Mrzi me da trazim gde, ali elaborarao si nekolicinu puta na egzaktnosti tvojih predikcija, vaznosti i mogucnosti da se sve predvidi, tako da mi nije jasno zasto to kod klijanata moze a nesto zapinjes na svom chartu

Nebitno, u duhu dobre volje ne neces da umres a jos manje da stradas. Uopsteno pisem ti trenutno, jer ces tada biti mnogo bolji covek.
Pod jakim si uplivom neptuna koji na na ascu. Iako generacijski tranzit plutona preko njega u tebi ce silu emocija (humanost, altruizam, okretanje nematerijalnom) da probudi. Transformacija ce biti 1.5-2godisnja koliko ce trajati njegov tranzit preko asc-a. Posto ce i pluton i kvadrat tr urana da ti u relativno kratkom intervalu napadnu neptun koji vlada drugim neminovno prihvati poteskoce sa novcem, ali uz tr pluton probaj da promenis svoj stav. (meni je uuuuvek prosto cinicno i deplasirano da te prizemljim kad govoris o svojim klijentima, svojim predikcijama, i sl a pri cemu si 1987mo godiste. Da se ne okomis odmah dal' je moguce sa 20god imati staz i oko za astrologiju, to je moguce kad god...medjutim naplacivanje, iskustvenost, svest o povredi drugog... to je nesto sto ce tranzit plutona da ti da)
Dalje mucio te saturn... pa nece nista narocito nesrecno da donese. Prirodni je gazda 10og, kod tebe caruje i prvim i njegovim ulaskom u deveto donece prvo tegobe i neuspeh (kratkotrajan i ako do tad nisi vec zavrsio) na studijama (prelaskom preko marsa se to aktivira), ali onda i saturnovsku volju i postizanje nacina da predjes preko toga. Inace s obzirom na postavku tvog devetog polja... verovatno ces moci uvek ali eto te dve-dve i po' godine bi bile mozda i najteze za tebe ako odlucis tada da se selis u inostranstvo jer bi donele materijalno siromastvo tamo.
Ovo gore sam ti dala... ono sto ne volis => SIRINU astrologije. Ne potencijal nego njenu mogucnost da deluje na nekolicinu vaznih dogadjaja istovremeno. Moras nauciti da obuzdavas merkura u skorpiji jer se silovito izrazavas... a nije tacno to sto cesto pricas. Dakle egzaktnost, 1:1 predikcije... sve u sta se inace zalazes... ne postoji.
Sad moje skromno misljenje kako ce se dolazeci tranziti odraziti: Kraj sledece godine tr jupi i neptun ce praviti trigon sa venerom -zatelebac se ko tetreb

Potpuno neptunijanski -duboko, idealisticno, mozda cak i platonski ali DUBOKO. E onda za neko vreme ide aspekt koji te muci i onaj koji si omasio (pluton preko neptuna i asca, ali i kvadrat urana na neptun i dc) Pluton preko asca =opozicija dc-u. Ko god usao u tvoj zivot i koliko god ona velika i idealna tada bila preti joj opasnost (neminovnost rekla bih ali ne volim da dajem predikcija koje determinisu dogadjaj) da tad naglo izleti sto ce tebe kao licnost promeniti.
p.s. preko puta tvog marsa smestilo se moje egzaltirano sunce i mars u sedistu

Oni te valjda cackaju da se sporis i boris sa mnom. Udalji se, pogledaj astroloski i shvati da je bezrazlozan taj stav. Uputstva koja ti dajem meni bi u tvojim godinama pomogla... sto ne znaci niti da bih prihvatila nit' da bih iscitala

Ovo nije moja profesija a da bi nasao ti srecu u njoj moras bolje razumeti ovo sto prenosis. (hint hint hint: za zaradu i prihode od astrologije bilo bi pozeljno imati fortunu u vazduhu... a tvoja nije. Za srecan zivot... bilo bi dobro da naucis da tumacis sebi gde je to gde te sreca ceka... a nije ovo... hint -merkur u skorpiji je computer literateili ima potencijal da bude, tvoj je JAKO dobro postavljen... pa saberi sa uranom promuckaj i vidi sta dobijes. Mozes ti i druge putanje da odaberes, to i jeste car ali proracunaj onu gde je energetski bilans najpovoljniji :-) )
Sve najbolje