Programerski kutak

Zdravo svima,u potrazi sam za programerima koji rade sajtove,treba mi pomoć u vezi istih,radim neki projekat na poslu koji bi mi omogućio unapređenje. Završila sam It Akademiju,smer PHP. Ako je neko voljan da mi pomogne da zajedničkim snagama rešim svoje probleme,platila bih koliko treba,da me uputi i da neke smernice. Ko ima vremena neka mi odgovori,bila bih jako zahvalna. Unapred hvala.

Zdravo svima,u potrazi sam za programerima koji rade sajtove,treba mi pomoć u vezi istih,radim neki projekat na poslu koji bi mi omogućio unapređenje. Završila sam It Akademiju,smer PHP. Ako je neko voljan da mi pomogne da zajedničkim snagama rešim svoje probleme,platila bih koliko treba,da me uputi i da neke smernice. Ko ima vremena neka mi odgovori,bila bih jako zahvalna. Unapred hvala

Ne moraš ponavljati isti post dva puta, ljudi vide i prvi put.

1. Moguće da neko ne zna da radi sa datim programskim jezikom.
2. Moguće je da nekoga ne interesuje rad i saradnja.
3. Nije dozvoljeno da neko piše javno da drži časove čime profitira. To je isto što i reklama.

Ako neko i želi da ti pomogne, pisao bi ti putem privatne prepiske.

Eto postavicu sutra kod na GitHub, objaviti ovde, pa ko hoce da ucestvuje, slobodno. Kursevi, freelance projekti, i prodavnica. Bitcoin i Stripe kao uplata. Nije pravljen sa namerom za zaradu, tako da nece biti provizije, radice po principu donacija. Vidim da freelance sajtovi deru proviziju, pa cu ja da pravim bez provizije. Svima u inat :D

Back