Prohibicija u Beogradu 2014

mario80

Stara legenda
Poruka
80.628
Iza 10 sati uveče zabranjena prodaja alkohola. Posle 12 svi lokali zatvoreni, pomor građana. Kada hodam centrom, kao da sam na groblju, nigde žive duše! Dolaze mi prijatelji iz inostranstva i užasavaju se ove beogradske pustinje i prašume!

Pitanje: Gde u centru ima neka birtija/klub da radi malo duže sa normalnim cenama? Ne zanima me fenseraj nego znači da ima piva na točenje, da je svirka i bez taksista kao glavnih gostiju. :mrgreen:
Preko svuda ima pabova koji rade dok ima gostiju 3-4 ujutro.

Pa može na crno da se nabavi po kioscima i štajaznam al u maxiju na cvetnom njet. Mislim ja ne pijem ali gosti piju :mrgreen:

Elem, klubovi koji rade noću u centru Beograda a da nije ona kazina i slični fenseraj kao beton hala na keju. Znači nešto džez, bluz, rok

Pa može na crno da se nabavi po kioscima i štajaznam al u maxiju na cvetnom njet. Mislim ja ne pijem ali gosti piju :mrgreen:

Elem, klubovi koji rade noću u centru Beograda a da nije ona kazina i slični fenseraj kao beton hala na keju. Znači nešto džez, bluz, rok

Имаш џез у Краља Петра, двадесет метара улево од ћошка са Кнез Михаиловом. Сад, докле ради...не знам.

E juče smo se prošetali kroz sablasno prazan grad i: Naišli na kafanu Zora koja radi do 4 ujutro! Unutra treš varijanta, puno kao oko, mladi i stari urlaju, neki rok trešti preko raspalih zvučnika, pivo krš ali radi! Skoro na samom uglu prekoputa doma omladine, odma pored šubidu prodavnice cipela :)

Ovoj drzavi je stalo samo da glumi strogocu. Povremeno roknu ponekog klinca, da izgledaju ozbiljnije.
... i da, obavezno moraju da zabrane prodaju alkoholnih pica posle 22h.
jer je prodaja pica naaajveci problem ove zemlje! Kada bi zabranili pusace i zabranili alkohol, da vi's kako bi nam standard skocio! Akcije i da ne pominjem.
Duplo ! Minimum !

A sledece sto treba zabraniti su hleb, meso, i slatkisi. Neprijatelji naseg zdravlja, holesterol, dijabetes, artritis i skleroza vrebaju iz tih namirnica!
Sigurno ste culi za pet belih smrti. (Ili cetri, kokain se valjda ne racuna.) So, Secer, Brasno i Duel sa mirisom djurdjevka.
Upravo su oni odgovorni za veliki procenat bolesti i smrtonosnih gripova, o kojima nas ministarstvo pravovremeno obavestava, putem plakata, skupo placene rezimske televizije, i stampanjem prigodnih brosura o trosku gradjana.
U to ime ja vas pozdravljam.
Ziveli!

E juče smo se prošetali kroz sablasno prazan grad i: Naišli na kafanu Zora koja radi do 4 ujutro! Unutra treš varijanta, puno kao oko, mladi i stari urlaju, neki rok trešti preko raspalih zvučnika, pivo krš ali radi! Skoro na samom uglu prekoputa doma omladine, odma pored šubidu prodavnice cipela :)

Kafana Zora postoji bar 50 godina.
Chudi me da to ne znash.
Sad je to deo Kornjache.jedan od njihovih lokala.
Imash ih nekoliko u samom centru.
Inache,imash i Skadarliju,i u njoj nekoliko lokala koji rade do kasno.
A shto se prohibicije tiche,ja za to ne znam.
Uvek imam gde da kupim pivo. :cool:

Кафана "Зора" је имала велки прекид у раду, тек недавно је опет отворена.

На њеном месту је била коцкарница "Елдорадо".

Иначе, младост сам провела у "Видин-капији" тј популарном "Видинцу" који се сада зове "Majik" и не личи више на самог себе.

Iza 10 sati uveče zabranjena prodaja alkohola. Posle 12 svi lokali zatvoreni, pomor građana. Kada hodam centrom, kao da sam na groblju, nigde žive duše! Dolaze mi prijatelji iz inostranstva i užasavaju se ove beogradske pustinje i prašume!

Pitanje: Gde u centru ima neka birtija/klub da radi malo duže sa normalnim cenama? Ne zanima me fenseraj nego znači da ima piva na točenje, da je svirka i bez taksista kao glavnih gostiju. :mrgreen:
Preko svuda ima pabova koji rade dok ima gostiju 3-4 ujutro.

Koji ce ti alkohol i pivo?

Tonik sa ledom ti je najbolji.

Vako da rezimiram, klub Muha u kralja petra, malo iza ćoška iz kneza je super, svako drugo veče je džez, bluz živa svirka. Preko nedelje rade do 12 ali može da se nategne još malo posle. Vikendom rade do 1h. Posle smo uglavnom gnojili u kafani Zora.
Ajde slobodno dodajte imena kafana u ovo teško vreme prohibicije i njihovo radno vreme kao najbitniji faktor :mrgreen:

Bili smo i do Čorba kafea ali to izgleda kao apsolutna propast, lokal prazan u 1h a ispred te obezbeđenje drangulja za rezervaciju :hahaha:

- - - - - - - - - -

Kafana Zora postoji bar 50 godina.
Chudi me da to ne znash.
Sad je to deo Kornjache.jedan od njihovih lokala.
Imash ih nekoliko u samom centru.
Inache,imash i Skadarliju,i u njoj nekoliko lokala koji rade do kasno.
A shto se prohibicije tiche,ja za to ne znam.
Uvek imam gde da kupim pivo. :cool:

Imaju katastrofalno loše pivo, otkida glava posle. Inače za kornjaču znam još od studentskih dana sa kosančićevog venca :)

Back