Strale1121
Početnik
- Poruka
- 9
HvalaaНађох ти сајт за курсеве. Плаћају се као што ти рекох.
Udemy.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaaНађох ти сајт за курсеве. Плаћају се као што ти рекох.
Udemy.com
password za ŠTA? To je izmišljeno zato da ne napraviš neku štetu!da li zna neko kako da otkljucam pc bez passworda ili pina?
znam ima na yt klipova nasao sam ali
ne znam gde se ulazi u bios ne pise pri restartovanju ono press f2 to enter bios

au strucnjaka
a more li ovako deder?

?'Otključavanje PC-a, ulazak u BIOS, sada nešto oko Win10? Naškodila ti radna subota?Opet radim od kuce 100%, od srede.Programeri, kako vam prolaze jesenji dani?
Dobro je neko vreme, ali kad nisi sa kolegama, posle duzeg vremena smara.Zar to nije bolje?![]()

Kriv sam.Evo ja privodim kraju sajt za kurseve, projekte, itd. Dosao do kraja i sad zakucao na CSS-u, mrzim front-end. Jos uz to i prodavnica, gomila margina i pizdarija, da poludis. Ko god radi frontend, svaka mu cast![]()
Slava bez gostiju. Jos sam samo ja budan, dan, obicna subota.Šta se radi programeri?
Ja sinoć otišao da spavam. Hteo ja da nadgledam još malo forum, da moderišem, škripelo je. Međutim spavalo mi se i nemam živaca.Slava bez gostiju. Jos sam samo ja budan, dan, obicna subota.