Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

opcenito, danas 17.02.2008 ,poslat racun za "dogadjanje naroda" sa "Gazimestana" od dana "Vidovdana" 198.......na kojoj je "vozd" Milos obavijestio srpsko pucanstvo "vas (srbe) nitko ne smije da bije"...........................................I danas vam je EU , US i onaj njen bijedni predsednik Bush krivac........
Srbijo, imas kratku memoriju.

Толико сте ви ДС-овци и ЛДП-овци досадни и провидни и смешни са ОВИМ СВАЉИВАЊЕМ КРИВИЦЕ ..... то је већ постало умоболно...

Nego,ono sto mene nervira....Gledala sam malopre dokumentarac na BBC-u kako su Albanci ''Bogu hvala'' dobili ono sto im pripada,nakon dugogodisnjeg ugnjetavanja od strane Srba..Pa da su Albanci jos davno borili za nezavisnost pa su hteli da ''konacno zaustave sve sukobe i okrenu se miru'' ali im Milosevic nije dao...Za kraj su nasli neku ALbansku zenu kako ljulja dete i smeska se...Ali,neka neka.Sve se vraca.

Толико сте ви ДС-овци и ЛДП-овци досадни и провидни и смешни са ОВИМ СВАЉИВАЊЕМ КРИВИЦЕ ..... то је већ постало умоболно...

Po jeziku se da naslutiti da je kolega Hrvat. Ne verujem da LDP, pa ni DS imaju svoje satelite na teritoriji Hrvatske. Samim tim dotični ne može biti član, a verovatno ni aktivni simpatizer pomenutih stranaka.

Zastava me podseća na bosansku. Kombinacija boja je identična. Veštačka je isto kao i bosanska. Sumnjam da će je puno Albanaca prihvatiti kao svoju.

Valjda misle da će Srbi da sjevera Kosova možda da se predomisle i dozvole im prelaz preko mosta na Ibru!!!:twisted::D:D:D
Čim pređu i AKO IKAD pređu (u šta čisto sumnjam) planiraju tamo da istaknu istu takvu, samo malo drugačiju:
800pxflagofkosovosvgsi6nd8.png

Ti sto se prazne po i izivljavaju na ulicama ni nemaju nikakav posao osim eventualno sitnih lopovluka i prevara i dilovanja gudre na takodje na sitno klincima iz kraja :neutral:,tako da oni imaju klizece radno vreme .:mrgreen:

jeb ga, pa i dilovanje i kriminal je neki posao
pita sudija jednog što valja pirate, jeste li zaposeni, kaže jesam, ona gde, on pa kod pothodnika
pa jel znate da je piraterija krivično delo, on, sudija, pa ja prodajem diskove, ne petarde (pirotehnika)

Nego,ono sto mene nervira....Gledala sam malopre dokumentarac na BBC-u kako su Albanci ''Bogu hvala'' dobili ono sto im pripada,nakon dugogodisnjeg ugnjetavanja od strane Srba..Pa da su Albanci jos davno borili za nezavisnost pa su hteli da ''konacno zaustave sve sukobe i okrenu se miru'' ali im Milosevic nije dao...Za kraj su nasli neku ALbansku zenu kako ljulja dete i smeska se...Ali,neka neka.Sve se vraca.
Takve medijske idiotarije nisu ni namijenjene za moji i tvoj mentalni sklop, već se serviraju idiotima koji ne znaju ni gdje se Balkan na karti uopšte nalazi!!! Svejedno, kontam da teško da će Rujama na taj način prodati šuplju, a Ruje su im ipak najveći problem u cijeloj priči vezanoj za pokušaje opravdavanja "nezavisnosti" Kosova kao izuzetka u praksi!!!:rolleyes:

СДС захтијева хитно сазивање сједнице Народне скупштине

БАЊАЛУКА, 17. ФЕБРУАР - Главни одбор СДС-а затражио је данас хитно сазивање сједнице Народне скупштине РС поводом проглашења независности Косова.

Предсједник странке Младен Босић рекао је новинарима након ванредне сједнице ГО СДС-а да СДС тражи од институција РС да заштите достојанство и дигнитет српског народа и РС и обезбиједе иста права која ће бити призната албанцима на Косову.

„Од Владе РС очекујемо да испуни раније дата обећања и на референдуму провјери вољу грађана о будућем статусу РС”, истако је Босић.

Босић је рекао да СДС у усвојеним закључцима даје пуну подршку предсједнику Владе Републике Србије и осталим институцијама у борби за очување територијалног интегритета и суверенитета државе.

СДС осуђује незаконите и једностране акте кршења повеље УН и међународног права и у складу с тим осуђује и не прихвата једнострано отцјепљење Косова и Метохије и нарушавање територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије.

„СДС је забринута развојем догађаја који су производ насилног и незаконитог отимања територије Косова и Метохије од Србије и српског народа”, рекао је Босић, и додао да земље које подржавају сецесију још једном показују да имају двоструке стандарде и да је принцип силе испред принципа међународног права.

Босић је подсјетио да су Срби пристали Дејтонским мировним спорзумом да РС остане саставни дио БиХ, уважавајући захтјеве управо Америке и земаља ЕУ да се поштује принцип немијењања граница бивших југословенских република, које је дефинисла Бадентерова комисија.

opcenito, danas 17.02.2008 ,poslat racun za "dogadjanje naroda" sa "Gazimestana" od dana "Vidovdana" 198.......na kojoj je "vozd" Milos obavijestio srpsko pucanstvo "vas (srbe) nitko ne smije da bije"...........................................I danas vam je EU , US i onaj njen bijedni predsednik Bush krivac........
Srbijo, imas kratku memoriju.

A vi to tamo dobro pamtite Jasenovac pa bježite od ispostavljanja svojih računa u zagrljaj NATO-a???
Nema problema!!! Mogu računi da sačekaju još neko vrijeme!!! Do tad, bolje da svoju djecu šaljete bradatim Muyama Irak i Afganistan nego da vam se bulje kod kuće tresu od blizine Srbije!!!

Takve medijske idiotarije nisu ni namijenjene za moji i tvoj mentalni sklop, već se serviraju idiotima koji ne znaju ni gdje se Balkan na karti uopšte nalazi!!! Svejedno, kontam da teško da će Rujama na taj način prodati šuplju, a Ruje su im ipak najveći problem u cijeloj priči vezanoj za pokušaje opravdavanja "nezavisnosti" Kosova kao izuzetka u praksi!!!:rolleyes:

He he,imas pravo.Nego ono zbog cega besnim je recimo odem na neki chat gde ima Amera i pokrene se o Kosovu prica i svi odreda...'' Vi ste to zasluzili.Istina boli,vi ste samo ubijali sad se pravda vraca''.. A kad pokusas da im objasnis onda te prave budalom koja nema veze sa svetom...

Aj, prvi post na politici..al' stvarno mi se konacno smucilo..
...Cujem na radiju grka koji javlja vest o proglasenju nezavisnosti..kao, pi', sta ces..bolje da njima albanci capaju zemlju nego nama..jes' da nije u redu, al' najverovatnije cemo da ih priznamo radi mira u kuci..
Bas mi stoji u grlu neki neodredjeni osecaj gadjenja i tuge..
:thumbdown:

Zar se Vi osecate kao krompir ili paprika roga,da ste na prodaju.?
Ako ste pozitivni,onda trebate biti i svesni postojeceg.
1. Nisam ja palamudio o teoriji ruske trgovine Kosovom!!!
2. Od danas sam svjestan i definitivno siguran da postoji samo jedno pravilo u međunarodnom pravu, a to je pravilo da pravila ne postoje!!! Ko to želi da razumije, razumjeće!!!:cool:

"Mislite o tome!!!"

Back