ПРОМОЦИЈА НАЈМЛАЂИХ ОФИЦИРА У БЕОГРАДУ

Значи залажеш се за укидање војске,реци тако да џабе не полемишемо толико...

- - - - - - - - - -

То је посебна тема,да ли Србија треба војску или не.Ја говорим о ситуацији ако има војску.За озбиљну војску мораш школовати и кадар.То је све.
Да ли је добар кадар или не зависи искључиво од нас...

O kakvoj ozbiljnoj vojsci moze da prica jedna banana drzava?

Vojska joj sluzi JEDINO da puni dzepove debelim trutovima oficirima koji nista NE STRARAJU, ali obilato trose sto stvaraju drugi.

Srbija ima vojni budzeu 700.000 miliona dolara, a Amwerika, Rusija i jos neke velike sile preko 700 MILIJARDI dolara....

O cemu vi pricate, kakava vosjka, kakava odbrana...?

Како шта ти је Србија омогућила ?

По твојим писанијама, школовање.....

Поново да те питам, а никако да одговориш :

Па рекох да те питам пошто си грађанин Србије били се одазвао позиву или би се јавио раније као патриЈота и добровољац
у случају ратне опасности......ипак ти је Србија доста тога омогућила...био би ред

Мани свакога са том демагогијом хијерархије комдовања......или знаш или не знаш....видели смо да не знају !!!!!

Моје школовање је коштало није било џабно школовање.
Нормално да не бих шмугнуо од рата,нисам ни 90-их када је било далеко теже и горе.

- - - - - - - - - -

Значи залажеш се за укидање војске,реци тако да џабе не полемишемо толико...

- - - - - - - - - -

Vojska joj sluzi JEDINO da puni dzepove debelim trutovima oficirima koji nista NE STRARAJU, ali obilato trose sto stvaraju drugi.

Srbija ima vojni budzeu 700.000 miliona dolara, a Amwerika, Rusija i jos neke velike sile preko 700 MILIJARDI dolara....

О томе свакако нећеш ти одлучивати....

Ah, sad je Rusija velika sila? z:D A carape? Igle, udice, ekseri, cackalice .. ? :hahaha:

Моје школовање је коштало није било џабно школовање.
Нормално да не бих шмугнуо од рата,нисам ни 90-их када је било далеко теже и горе.

Извини не знам за појам џабно ?!?

Знајући одлично ситуацију на Београдком универзитету и повластице које су вам омогућене, а нико не зна зашто,
било је то цена као за бонове из студентске мензе укључујући студентски дом, који сви ви брже боље препродате ''земи''

А сада знаш да неће бити толико теже и горе :hahaha:

Па ово постаје комедија....

Извини не знам за појам џабно ?!?

Знајући одлично ситуацију на Београдком универзитету и повластице које су вам омогућене, а нико не зна зашто,
било је то цена као за бонове из студентске мензе укључујући студентски дом, који сви ви брже боље препродате ''земи''

А сада знаш да неће бити толико теже и горе :hahaha:

Па ово постаје комедија....

Прошли смо већ ово,ако мислиш да тролујеш тему са мојим школовањем реци да прекинемо.
Не видим уопште шта покушаваш стим да докажеш.У моје вријеме није могао свако студирати у Београду,само најбољи,мислим да ти је то довољно.

Прошли смо већ ово,ако мислиш да тролујеш тему са мојим школовањем реци да прекинемо.
Не видим уопште шта покушаваш стим да докажеш.У моје вријеме није могао свако студирати у Београду,само најбољи,мислим да ти је то довољно.

По чему најбољи.....за шта најбољи за девастирањ срспког буџета.....

Све ово што је тема је чист губитак за нород и државу Србију

Na zalost.

O tome odlucuju oni koji UVALJUJU SRBIJI ORONULI KRS od svoje vojne opreme, davno zastarile, po skupe pare.

Па види ја сматрам да Србија треба да има војску какву такву.Србија није сила и неће бити сила али може имати солидну регионалну војску за своје потребе.

По чему најбољи.....за шта најбољи за девастирањ срспког буџета.....

Све ово што је тема је чист губитак за нород и државу Србију

Bas o tome se radi.

Ako je istorija uciteljica zivota, ona nas uci da u Srbiji NIKADA U ISTORIJI ni jedna regularna vojska nije dobila ni jedan rat!:rtfm:

Па види ја сматрам да Србија треба да има војску какву такву.Србија није сила и неће бити сила али може имати солидну регионалну војску за своје потребе.
Које потребе када је окружена са најмање цца 40 милиона припадника НАТО-а...?!?!?!

Pokazalo se kako su i jedne i druge drzali na distanci. :hahaha:

Blajbisha svi znamo da si ti najveci antisrbin ovdje, ali na tvoju zalost Vojska Srbije je sve jaca.

Na tvoju zalost Srbija i Republika Srpska i dalje postoje. :D

Prc

:guza:

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Које потребе када је окружена са најмање цца 40 милиона припадника НАТО-а...?!?!?!

Pa sta onda? Jesi pogledao u kalendar koja je godina?

Da drzi siptare i ustase na distanci.

Данас је 10-09-2018, године. Само да те информишем.

Хрватска је самостална држава,
а КиМ предато на управљање неким другим људима
куманосвским споразумом и Р1244.

У Прешевској долини шимптанзе иовако раде шта хоће....ни струју нико не сме да им наплати
мислим на ове што су на буџету Србије као органи реда и безбедности

Шта ми је Србија омогућила о чему ти?! :roll:
Нисам ја почео причу о мобилизацији него тако функционише било која војска на свијету,то су озбиљне ствари.
Зато постоји кадар који води војску иначе би били друмски разбојници.Нико не призива рат.Почни читати шта се пише а не паушално лупетати.Ја и даље не контам шта вама конкретно смета?ВОЈСКА у глобалу или шта,желите да Србија нема војску,шта је у питању не контам?Објасните ми ваш став јер прича како официр мора да гине а војник не је на нивоу основне школе и непознавања хијерархије командовања тј. понашања државе у случају опасности од рата и самог рата.
Видиш, овде ти не читаш написано, што доводи до паушалног.
Кад неко тражи потврду да ће школовани официри урадити оно за шта су плаћани и плаћени, ти тумачиш као "официр мора да гине а војник не". То је паушално тумачење без разумевања.

Иначе, ја знам добро, из искуства, шта сам коментарисао у првој својој поруци овде. Историја је учитељица, сложићемо се? Да те подсетим, Југославија је школовала и официре који су се ставили на располагање онима који су убијали сопствени народ који је преко ноћи постао туђ народ. Војска Србије школује и припаднике мањинских група од којих поједини имају претензије да делове Србије окупирају по узору на окупирано Косово и Метохију. Можда није укусно да се повуче паралела, али опрез никада није на одмет.
Даље, помињеш `99. кад је ДЕО официра часно обавио свој задатак и одрадио посао за који су школовани и дали заклетву да ће га одрадити. На жалост, ја сам познавао и оне који су, упознати са ситуацијом унапред јер им је то служба дозвољавала, склањали комплетне породице у иностранство и онда одлазили за њима јер "овде немају шта да бране". И једне и друге сам ја, порески обвезник, финансирао да лепо и лагодно живе до тренутка кад су требали да обаве своју дужност.
Цела поента моје прве поруке је одвајање жита од кукоља, и то је почетак и крај тумачења. Све даље фантазмагорије су продукт маште и тумачења.

=R.Žiskar;36289416]
Видиш, овде ти не читаш написано, што доводи до паушалног.
Кад неко тражи потврду да ће школовани официри урадити оно за шта су плаћани и плаћени, ти тумачиш као "официр мора да гине а војник не". То је паушално тумачење без разумевања.

Иначе, ја знам добро, из искуства, шта сам коментарисао у првој својој поруци овде. Историја је учитељица, сложићемо се? Да те подсетим, Југославија је школовала и официре који су се ставили на располагање онима који су убијали сопствени народ који је преко ноћи постао туђ народ. Војска Србије школује и припаднике мањинских група од којих поједини имају претензије да делове Србије окупирају по узору на окупирано Косово и Метохију. Можда није укусно да се повуче паралела, али опрез никада није на одмет.
Даље, помињеш `99. кад је ДЕО официра часно обавио свој задатак и одрадио посао за који су школовани и дали заклетву да ће га одрадити. На жалост, ја сам познавао и оне који су, упознати са ситуацијом унапред јер им је то служба дозвољавала, склањали комплетне породице у иностранство и онда одлазили за њима јер "овде немају шта да бране". И једне и друге сам ја, порески обвезник, финансирао да лепо и лагодно живе до тренутка кад су требали да обаве своју дужност.
Цела поента моје прве поруке је одвајање жита од кукоља, и то је почетак и крај тумачења. Све даље фантазмагорије су продукт маште и тумачења.

Ту се слажемо,конкретно за 99-у официри су по мени најмање криви.
Замисли само мозга пошаљеш једног школованог пилота без авионског радара на неколико десетина ловаца и очекујеш чудо.
ВЈ није имала шансе против НАТО пакта и дала је свој максимум,тј. колико је могла у датим условима.
Вјерујем да је било и официра и војника, који су не подржавајући Милошевића, само отишли из државе али заиста и не чуди такво понашање.
Данас је та југо комуно прича прошлост,ово су официри Војске Србије и заклињу се држави Србији.По мени то је легитимно и ок.
Биће тежак пут да повратимо какву такву војску,не мора бити масивна и гломазна,не мора бити велика али по мени војска нам ипак треба.
Уосталом све државе у окружњу осим сулуде БИХ (која је демилитаризована јасно нам је због чега-преко 100000 погинулих за период 1992-1995) имају војску,зашто не би и Србија.

Back