Proizvodnja električne energije prilikom vođenja ljubavi, sexa

Gost 389991

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
166
Moj jedan prijatelj inaće inovator i naućnik rodom od Użica napravio ureďaj za proizvodnju elektrićne energija prilikom sexa
Znaći ,kad se popne na żenu prikopća kablove na odreďene organe i kad poćne na żeni drndat proizvodi struju iliti energiju el.
Kolićina struje i njena snaga zavisi od brzine i frekvencije drndanja i vremenskih okvira ,proizvedenu energiju pohranjuje u akumulator i koristi za manje potrebe.
Htjeo je da zaśtiti patent ali su mu u Beograd rekli da se to ne uklapa u ekonomski oporavak Srbije
Svaśta...

Moj jedan prijatelj inaće inovator i naućnik rodom od Użica napravio ureďaj za proizvodnju elektrićne energija prilikom sexa
Znaći ,kad se popne na żenu prikopća kablove na odreďene organe i kad poćne na żeni drndat proizvodi struju iliti energiju el.
Kolićina struje i njena snaga zavisi od brzine i frekvencije drndanja i vremenskih okvira ,proizvedenu energiju pohranjuje u akumulator i koristi za manje potrebe.
Htjeo je da zaśtiti patent ali su mu u Beograd rekli da se to ne uklapa u ekonomski oporavak Srbije
Svaśta...
Том струјом не може ни мобилни да напуни!
Ако ти је овај пријатељ а ти му кроз рекламу обезбеђујеш логистику, биће да сте обојица чакнути. И, наравно, нашли сте се.
Јел' те није срамота да лупеташ овако?

Svaśta...
:worth:

Svaśta...
Može li to zagrejati kuću od 120kvm

Zovem neki dan prijatelja inovatora ,javio se ,iz bolnice,każe dobio ovih dana neku snagu i poćela i bolja struja i kvalitetnija i stabilnija ,mislio na ono herca mjera
U nekom trenutku kad je poćeo da puśta u pogon uređaj ,ćuje neko zujanje u akumulatoru i kao da se pregrijo ,i on siśo sa djela ureďaja da vidi ,kad se vratio żena promjenila kabal plus i minus,on prikopćo i to bilo kontra ,sav izgorio,kod żene izgorila glavna lampa a u njega cijev crna ko gar
Trośi neke melem masti od neko travara ,i da mu je bog na pomoĉi ,ali sumnjam ,jer możda bog vidi śta se po Srbiji radi

Svaśta...
Čekaj to znači da bi u ovom slučaju elektrane bile u stvari javne kuće?

Zamisli Amsterdam, I onu ulicu čuvenu po tome... Dakle u svaku javnu kuću zakačis kablove na desetak klijenata i puca struja na sve strane....

Takav covek postoji.Zove se ''Slavisa Pajkic'' poznat kao Biba struja.Nazalost jako je covek slabo eksponiran...a mislim da je nosioc tri ginisova rekorda.On covek kada se ukopca na dva eksera koja drzi golim rukama u steker...on se akumulira strujom.Zatim putem mozdanih funkcija on tu struju konvertuje u neku posebnu energiju koja je i dalje elektricna energija ali a odredjenim izmenama.Tu elektricnu energiju moze da usmerava iz pravca mozga u bilo koji organ ili deo tela.Na prst,na penis,pa glavu,nogu...po zelji.Pa ti vidi brale...kad seksa on se napinje i pojacava se napon :) I onda samo ukopcas se na njega i to ti je to.Punis mob ili sta god ti treba.On sa njome manipulise.

Перпетуум мобиле...pogledajte samo malo dublju pozadinu svega ovoga.Da li ste znali da su postojali ljudi koji su pruzili patente Перпетуум мобиле???Kao i ljudi koji su napravili automobile na vodu.Ja sada postavljam pitanje...zasto patent recimo automobila koji trosi vodu umesto benzina,plina,metana....nije zaziveo i zasto taj neko nije dobio recimo nagradu za svoj izum?Ume li neko da da konstruktivan odgovor???Sada pricamo ozbiljno.I sta vi mislite...da li je Перпетуум мобиле samo imaginarni pojam ili se on moze napraviti,izumeti ili mozda vec postoji?MrNapokon...ne treba ismevati nesto sto nama nije poznato ili nesto sto ne umemo da razumemo.Fenomeni...postoje ljudi koji su rodjeni sa nekom devijacijom ili abnormalnoscu.Ta devijacija i abnormalnost ne mora uvek da bude i nuzno losa.Bibu struju licno poznajem i vidjamo se ponekad.Takoreci bavimo se nekim stvarima i tako smo se i upoznali.Saradjujemo ...mada o Bibi Struji kao coveku koji je samo jedan fenomen u svetu jako malo ljudi zna.I to je porazavajuce.Covek je nosilac 3 svetska ginisova rekorda.A koliko je ljudi u Srbiji culo za njega?Potpuno je zanemaren covek.I svaki put kada naidjem na ljude koji ne znaju ko je on...i kao ma gde to ima?To mora da su neki trikovi...razocaram se.Postoje ljudi koji poseduju moc telekineze,telepatije,rengenski vid.Sve to nama prosecnim ljudima deluje kao naucna fantastika.Ali ti ljudi ipak postoje.

Tu elektricnu energiju moze da usmerava iz pravca mozga u bilo koji organ ili deo tela.Na prst,na penis,pa glavu,nogu...po zelji.Pa ti vidi brale...kad seksa on se napinje i pojacava se napon :) I onda samo ukopcas se na njega i to ti je to.
šta vas dvojica radite između četiri zida je vaša stvar
svo to elektro svršavanje nama običnima je za sada nepristupačno, hvalisavče

šta vas dvojica radite između četiri zida je vaša stvar
svo to elektro svršavanje nama običnima je za sada nepristupačno, hvalisavče
Nema potrebe biti bezobrazan...covek je to dokazao na televiziji,emisijama...samo sam hteo reci da sa covekom radim neke poslove...i da ga poznajem licno.Tako da ti zlonameran komentar nije na mestu.I pogresno si ga protumacio.Putem misli i mozga on usmerava tu energiju po sopstvenoj zelji...kao i intenzitet te struje kojom se akumulirao.Ako moze na prst,glavu,nogu zasto covek ne bi mogao i na penis?Razmisli malo...ako si gledao gde je covek sve gostovao i sta je sve pokazivao da ume...nece ti biti nista cudno.

Nema potrebe biti bezobrazan...covek je to dokazao na televiziji,emisijama...samo sam hteo reci da sa covekom radim neke poslove...i da ga poznajem licno.Tako da ti zlonameran komentar nije na mestu.I pogresno si ga protumacio.Putem misli i mozga on usmerava tu energiju po sopstvenoj zelji...kao i intenzitet te struje kojom se akumulirao.Ako moze na prst,glavu,nogu zasto covek ne bi mogao i na penis?Razmisli malo...ako si gledao gde je covek sve gostovao i sta je sve pokazivao da ume...nece ti biti nista cudno.
dobro

Ja se bavim nekim stvarima sa kojima se bavi i Biba Struja.Sasvim slucajno smo se povezali i imamo saradnju.Mada sam ja znao za njega od ranije.Covek je fenomen u svetu i ti pametni americki naucnici nisu uspeli da odgonentnu njegov femonen.Prvo je bilo da su shvatili da on apsolutno nema znojne zlezde.Pa je po toj logici covek kao on koji se nikada ne znoji niti ume da se oznoji...cak i pri extremnim izlaganjem toploti...odlican izolator.I tako su isprva objasniili da je to kljuc Bibinog fenomena super moci.Sve dok Biba nije uzeo cev koja je bila prikopcana na ne znam koliko hiljada volti u usta.I onda su ostali u soku.U ustima itekako ima pljuvacne zlezde i naravno da u ustima mokra sredina i vlazna.Te nije moguce da bude izolator.

Prilozi

• 321593073_740176850570249_1078689656501951577_n.jpg
    321593073_740176850570249_1078689656501951577_n.jpg
    92,7 KB · Pregleda: 7

Back