo na hitlera a po zagrebu su ćutali kao bubice,
zar nije mazanje hrvatskim govnima to što je Jasenovac izravnan tenkovima i buldožerima,
zar nije mazanje....
Ne zna se ko je tu bio gori , uglavnom vam nacionalizam poludeo mozak , a evo i danas su neki zatrovani , nista niste naucili a nas je sve manje u Srbiji!

zar nije mazanje..
..

Да........... истину збориш !!! :cool:

Mislim da bi promocija mladih oficira,ubuduce trebala da se organizuje, u krugu neke od beogradskih vojnih Kasarni.Centar grada,ne treba stalno opterecivati raznim
masovnim slavljima i promocijama,bilo koje vrste.Takodje,veoma je na sve stanovnike beograda uznemirujuce delovalo nadletanje Migova,kao i narocito,probijanje
zvucnog zida iznad samog centra grada.! Dovoljno smo uznemireni postojecim stanjem u politici,pa nam ne trebaju jos i ti "Migovi" da nas zastrasuju svojom nesnosnom
bukom.!

Promocija NAJMLAĐIH OFICIRA, prisustvovali Vučić i Brnabić, najboljima dodeljene SABLJE, PIŠTOLJI I BODEŽI

Wl_k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRBN01EQV8vNWE5YzA4ZmJiNTYxNWFhNzBkNGFiODkwOWIyYmQ0MDEuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije počela je nešto posle 10 časova intoniranjem državne himne ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, a završena je tradicionalnim bacanjem šapki u vazduh sat i po vremena kasnije.
Događaju su, između ostalih, prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, najviše vojno rukovodstvo, kao i mnogobrojni gosti iz zemlje i inostranstva.

Loši vremenski uslovi nisu uticali na interesovanje građana, pa se tako nekoliko hiljada njih, ponajviše roditelja i prijatelja novopečenih oficira, okupilo ispred Narodne skupštine.
4Z7k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRjN01EQV8vZmE5ODE4ZGNhMDgzZjQyY2QzODVlZGJiODZjZDA0OTcuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Stotine ljudi u publici sa kišobranima Posle intoniranja himne i čitanja ukaza kojim su kadeti proizvedeni u čin potporučnika, ministar Aleksandar Vulin je uručio nagrade najboljim potporučnicima Medicinskog fakulteta VMA, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić najboljim potporučnicima Vojne akademije.
.
Najboljima u rangu pripale su oficirske sablje, najuspešnijim kadetima po vidovima i službama pištolji sa posvetom, a najboljim kadetima Medicinskog fakulteta paradni bodeži.
Nedugo zatim otpočeo je i defile mladih potporučnika, a tokom letačkog spektakla centar grada je osim tri "miga 29", nadletalo i tri "supergaleba", tri "orla" i tri helikoptera "gazela".
BcUk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTWpjN01EQV8vNjc5ZDdiMDU2MTgwNDdkZDFlZWI4NzA0YjZkYWEyMDguanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Predsednik Vučić uručio priznanja najboljima U prve oficirske činove promovisano je 102 kadeta i kadetkinja 139. klase Vojne akademije, među kojima su dva kadeta iz Oružanih snaga BiH i jedan iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

-14k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVdJN01EQV8vNjI5Njg3MGUxMjk0ZDBjYWNmZjM2ZmE1MzY3OGRjMDEuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Foto: Naxi kamere / screenshot

Parada posmatrana sa visine Prve oficirske činove dobilo je i 29 mladića i devojaka koji su završili Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije.
Vojska diže eskadrilu povodom promocije mladih oficira

Program svečanosti uveličali su avijacija Vojske Srbije, ali i nastupi Umetničkog ansambla "Stanislav Binički" i reprezentativnog orkestra Garde Vojske Srbije.

Били су дивни......... млади СВИ К'О ЈЕДАН........ певали су уз корачницу "Марш на Дрину" ------ сузе ми натераше на очи...........:klap::klap::klap:

:ok:

I meni.

Ne moze nijedna trenutni kolabricionista namesnik da unisti ovu nasu mladost i lepotu.

Kolabricionisti su prolazni, ovo gore ostaje i opstaje :)

Back