Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja idem na takmicenje iz tehnickog.. u oblasti filma... i po propozicijama treba da se pravi u WINDOWS MOVIE MAKER-u.. bas bzv.. jer je program glup, a i nema toliko efekata... film treba da traje najvise 5 minuta.. Evo ispricacu vam scenario a vi recite sta mislite da li ce ispasti to sve dobro (REPUBLICKO TAKMICENJE)
Prvo pocinje:
3
2
1
pa onda naziv filma i osnovni podaci o meni... krece kako ja pricam KO SPADA U OBN. izv energije, i zbog cega se nazivaju obnovljivim.. onda Nastavnica biologije prica o Solarnoj eneriji, nastavnica hemije o energiji vetra, a posle svega toga i jedan covek koji radi u jednoj hidroelektrani o energiji vetra, i o elektrani, necu sad reci o kojoj se radi... i na kraju ja pricam o geotermalnoj i energiji biomase... i na kraju se zavrsava SCENARIO, SNIMATELJ, REZIJA, MONTAZER// isl./. da li valja kako sam osmislio film
Pa to si obicne scene iz igre.. imas fraps pa lep snimis devole, onda ubacis u neki video editor, spojis kako ti odgovara, napravis prelaze, efekte, muziku....