piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.602
Istina boli..Lupas gluposti kao i vecina hrvata... nemate postenja ni malo jer vas je vecina izdala vjeru zbog koristi, a kasnije ste uceni od strane vatikana da tako i zivite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina boli..Lupas gluposti kao i vecina hrvata... nemate postenja ni malo jer vas je vecina izdala vjeru zbog koristi, a kasnije ste uceni od strane vatikana da tako i zivite.
to možda tebe.Istina boli..
Citaj Tucovica pa ces tamo naci ...ma nije on auto-sovinista, samo je malo dezinformisan, pa zatucan
kojeg sela?
Koja istina? Sto hrvati tvrde da niciji izvori nisu tacni osim hrvatskih?Istina boli..
Logično, do sada testirani genetski materijal stanovništva Balkana prije seobe naroda nema veze sa većinskim genomom naroda koji sada tu žive i dokazano su doseljenici od 6.st.mogao bi ti za fratra. oni koji dolaze iz istih krajeva sveta su ista genetika a oni koji su tu različita.)
zlocini vs greskeCitaj Tucovica pa ces tamo naci ...
pravda i vjera iznad svega, ukljucujuci nacionalne interese... koliko paglu moras da budes da ne shvatis da nemas moralno pravo da kritikujes ustase ili siptare za njihove zlocine ako nisi spreman kritikovati svoj narod za njegove greske.
ti jedino ako si bio zarobljen, pa zato izjednacavas zlocin i gresku, jer jos uvek imas traume kojih ne mozes da se resis, tipa, sta sam ja bogu zgresio da me uhvate, ...mora da sam nesto, jer me ne bi uhvatili... i onda trazis zlo [gresku] u sebi jer si slab da i pogledas opet na zlo koje je [na] tebi ucinjeno... kriv si jer si sizmatik, nema tu zbora, nisi trebao ni da zivis kod njih tako blizu, da im budes na dohvat ruke ZLOCINACKEkoliko paglu moras da budes da ne shvatis da nemas moralno pravo da kritikujes ustase ili siptare za njihove zlocine ako nisi spreman kritikovati svoj narod za njegove greske.
o čemu ti? kako će biti testirani oni narodi koji spaljuju svoje mrtve? nisi znao da je osnivač stare bugarske XOPBAT(Kurt, Kubrat) kremiran i da je urna s pepelom pronađena u njegovoj grobnici? japodi su mislim takođe spaljivali mrtve.... srbi, vikinzi, sloveni takodje....morali bi naći slučajno stradale i nesahrranjene pa na osnovu njih formirati sliku genetskog profila ilirikuma...Logično, do sada testirani genetski materijal stanovništva Balkana prije seobe naroda nema veze sa većinskim genomom naroda koji sada tu žive i dokazano su doseljenici od 6.st.
Recimo I2 gen pronađen i skeletima pripadnika Vinčanske kulture nema velike veze sa I2 genom koji je danas najčešći na tkz. Zapadnom Balkanu jer su se razdvojili prije oko 20 000 godina.
To su znanstvena istraživanja. Nedavno sam čitao kako Vlade Divac nosi R1b gen ,nije za pomiješati sa germanskim R1b, čija varijacija je nastala prije nekoliko tisuća godina upravo na Balkanu i pripada vjerojatno starijem sloju stanovništva.o čemu ti? kako će biti testirani oni narodi koji spaljuju svoje mrtve? nisi znao da je osnivač stare bugarske XOPBAT kremiran? morali bi naći slučajno stradala i nesahrranjene pa na osnovu njih formirati sliku.
i da se nisu mrdali s balkana I2 danšnjih ljudi odstupa od vinčanskog onoliko mutacija kolika je vremenska distanca...
pa naravno. ako su se razdvojili pre 10000 godina da su to dve grane. ali za I2adinaric još nije dokazano da nije starosedeoc. mada bi se i ja složio da je veća verovatnoća da je došao.To su znanstvena istraživanja. Nedavno sam čitao kako Vlade Divac nosi R1b gen ,nije za pomiješati sa germanskim R1b, čija varijacija je nastala prije nekoliko tisuća godina upravo na Balkanu i pripada vjerojatno starijem sloju stanovništva.
Tvoje tvrdnje imaju smisla samo medju vama hrvatima, medju ostalim narodima ili bilo kim ko se bavi istorijom jok
Nisu znali Vizantijci gde su Srbi ali eto hrvati jesu![]()
Ti si glup i zatucan, i dvolicnjak. Samo svoju korist i guzicu gledas sto znaci da si isti kao ustase i siptari. Potom nemas nikakvo pravo da zameras svojoj braci po ideologiji koji su poput tebe zastranili.zlocini vs greske
ja ipak mislim da si ti paglu, a ne ja..
znaci ne znas koje selo, a taj tucovic, mislis dimitrije?
nego, jel neki srbin kopao oci vadio organe, klao?
Lupas gluposti, ali to je tvoj maksimumti jedino ako si bio zarobljen, pa zato izjednacavas zlocin i gresku, jer jos uvek imas traume kojih ne mozes da se resis, tipa, sta sam ja bogu zgresio da me uhvate, ...mora da sam nesto, jer me ne bi uhvatili... i onda trazis zlo [gresku] u sebi jer si slab da i pogledas opet na zlo koje je [na] tebi ucinjeno... kriv si jer si sizmatik, nema tu zbora, nisi trebao ni da zivis kod njih tako blizu, da im budes na dohvat ruke ZLOCINACKE
Naziv stokholmskog sindroma uveo je kriminolog i psihijatar Nils Bejerot posle neuspele pljačke banke i otmice na Normalmstorgu u Stokholmu, od 23 do 28. avgusta 1973. Taoci su se emocionalno vezali za otmičare, pa su posle opravdavali njihove postupke čak i nakon svog oslobođenja. Kasnije, tokom sudskog procesa, taoci su nerado govorili o otmici.
Pa stavit ćemo svjetsku povijest ovdje, a ne priče Srba i Hrvata...
Svjetska povijest koristi termin "Mala Vlaška" za jedan dio današnjih hrvatskih i bosanskih teritorija, pošto je povijesna činjenica da su tamo živjeli pravoslavni Vlasi, inicijalno etnički uvezeni iz Rumunjske, kasnije se mješali sa drugim pravoslavcima i tako polako stopili u Srbe kao sebi najbliže po pravoslavnoj liniji...
Članak na što se sve odnosi Mala Vlaška u povijesti...
https://en.wikipedia.org/wiki/Little_Wallachia
Karta koja pokazuje što je "Little Wallachia"...
Pogledajte prilog 960926
na mapi stoji croats i serbs, nema nikakve hrvatske, ali jeste serbs su ispod, tj. juznije geografski
Nisam napisao homogeni nego u kombinaciji koja je i sada dominantna (varijacije R1a+I2 din) u našim državama, a to je kombinacija dominantna na i području sa kojeg se seoba odvijala.pa naravno. ako su se razdvojili pre 10000 godina da su to dve grane. ali za I2adinaric još nije dokazano da nije starosedeoc. mada bi se i ja složio da je veća verovatnoća da je došao.
medjutim, sve je to sasvim druga priča jer si plasirao tezu da su oni koji su došli homogeni. a oni koji su bili tu heterogeni...i plus zaobilaziš autosomalni faktor što je daleko važnije od ovih haplogrupa.
kako ja mogu da opravdavam zlocine ako opravdam dezertera forumasa, ako sam pacifista?Cuj lik misli da pravoslavlje opravdava zlocine nad neduznim narodom samo zato sto je neko drugi iz tog naroda izvrsio zlocin
komuno-hriscanin 1/1
Hrvati su tvoja braca po ideologiji, a ne moja. Dobro ja znam za zlocine hrvata, muslimana i siptara ali ja ne opravdavam srpske zlocine. Cjela diskusija je krenula kada sam spomenuo da su Srbi etnicki cistili siptare iz juzne Srbije i po Kosmetu. To nije nikakva tajna, odes na wiki i pogledas razne izvore od pre 100 i vise godina koji su o tome pisali. Dimitrije Tucovic je bio veteran balkanskih ratova i na kraju je dao zivot za Srbiju u 1 SR. Imas i stranih izvora koji su pisali o tome. Sada ti pravis paralelu da posto sam ja rekao Srbi su ubijali siptarske civile 1912 da ja danas podrzavam ubijanje Srba, sto je ludilo. Istina nema veze sa interesom ili nacijom. Isto tako ne vidim kako si ti zakljucio da sam ja pacifista. Ja sam protiv rata do odredjene mere ali nisam protiv rata po svaku cenu. Meni ne trebas da pricas o Krajini niti Kosmetu jer sam ziveo na oba mesta i donekle iskusio “sve lepote” tog zivota i ratova, ali me to ne navodi da mrzim svakog coveka niti da lazem zarad svog ili srpskog interesa.kako ja mogu da opravdavam zlocine ako opravdam dezertera forumasa, ako sam pacifista?
i ako kazem da u gradjanskom ratu nema nevinih?
ali jel pravis ti razliku izmedju dve vojske koje ratuju, i mladica koji spasava civile, i orica koji kolje, ili azru, ili siptara koji su vadili organe kidnapovanim ljudima?
nadji mi srbe koji su takva zverstva cinili, i naravno da cu da ih osudim.
nadji mi srbe koji su sekli glave kao mudzahedini i. igrali fudbal sa njima, i ja cu da ih osudim
o cemu ti pricas? jel su markale srbi napravili?
ЗАБОРАВЉЕНИ ГЕНОЦИД: Током рата у Сарајеву је убијено најмање 8.255 Срба
i kako mi sad imamo srebrenicki, a nemamo sarajevski genocid? ili bratunacki?
ПОБИЛИ ИХ МУЏЕХЕДИНИ: У Братунцу сећања на 3.500 страдалих Срба
tvoji krvati vec danas drze mise ustaskim zlocincima i kazu da su srbi ubijali srbe u jasenovcu
sutra ce reci da su srbi napravili oluju i pocistili sami sebe sa vekovnih ognjista!
potpuna, ne zamena teza samo, vec izopacivanje istine, RUGANJE ISTINI
Evo ja bas gledam mapu i nazire se hrvatska kao vazal madjarske, manja od srpske bosne, a zasigurno 3-4 puta manja od srbijeGošpodine mladi, izgleda da pojačano vas yebu nacional-fruštracije u ovoj ljetnoj šparini, jel... ?
zali boze, ja tek sada shvatam sta ti meni pricasTo nije nikakva tajna, odes na wiki i pogledas razne izvore od pre 100 i vise godina koji su o tome pisali.
ne, ja to nisam rekaoSada ti pravis paralelu da posto sam ja rekao Srbi su ubijali siptarske civile 1912 da ja danas podrzavam ubijanje Srba, sto je ludilo.
ne, ja sam za sebe rekao da sam ja pacifistaIsto tako ne vidim kako si ti zakljucio da sam ja pacifista.
tebe su duplo unesrecili, ti jadan ne znas sta te snaslo, zato si takavMeni ne trebas da pricas o Krajini niti Kosmetu jer sam ziveo na oba mesta i donekle iskusio “sve lepote” tog zivota i ratova, ali me to ne navodi da mrzim svakog coveka niti da lazem zarad svog ili srpskog interesa.
Logično, do sada testirani genetski materijal stanovništva Balkana prije seobe naroda nema veze sa većinskim genomom naroda koji sada tu žive i dokazano su doseljenici od 6.st.
Recimo I2 gen pronađen i skeletima pripadnika Vinčanske kulture nema velike veze sa I2 genom koji je danas najčešći na tkz. Zapadnom Balkanu jer su se razdvojili prije oko 20 000 godina.
Nisam napisao homogeni nego u kombinaciji koja je i sada dominantna (varijacije R1a+I2 din) u našim državama, a to je kombinacija dominantna na i području sa kojeg se seoba odvijala.
Imaš to na istoriji posebna tema. Našli grobove iz vremena Vinčanske kulture na području na kojem se prostirala i testirali na postojeći genetski materijal.pa koji je to naučni test koji obuhvata narode koji su spaljivali svoje mrtve?
pa kako će biti kad ih deli desetak hiljada godina.Imaš to na istoriji posebna tema. Našli grobove iz vremena Vinčanske kulture na području na kojem se prostirala i testirali na postojeći genetski materijal.
Uglavnom nemaju veze sa sadašnjim stanovništvom Srbije, paralelne grane sa točkom dodira preko 20 000 godina u prošlosti.
Evo ja bas gledam mapu i nazire se hrvatska kao vazal madjarske, manja od srpske bosne, a zasigurno 3-4 puta manja od srbije
kako je srbija mogla da bude hrvatski vazal kada ni bosna nije bila?
vi ste bili ugarski vazal, smanji malo siske da vam i tevtonci ne p0ostanu vazali posle poljske