Promiskuitet

otkacena slavonka:
ah..i ti bubnes svasta i ostanes ziva....jace od nas..kao hormoni su jaci od tebe..svasta...to je samo jeftina isprika za one koji ne razmisljaju i nije ih briga...zasto nemate muda pa priznate da to u tom momentu zelite i da vas nije briga za posljedice...jace od nas..zamisli...znaci li to da ako imam probleme u vezi ili braku imam i opravdanje da se karam s kim stignem..ah izvini sreco ali osjecala sam se neshvacenom i zapostavljenom pa sam odslepala nekog tamo tipa u diskacu on mi je dao osjecaj da sam netko i nesto....bljak...povraca mi se....
MENI SE POVRACA OD VAS ISPRAVNIH LJUDI KOJI NIKADA NE GRESITE.

otkacena slavonka:
ah..i ti bubnes svasta i ostanes ziva....jace od nas..kao hormoni su jaci od tebe..svasta...to je samo jeftina isprika za one koji ne razmisljaju i nije ih briga...zasto nemate muda pa priznate da to u tom momentu zelite i da vas nije briga za posljedice...jace od nas..zamisli...znaci li to da ako imam probleme u vezi ili braku imam i opravdanje da se karam s kim stignem..ah izvini sreco ali osjecala sam se neshvacenom i zapostavljenom pa sam odslepala nekog tamo tipa u diskacu on mi je dao osjecaj da sam netko i nesto....bljak...povraca mi se....
KAZI:"MAME MI, NIKADA NISTA U ZIVOTU NIJE BILO JACE OD MENE"... I JA CU TI VEROVATI.

gossca:
MENI SE POVRACA OD VAS ISPRAVNIH LJUDI KOJI NIKADA NE GRESITE.

ti si mene izgleda krivo shvatila...ne radi se o greskama..svatko od nas grijesi...ali moras da stojis iza toga a ne da greske ljepo upakujes da bi bile manje...samo ti grijesi ali stoj iza svojih gresaka......i majke mi jos nikada nista nije bilo jace od mene....ni u zivotu pa ni u sexu...nemam nazalost dugme kojim mogu da iskljucim mozak...

otkacena slavonka:
ti si mene izgleda krivo shvatila...ne radi se o greskama..svatko od nas grijesi...ali moras da stojis iza toga a ne da greske ljepo upakujes da bi bile manje...samo ti grijesi ali stoj iza svojih gresaka......i majke mi jos nikada nista nije bilo jace od mene....ni u zivotu pa ni u sexu...nemam nazalost dugme kojim mogu da iskljucim mozak...

A ja nemam dugme da ga uključim ;) :lol:

otkacena slavonka:
Nadam se da se tvojoj mami nista lose nece desiti... ili sto rece jedan nas poznati duhovnik "evo nam nove svetice"

Ja pod promiskuitetom smatram kad devojka prica malo sa deckom, onda se kao slucajno nadju sami, izdvojeni, u autu, ili nevazno gde, i onda kao slucajno oni se kresnu, i onda kao, nisu ni primetili da su se kresnuli, i kao to nista ne znaci, i tako na svakoj zurci a to je najmanje jednom sedmicno, ta devojka se kresne sa drugim deckom.

Zato nabavis listinge poruka i razgovora mobilnog telefona pa jos uz pomoc frend lokatora sve zavrsis pre nego sto je i ozbiljno pocelo ;)
Ja kada me ne mrzi, imam po nekoliko kombinacija koje funkcionisu solidno i obavezno ni jedna ne zna za prisustvo druge, samo nagadjaju i njuskaju... A STO VOLE DA ZABORAVE gumicu za kosu, snalu, mindjusu... :)
Mora da se vodi racuna o dlakama, prljavim casama, pikavcima. Da se ima uvek dobra pricha...
To je ljudi umetnost kad vam kazem...
A kad dosadi, onda se odmaram po nekoliko meseci potpuno sam ne javljajuci se na nepoznate brojeve ;)
Moram da primetim da nista nije bolje od promiskuitetnih klinki... Slatke, zgodne a tupave ;)

mario80:
Zato nabavis listinge poruka i razgovora mobilnog telefona pa jos uz pomoc frend lokatora sve zavrsis pre nego sto je i ozbiljno pocelo ;)
Ja kada me ne mrzi, imam po nekoliko kombinacija koje funkcionisu solidno i obavezno ni jedna ne zna za prisustvo druge, samo nagadjaju i njuskaju... A STO VOLE DA ZABORAVE gumicu za kosu, snalu, mindjusu... :)
Mora da se vodi racuna o dlakama, prljavim casama, pikavcima. Da se ima uvek dobra pricha...
To je ljudi umetnost kad vam kazem...
A kad dosadi, onda se odmaram po nekoliko meseci potpuno sam ne javljajuci se na nepoznate brojeve ;)
Moram da primetim da nista nije bolje od promiskuitetnih klinki... Slatke, zgodne a tupave ;)

Hmmm..ovaj detalj mi je vrlo zanimljiv...Logichno bi mi bilo da ne razmishljash o takvim stvarima, ukoliko si uredan. Logichno bi bilo da nakon goshcinog odlaska sve te stvari sredish i operesh, a iz ove price mi deluje kao da samo probirash po pikavcima, i cistish one koji su "shkart"... :confused: (sem naravno ako ti sledeca goshca nema fetish preturanja kante sa otpacima)... :lol:

Cini mi se da je u tvom zivotu "State of stres" stanje koje je konstanta.... :roll:

otkacena slavonka:
...ne kaci se za mene..ok?
ako imas problem s viskom energije idi trci oko zgrade...mani se stvari o kojima nemas pojma....kada izades iz puberteta javi se da razgovaramo kao ljudi...[/Q

Kada sam bila u pubertetu ljudima koji misle drugacije, odgovarala sam slicno kao ti sad... Ja sam stala. Ali ti neces da stanes. Ovaj tvoj odgovor to pokazuje. A rekoh ti vec na nekoj temi da tvoja nece biti zadnja, pa cak i ako ti ja nista ne odgovorim, jer zivot je takav i misljenje ljudi kao sto si ti se jednostavno ne moze zadrzati na povrsini.

Butterflies And Hurricane:
Hmmm..ovaj detalj mi je vrlo zanimljiv...Logichno bi mi bilo da ne razmishljash o takvim stvarima, ukoliko si uredan. Logichno bi bilo da nakon goshcinog odlaska sve te stvari sredish i operesh, a iz ove price mi deluje kao da samo probirash po pikavcima, i cistish one koji su "shkart"... :confused: (sem naravno ako ti sledeca goshca nema fetish preturanja kante sa otpacima)... :lol:

Cini mi se da je u tvom zivotu "State of stres" stanje koje je konstanta.... :roll:

Ma jok... Samo je bitna dobra organizacija i koncentracija... I sve funkcionishe. Samo me vrhunski kvalitet zanima ;)
Nekada se nema bas vremena jer jedna zvoni na vrata dok druga... E tu rade trikovi ;)

Adrenalin sestro!

Zefirra:
...prvi ga je umakao gde god moze...
...zato su ostali bili verni...
...interesantan mi je bivsi , tj njega su devojke najvise startovale , a 'drugarica' je obozavala da mu pokazuje tange , seda u krilo itd...nijednom me nije prevario za 4-god veze...a onda sam se ja zaljubila u sadasnjeg decka...
...zatim sam radosno saopstila toj 'drugarici' da je slobodan (ko reko mozda ce sex s njom malo da ga izvuce iz bedaka) i ona ga je naravno zvala na pice , medjutim on ju je odbio...bio je neko vreme s nekom devojkom pa je resio malo da se odmori od kako je rekao 'zenskih mozgova'
...sad kad je s novom devojkom znam da bi i mene odbio...

...ova prica hoce reci...Ako je muskarac veran zeni , onda joj je zaista veran.
Ako je taj tip da ne moze da odoli prevari , onda je neveran.

...znaci ne radi se o tome da ce svaki prevariti nego bas o tome da postoje 2 razlicita tipa...oni koji varaju i oni koji ne...

Mala svaka ti je na mestu mislim da si otprilike dosla do sustine

Back