Levic@rsko Smetalo92
Domaćin
- Poruka
- 3.403
Znate shta, mislim da ovom pitanju prilazimo iz pogreshnog smera.
1- JA kao pojam je nepromenjljiva!
2- ONO shto se moze promeniti su signali koje JA odashilje i koje drugi primaju, i prema njima formiraju SVOJU sliku tog JA.
3- Tako da pitanje "Da li biste SE promenili zbog drugih" u stvari oznachava da li biste odashiljali DRUGACHIJE signale.
Zatim svi oni koji kazu da se nikada ne bi promenili lazu u istoj meri u kojoj govore istinu. NIKO NIKADA NETJE promeniti SEBE! U tome su u pravu
ALI mi svakodnevno pod uticajem spontano menjamo signale koje odashiljemo, tako da ako NIKADA NE BISTE promenili signale ili ste sociopata ili lazete.
HVALA!

PS: Ja-
publika prvi red-

publika drugi red-

Publika tretji red-

Publika chetvrti red-
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
1- JA kao pojam je nepromenjljiva!
2- ONO shto se moze promeniti su signali koje JA odashilje i koje drugi primaju, i prema njima formiraju SVOJU sliku tog JA.
3- Tako da pitanje "Da li biste SE promenili zbog drugih" u stvari oznachava da li biste odashiljali DRUGACHIJE signale.
Zatim svi oni koji kazu da se nikada ne bi promenili lazu u istoj meri u kojoj govore istinu. NIKO NIKADA NETJE promeniti SEBE! U tome su u pravu
ALI mi svakodnevno pod uticajem spontano menjamo signale koje odashiljemo, tako da ako NIKADA NE BISTE promenili signale ili ste sociopata ili lazete.
HVALA!

PS: Ja-

publika prvi red-

publika drugi red-

Publika tretji red-

Publika chetvrti red-
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:

), trudi se da se kloni direktnog kontakta sa bilo kim na brodu. Medjutim kontak sa kapetanom Picardom (Patrickom Celavim Stewartom) pocinje da utice na nju na neocekivan nacin. Intrigantna i nadsve pravicna licnost kapetna je zanima do te mere da zaboravlja da se kontrolise i nesvesno pocinje da mu se prilagodjava. Otkrivajuci njegovu licnost i sama postaje, neka vrsta njegove projekcije.