kupidonia
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Zefirra, hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MENI SE POVRACA OD VAS ISPRAVNIH LJUDI KOJI NIKADA NE GRESITE.otkacena slavonka:ah..i ti bubnes svasta i ostanes ziva....jace od nas..kao hormoni su jaci od tebe..svasta...to je samo jeftina isprika za one koji ne razmisljaju i nije ih briga...zasto nemate muda pa priznate da to u tom momentu zelite i da vas nije briga za posljedice...jace od nas..zamisli...znaci li to da ako imam probleme u vezi ili braku imam i opravdanje da se karam s kim stignem..ah izvini sreco ali osjecala sam se neshvacenom i zapostavljenom pa sam odslepala nekog tamo tipa u diskacu on mi je dao osjecaj da sam netko i nesto....bljak...povraca mi se....
KAZI:"MAME MI, NIKADA NISTA U ZIVOTU NIJE BILO JACE OD MENE"... I JA CU TI VEROVATI.otkacena slavonka:ah..i ti bubnes svasta i ostanes ziva....jace od nas..kao hormoni su jaci od tebe..svasta...to je samo jeftina isprika za one koji ne razmisljaju i nije ih briga...zasto nemate muda pa priznate da to u tom momentu zelite i da vas nije briga za posljedice...jace od nas..zamisli...znaci li to da ako imam probleme u vezi ili braku imam i opravdanje da se karam s kim stignem..ah izvini sreco ali osjecala sam se neshvacenom i zapostavljenom pa sam odslepala nekog tamo tipa u diskacu on mi je dao osjecaj da sam netko i nesto....bljak...povraca mi se....
gossca:MENI SE POVRACA OD VAS ISPRAVNIH LJUDI KOJI NIKADA NE GRESITE.
otkacena slavonka:ti si mene izgleda krivo shvatila...ne radi se o greskama..svatko od nas grijesi...ali moras da stojis iza toga a ne da greske ljepo upakujes da bi bile manje...samo ti grijesi ali stoj iza svojih gresaka......i majke mi jos nikada nista nije bilo jace od mene....ni u zivotu pa ni u sexu...nemam nazalost dugme kojim mogu da iskljucim mozak...

Nadam se da se tvojoj mami nista lose nece desiti... ili sto rece jedan nas poznati duhovnik "evo nam nove svetice"otkacena slavonka:ti si mene izgleda krivo shvatila...ne radi se o greskama..svatko od nas grijesi...ali moras da stojis iza toga a ne da greske ljepo upakujes da bi bile manje...samo ti grijesi ali stoj iza svojih gresaka......i majke mi jos nikada nista nije bilo jace od mene....ni u zivotu pa ni u sexu...nemam nazalost dugme kojim mogu da iskljucim mozak...
MAGDALENICA:Pogodila si nesto,ali ta tvoja "definicija" je kao da je pisalo dete.
To je bre kad hoces sa (skoro) svakim.Ko razume,shvatice.
mario80:Zato nabavis listinge poruka i razgovora mobilnog telefona pa jos uz pomoc frend lokatora sve zavrsis pre nego sto je i ozbiljno pocelo![]()
Ja kada me ne mrzi, imam po nekoliko kombinacija koje funkcionisu solidno i obavezno ni jedna ne zna za prisustvo druge, samo nagadjaju i njuskaju... A STO VOLE DA ZABORAVE gumicu za kosu, snalu, mindjusu...![]()
Mora da se vodi racuna o dlakama, prljavim casama, pikavcima. Da se ima uvek dobra pricha...
To je ljudi umetnost kad vam kazem...
A kad dosadi, onda se odmaram po nekoliko meseci potpuno sam ne javljajuci se na nepoznate brojeve![]()
Moram da primetim da nista nije bolje od promiskuitetnih klinki... Slatke, zgodne a tupave![]()
gossca:Nadam se da se tvojoj mami nista lose nece desiti... ili sto rece jedan nas poznati duhovnik "evo nam nove svetice"
otkacena slavonka:...ne kaci se za mene..ok?
ako imas problem s viskom energije idi trci oko zgrade...mani se stvari o kojima nemas pojma....kada izades iz puberteta javi se da razgovaramo kao ljudi...[/Q
Kada sam bila u pubertetu ljudima koji misle drugacije, odgovarala sam slicno kao ti sad... Ja sam stala. Ali ti neces da stanes. Ovaj tvoj odgovor to pokazuje. A rekoh ti vec na nekoj temi da tvoja nece biti zadnja, pa cak i ako ti ja nista ne odgovorim, jer zivot je takav i misljenje ljudi kao sto si ti se jednostavno ne moze zadrzati na povrsini.
Butterflies And Hurricane:Hmmm..ovaj detalj mi je vrlo zanimljiv...Logichno bi mi bilo da ne razmishljash o takvim stvarima, ukoliko si uredan. Logichno bi bilo da nakon goshcinog odlaska sve te stvari sredish i operesh, a iz ove price mi deluje kao da samo probirash po pikavcima, i cistish one koji su "shkart"...(sem naravno ako ti sledeca goshca nema fetish preturanja kante sa otpacima)...
![]()
Cini mi se da je u tvom zivotu "State of stres" stanje koje je konstanta....![]()
Zefirra:...prvi ga je umakao gde god moze...
...zato su ostali bili verni...
...interesantan mi je bivsi , tj njega su devojke najvise startovale , a 'drugarica' je obozavala da mu pokazuje tange , seda u krilo itd...nijednom me nije prevario za 4-god veze...a onda sam se ja zaljubila u sadasnjeg decka...
...zatim sam radosno saopstila toj 'drugarici' da je slobodan (ko reko mozda ce sex s njom malo da ga izvuce iz bedaka) i ona ga je naravno zvala na pice , medjutim on ju je odbio...bio je neko vreme s nekom devojkom pa je resio malo da se odmori od kako je rekao 'zenskih mozgova'
...sad kad je s novom devojkom znam da bi i mene odbio...
...ova prica hoce reci...Ako je muskarac veran zeni , onda joj je zaista veran.
Ako je taj tip da ne moze da odoli prevari , onda je neveran.
...znaci ne radi se o tome da ce svaki prevariti nego bas o tome da postoje 2 razlicita tipa...oni koji varaju i oni koji ne...