hvala polako ali mora da naućim još jed hvala i pozzako mislis na ovo:
Pogledajte prilog 1765502
da, mozes da imas vise tabela (sheets - listova) u jednom fajlu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala polako ali mora da naućim još jed hvala i pozzako mislis na ovo:
Pogledajte prilog 1765502
da, mozes da imas vise tabela (sheets - listova) u jednom fajlu
Još da dodam da skoro svaki dan vršimo prodaju osim kad nemamo robu i čekamo da dođePa ovako pre svega hvala što ste se javili i zahvalan na podrški koja meni totalnom alfabeti odgovara.U jednoj turi imamo 20 do 40 kupaca svi kupci se javljaju normalno ako postoji interesovanje ako ne ne javljaju se firma sa kojom radimo je takozvana onlan prodaja i mi prodajemo garderobu.E sad ako je kupljeno lošijeg kvaliteta cena je niska i obrnuto sad sam vam sve rekao.još da dodam na stanju ima oko 60 artikla.pozz i svako dobro
Još da dodam da skoro svaki dan vršimo prodaju osim kad nemamo robu i čekamo da dođe
imamo registrovan sajt i plačamo mesečnu pretplatu pratilaca ima oko 600
Još da dodam da skoro svaki dan vršimo prodaju osim kad nemamo robu i čekamo da dođe
imamo registrovan sajt i plačamo mesečnu pretplatu. vidite o kom obimu poslla se radi i verujte nije lako.Ako može uradite program i naknaqdni dogovor
Ceo božiji dan sam proveo pored lab-topa zahvaljući dobijenim instrukcijama mešto sam uspeo ali ni približno očekivanom.Jedno pitanje za
Nemoguća Могућност kako ste došli do druge slike.
Ja sam se ubio pkušavajući izllazilo mi sve i svašta neće nikako.Mučim i sebe i druge ali rezutata mršavo pozz za sve
ok. čekamZato sam i napisao da pivot nije bas sasvim jednostavan.
Napisacu ti uputstvo cim uzmognem, korak po korak.
Sad imaj malo strpljenja za mene, imam neku guzvu.
Ово је најбоље да се уради преко Ексела тако што се сумирају све продаје где је учествовао одређени купац.Zahvalan na pitanjima i evo odgovora
Šta je tura
Tura je sve ono što se kupi u jednom određenom vremenskom periodu i posle se prodaje po nekim minimalnim cenama tura može da traje nedelju dana ili osam do deset dana kad smo prodali ono što smo hteli tura je završena e sad da nebi tražili po sveskama ko je šta je ja sam se setio tabele u ekselu i sada hoću da upotrebim eksel za sumiranje.znači ako nima 20 kupaca za svakog ponaosob da dobijem šta je kupio pera perić koje stvari i ukupna cena koju kupac treba da plati.isto tako za svakog ponaosob.eto to je što mi je potrebno pozdrav i hvala
ok. čekam
Evo ja sad cekam da vidim jesi li se snasao.ok. čekam
Poštovanje ja sam sve ovo gore pregledao sad trenutno danas nisam u mogućnosti (zbog posla) to se da naučim primenim iEvo ja sad cekam da vidim jesi li se snasao.
Cudo jedno kako jedno malo pitanje moze da generise toliki odgovor![]()
Poštovanje ja sam sve ovo gore pregledao sad trenutno danas nisam u mogućnosti (zbog posla) to se da naučim primenim i slijem u ovu tvrdi glavu trebaće remena a vama se pre svega neizmerno zahvaljujem pre svega na trudu koji je stvarno ogroman i voleo BiH vas lično upoznati ne samo radi zahvalnosti već želje za upoznavanjem jedne osobe takvih kvaliteta Pozz i svako dobro uz naklon od bore 420