bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
To verovatno nije to. String konecije je nesto drugo obicno user, pass i tako, ne znam. Ja znam ODBC, ove OleDB, to nisam koristio.Prekopirao sam iz podesavanja dataseta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To verovatno nije to. String konecije je nesto drugo obicno user, pass i tako, ne znam. Ja znam ODBC, ove OleDB, to nisam koristio.Prekopirao sam iz podesavanja dataseta.
Android studio samo sveti petar zna sta radi.
Ne koristim emulator. Srećom. Ali svejedno treba jača makina.Android studio samo sveti petar zna sta radi.
Na windowsu, gde mi je PC, sa emulatorom zauzme preko 8 gb rama.
Na linux-u, gde mi je laptop, sa emulatorom zauzme oko 1.5gb rama...i to je 1gb na emulator.
Visual Studio code beba moja. Dal pisem os, dal pisem igricu...uvek je tu za mene -> Svaki jezik, svaki dan.Ne koristim emulator. Srećom. Ali svejedno treba jača makina.

Realno je mocan samo za android development. A android je bolje odraditi u angular/react sa nekim nativeScriptom.Ne koristim emulator. Srećom. Ali svejedno treba jača makina.
Meni odgovara sa Javom da se mačujem u Android Studio. Valjda je to dugogodišnja praksa. A i sama aplikacija je koncipirana izuzetno kvalitetno da olakša život programeru neverovatno. Zašto da se prisećam kako se @override metoda za onClickListener kada mogu Ctrl+Shift+A da roknem i kucam "Override" i boom, nađem. Enter lupim i sam mi generiše jedno 7 linije koda (dosta kucanja manuelno).Realno je mocan samo za android development. A android je bolje odraditi u angular/react sa nekim nativeScriptom.
Ako radis javu bez androida, odnosno javu uopsteno, nekako bolje lezi eclipse. Mada mocan editor jeste.Meni odgovara sa Javom da se mačujem u Android Studio. Valjda je to dugogodišnja praksa. A i sama aplikacija je koncipirana izuzetno kvalitetno da olakša život programeru neverovatno. Zašto da se prisećam kako se @override metoda za onClickListener kada mogu Ctrl+Shift+A da roknem i kucam "Override" i boom, nađem. Enter lupim i sam mi generiše jedno 7 linije koda (dosta kucanja manuelno).
Isključivo Javu za android. Inače bih Eclipse, to da.Ako radis javu bez androida, odnosno javu uopsteno, nekako bolje lezi eclipse. Mada mocan editor jeste.
Ne pisem javu thou
Jesi probao javascript/typescript?Isključivo Javu za android. Inače bih Eclipse, to da.
Da, svakako. Prilog tome:Jesi probao javascript/typescript?
Mislim za android aplikacije?
Nisam koristio za Android.Mislim za android aplikacije?
Ja skoro imao nesto za tele. I isprobao ceo koncept. Prilicno zanimljivoNisam koristio za Android.
Dobar avatar. Odmah se setim serije koju sam odgledao "The Mandalorian".Ja skoro imao nesto za tele. I isprobao ceo koncept. Prilicno zanimljivo

Ovo je isus.Dobar avatar. Odmah se setim serije koju sam odgledao "The Mandalorian".![]()
Pratim 9Gag, upoznat sam.Ovo je isus.![]()
![]()
MozeМоже помоћ око домаћег?
Osim ako nije COBOL.Може помоћ око домаћег?