Ovo je interesantna tema.
Veoma je moguce da Ameri (ili NWO vladari) zele da naprave nekakav show program o navodnoj invaziji vanzemaljaca.
Ali (po meni)...
1. Sta sa tim letilicama koje se evidentno vidjaju tuda-svuda po svetu? Prijavljuju ih svi, od vojnih pilota do obicnih ljudi. Prvenstveno mislim na krajnje fantasticne osobine koje te letelice imaju (izuzetna brzina, mogucnost trenutne promene pravca pod ostrim uglom, nevidljivost na radaru, velicina, sposobnost deobe i sl). Nekako mi se cini da smo ipak malo nazadni po tom pitanju.
2. Sta sa izvestajima o letelicama (neke su i izranjale/uranjale iz/u more) koji poticu od ljudi hiljadama godina unazad? Na kraju cak i 100 godina je dovoljno da tako nesto ne moze biti tvorevina ljudi nase civilizacije.
Dakle, iako je vrlo moguce da Ameri (da svalimo sve na njih) zele takvu prevaru, ostale zemlje moraju biti saucesnici u tome, a to takodje nikako ne iskljucuje mogucnost da se zaista oko Zemlje nalaze neka napredna bica sa svojim letilicama, ali koja nemaju nikakvu nameru invazije ili neceg slicnog, mozda cak ni nameru/zelju da nam se predstave.
"Ameri" to onda mogu zloupotrebiti da insceniraju nekakvu pretnju koja ce kao kontra meru imati povecanje bezbednosti (citaj kontrole nad populacijom sirom sveta), stvaranje jedne svetske vlade (jer Boze moj pretnja je van-Zemaljskog porekla, preti svim Zemljanima pa zasto se onda ne bi ujedinili u odbrani Zemlje) i sl. ciljeva NWO.
P.S. Nadam se da je vecina posetilaca ovog podforuma svesna da Amerikanci ne smeju vise biti imenovani kao jedini i iskljucivi krivci za uvodjenje NWO, jer to prvo cini njihova vlada (velikim delom o trosku upravo tih Amera) a zatim jer se saucesnici istih nalaze po celom svetu, sto u vladama sto van njih. Voleo bih da pocnemo da imenujemo prave krivce za te NWO obmane jer ih ima mnogo i nisu samo u Americi. Onda ce stvari postati malo jasnije a nadam se i borba protiv NWO uspesnija.