Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Dobar dan cvikeraši. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sretna Nova godinaSrećna vam nova godina. Da što manje koda pišete, a da što više para dobijete.![]()
Klasika. Mislis sve je ok, kad onoOno kad programer zaboravi da konvertuje prelaz sekunde u minute, minute u sate.
Pogledajte prilog 828808
Jedna drugarica je upisala, ja mislim QA kod njih. Imala je nekoliko krugova intervjua i kaže da je bilo dosta prijavljenih kandidata. Ne znam koliko je zadovoljna kvalitetom nastave. Program je bio OK ali relativno ambiciozan za početnike. Mislim da je sasvim dostižno onom ko može da se sasvim posveti tokom trajanja kursa. Onom ko radi puno radno vreme neće biti lako.Pozdrav ljudi, znate li kakva su iskustva sa IT Bootcampom (fondacija Ana i Vlade Divac)?
Jel velika konkurencija?
okej je, upao sam na JS, a i imam neko predznanje pa cemo videtiJedna drugarica je upisala, ja mislim QA kod njih. Imala je nekoliko krugova intervjua i kaže da je bilo dosta prijavljenih kandidata. Ne znam koliko je zadovoljna kvalitetom nastave. Program je bio OK ali relativno ambiciozan za početnike. Mislim da je sasvim dostižno onom ko može da se sasvim posveti tokom trajanja kursa. Onom ko radi puno radno vreme neće biti lako.
Gde si upao?okej je, upao sam na JS, a i imam neko predznanje pa cemo videti
Niš, Javascript kursGde si upao?
A to. Ako treba neka pomoć, pitaj. Šta radiš trenutno na kursu?Niš, Javascript kurs
Prvi cas sam imao danas, lagano, osnove html-a... imam solidno predznanje i iz JSa pa valjda nece biti problema makar prve nedelje... ali hvala ti, imacu te na umuA to. Ako treba neka pomoć, pitaj. Šta radiš trenutno na kursu?
Upamti, kad se nečega uhvatiš, grabi krvnički za još više znanja. To je kao strast. Ako je nema, onda to nije istinska želja da se time baviš.Prvi cas sam imao danas, lagano, osnove html-a... imam solidno predznanje i iz JSa pa valjda nece biti problema makar prve nedelje... ali hvala ti, imacu te na umu
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
using System.Data.OleDb;
namespace WindowsFormsApplication1
{
public partial class Form3 : Form
{
public Form3()
{
InitializeComponent();
}
OleDbConnection connection = new OleDbConnection();
public void Form3_Load(object sender, EventArgs e)
{
comboBox1.Items.Clear();
connection.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=B5B6Fudbal.accdb";//мораш ставити тачан назив базе
OleDbCommand Komanda = new OleDbCommand();
Komanda.Connection = connection;
OleDbDataReader reader;
Komanda.CommandText = "Select Grad1 From Grad Order By Grad Asc";
try
{
connection.Open();
reader = Komanda.ExecuteReader();
while (reader.Read() == true)
{
comboBox1.Items.Add(reader["Grad1"].ToString());
}
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.ToString());
}
finally
{
connection.Close();
}
}
private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
Form3.ActiveForm.Close();
}
}
}
Ovo mi deluje prilicno komplikovano za tako prostu stvar. Mislim najverovatnije je greska tu.connection.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=B5B6Fudbal.accdb";//мораш ставити тачан назив базе
Kad pokrenem ne pokazuje greske, samo u comboBox-u nemam ni jedan element.Koju gresku dobijas?
Ovo mi deluje prilicno komplikovano za tako prostu stvar. Mislim najverovatnije je greska tu.
Kakvu igru, odnosno 3d, 2d, opsirna je to tema. Za kvalitetnu igru treba duuubok dzep. Mislim da dok ne zasuces sam rukave, neces puno postici.Pozdrav, imam zelju da napravim IOS igricu pa ako neko ima iskustva sa pravljenjem mobile igrica generalno, posto ja iskreno ne znam a imam zelju pa ako je neko zainteresovan neka se javi naravno uz novcanu naknadu
Kada sam ponovo pokusao da povezem bazu u Data Source Configuration Wizardu mi pise "One or more error(s) occured while processing the database object(s).Click OK to continue anyway or cancel to go back to the wizard and try to fix the error". Inace sada sam napravio novu bazu za drugi projekat, ali pretpostavljam da je i onda to pisalo samo nisam citao. Sta mislite da je problem?Znas kako, ako nemas gresku teze ces otkriti. Ajde pretpostavi da je otvorio bazu i procitao tabelu. sta mozes zakljuciti iz toga?
Mozda da izdebagujes korak po korak da vidis da li cita nesto i dobija rezultat? Bez debagera tesko da ces moci osim naravno ako ne printas.
Odakle si izvukao ovo:Kada sam ponovo pokusao da povezem bazu u Data Source Configuration Wizardu mi pise "One or more error(s) occured while processing the database object(s).Click OK to continue anyway or cancel to go back to the wizard and try to fix the error". Inace sada sam napravio novu bazu za drugi projekat, ali pretpostavljam da je i onda to pisalo samo nisam citao. Sta mislite da je problem?
To mi deluje da ne moze biti tako.connection.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=B5B6Fudbal.accdb"
Prekopirao sam iz podesavanja dataseta.Odakle si izvukao ovo:
To mi deluje da ne moze biti tako.