Gruban
Legenda
- Poruka
- 50.754
Aham.Vučić je organizovao napad na svoje stranačke prostorije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aham.Vučić je organizovao napad na svoje stranačke prostorije.
Jedino što su studenti radili su tucali vaše sa jajima. Toliko.
Tako nešto se neće dogoditi.Cekam da zgubidani skinu narcisa i onda kokice i da vidim ko ce glumiti Djindjica ,a ko Kostunicu i rimejku filma Gotov je.I da vide zgubidani da opet nece biti 6.oktobra.I da ludi zeks i dalje luduje zemljom Srbijom.
Sta se od ovoga nece desiti?Tako nešto se neće dogoditi.
Narcis ostaje.Sta se od ovoga nece desiti?
Opi Čen je passe!Narcis ostaje.
Nekada ce da ode a onda snimamo scene sa Djindjicem i Kostunicom.Narcis ostaje.
ZNaci vec su pukotine Djindjic/Kostunica vidljive.Opi Čen je passe!
Pobediće studenti sa politikom sličnom onoj koju ja zastupam, a ne SIMCRO i Kurki!![]()
To znači da tzv. pokret nije jedinstven. Različiti ciljevi, različite kandidate daju.Studenti u novom sadu su drugačiji
Ma kakva pukotina, oni su minorni. Pitanje je da li ih uopšte ima van foruma, budući da ono što oni prduckaju na forumu niko unutar pokreta protiv ava ne radi.ZNaci vec su pukotine Djindjic/Kostunica vidljive.
Isti cilj, rušenje ava, s tim što neki pojedinci pokušavaju da ubace kolateralne ciljeve, što im ne polazi za rukom.To znači da tzv. pokret nije jedinstven. Različiti ciljevi, različite kandidate daju.
Daj Boze šinko da je tako.Ma kakva pukotina, oni su minorni. Pitanje je da li ih uopšte ima van foruma, budući da ono što oni prduckaju na forumu niko unutar pokreta protiv ava ne radi.
@Софија, kolega kog nije moguće optuživati za “podršku AV” je sve objasnio.Pokret protiv Vučića za osnovni cilj ima da se sruši Vučić i njegov režim. I u taj pokret pristupili su raznorazni!
Ali...
Nekolicina, misleći da su legitimni kao učesnici, ističu kolateralne ciljeve, koje žele da ostvare na talasu ustanka protiv Vučića!
Ti usputni ciljevi je promovišu su:
- Uspostaviti neprijateljstvo sa Srpskom,
- Uništiti bratstvo sa Rusijom,
- Promovisati evropederluk.
- Promovisati titoizam.
- Promovisati pro-nato politiku,
- Odustanak od Kosmeta.
itd. itd.
Kad bi izgubili veru da će ove usputne ciljeve postoći rušenjem Vučića, verujem da bi odustali od tog rušenja. Danas neki muslimanski analitičar iz Slovenija, navodi da nije zadoovljan ustankom protiv ava jer ustanici ne ističu zastave EU ne zagovaraju nato, i zapadne vrednosti... I forumski analitičar Zbiljaš slično razočarenje pokazao je žaleći se što opozicija nije usvojila antisrpsku percepciju Srebrenice i budućnosti Kosmeta.
Uz to, ističući kolateralne ciljeve zapravo nameću teme koje skreću pažnju sa glavnog cillja: Rušenje Vučića, pa time pomažu samom Vučiću.
A opet ko je protiv ovih njihovih usputnih ciljeva, po njima je isti kao Vučić, potencijalni esenesovac.
U suštini, antipatriotizam žele da istaknu kao glavnu pokretačku snagu rušenja Vučića, ali mislim da su se tu mnogo zajebali.![]()
Ok isti cilj, ali da bibse došlo do toga potrebno je imati i jedinstveno delovanje, a nema ga. Studenti iz NS skoro pozvali ostale, a njih nema. Doduše, i oni su se tanko odazvali.Isti cilj, rušenje ava, s tim što neki pojedinci pokušavaju da ubace kolateralne ciljeve, što im ne polazi za rukom.
Nadam se da ne pamtis 5.oktobar.Cisto da i ti imas svoj,kao sto ja imam svoj.Isti cilj, rušenje ava, s tim što neki pojedinci pokušavaju da ubace kolateralne ciljeve, što im ne polazi za rukom.
Bolje je to zaboraviti...Nadam se da ne pamtis 5.oktobar.Cisto da i ti imas svoj,kao sto ja imam svoj.
Ko ga zaboravi,zasluzuje ga ponovo.Bolje je to zaboraviti...
Pendrek je najbolje zaboraviti.Ko ga zaboravi,zasluzuje ga ponovo.
Sa pendrekom se obicno upozna topovsko meso.Pendrek je najbolje zaboraviti.
Sa pendrekom se obicno upozna topovsko meso.
To je za Ruse Majdan.Ja volim 5. oktobar i opet bih ga ponovio.
Igor Ivanov je organizovao susret Miloševića i Koštunice i primopredaju vlasti.To je za Ruse Majdan.![]()