ПРОМОЦИЈА НАЈМЛАЂИХ ОФИЦИРА У БЕОГРАДУ

Kruzi vec godinama ona prica da su Srbi u RS veci Srbi od Srba u Srbiji.

Od tebe sigurno jesu.Inače krvavo su platili svoju slobodu.Danas bi tamo vršljale ustaše i balije i verovatno ne bi bilo Srba u tim krajevima

- - - - - - - - - -

Mare jesi li sluzio vojsku Srbije?
Pazi ako lazes to je greh.

Nisam a da li si ti onu raspalu i trulu JNA?

Poslednja izmena:
Promocije diplomiranih oficira,u buduce ne treba vrsiti u centru Beograda,vec u krugu vojnih Kasarni.Takodje i nadletanje mlaznih aviona i probijanje
zvucnog zida,iznad samog centra Beograda,u najmanju ruku je neukusno i uznemirilo je mnoge ljude.Mi smo zbog svega do sada prozivljenog,veoma
osetljivi,na bilo koje podsecanje na vojsku i njene oruzane atribute.Pravite vojne svetkovine,negde daleko od gradova i javnosti.Narod vas moli.

Promocije diplomiranih oficira,u buduce ne treba vrsiti u centru Beograda,vec u krugu vojnih Kasarni.Takodje i nadletanje mlaznih aviona i probijanje
zvucnog zida,iznad samog centra Beograda,u najmanju ruku je neukusno i uznemirilo je mnoge ljude.Mi smo zbog svega do sada prozivljenog,veoma
osetljivi,na bilo koje podsecanje na vojsku i njene oruzane atribute.Pravite vojne svetkovine,negde daleko od gradova i javnosti.Narod vas moli.

Не - не слажем се ПРОМОЦИЈА МЛАДИХ ОФИЦИРА ЈЕ БИЛА ПРЕДИВНА. Заиста се поносим и заиста ми дају наду!

Међутим, мислим да надлетање авиона заиста није примерено...... тотално сам се шлогирао од свих тих ниских налета...... то није примерено за насељено подручје..........

- - - - - - - - - -

Mito i dalje si potresen, opet ti kazem ne prati onaj blog!

:eek:.. А ЗАШТО ???

Kao sto rekoh u vojsku jedino verujem, ma kakva izdajnicka vlast bila, vojska nasa je poslednja nada.

:ok: E Bogu hvala da si konačno progledao i da ti je sunce sinulo
srpska vojska odaje počast draži 1.jpg

srpski-gardisti-moskva-medvedev-.jpg

Poslednja izmena:
:ok: E Bogu hvala da si konačno progledao i da ti je sunce sinulo
Pogledajte prilog 508505
Pogledajte prilog 508506
Ako bi ja priznao tvog Drazu i njegovu vojsku onda bi ti trebao da priznas partizane i njihovu borbu kao i armiju JNA u kojoj su Srbi bili vecina .
Kompletna infrastruktura je iz komunistcke Jugoslavije ... 90 ih bi kurcem ratovali da niste imali ono orudje i oruzije od JNA.
A da ne pricam kako ni za 100godina necemo imati toliku vojsku i sredstva ... :(
Zato danas imamo takve kao ti koji glume patriotizam a cim zapuca ti bezanija preko grane da branis zemlju sa bezbedne udaljenosti preko tastature.

Poslednja izmena:

Znaš li odakle si sine
pogledaj planine sive
Zejtinlikom cveće procvalo
Šumadijom sunce zasjalo

Ovo je Srbija
govore grobovi ratnika
iz slavnog vremena

Cvetovi kao od vina
pevaju pesme davnina
odjekuje kao nekada
kraj Drine, sa cvetnih livada

Proći ćeš puteve duge
videćeš krajeve druge
ponesi odavde jedan cvet
nek’ svi vide, nek’ zna ceo svet..

Slazem se ne samo u Beogradu vec u svim gradovima sirom Srbije.Svake godine drugi grad.

Ako bi ja priznao tvog Drazu i njegovu vojsku onda bi ti trebao da priznas partizane i njihovu borbu kao i armiju JNA u kojoj su Srbi bili vecina .
Kompletna infrastruktura je iz komunistcke Jugoslavije ... 90 ih bi kurcem ratovali da niste imali ono orudje i oruzije od JNA.

A da ne pricam kako ni za 100godina necemo imati toliku vojsku i sredstva ... :(
Zato danas imamo takve kao ti koji glume patriotizam a cim zapuca ti bezanija preko grane da branis zemlju sa bezbedne udaljenosti preko tastature.

Доброооооооооо........ ово болдовано је истина -- али то не значи ДА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДОЗОВЕШ ПАМЕТИ...... освести се већ једном, човече..............:cool:

A taman sam se ponadao da si postao normalan,inače za tvoju informaciju,Srbija je imala vojsku i pre jna i pre kroato-komunista,kojom se ponosila e onda su se Srbi udružili sa najvećim izdajnicima i dezerterima hrvatima i napravila je trulež od iste a to se je videlo i 1941 i 1991
I ne brigaj ti za moje rodoljublje,kada bude došlo vreme,odvojiće se žito od kukolja i videćemo ko je na čijoj strani,ko baca pušku a ko brani srpku nejač

Back