Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

1. Kosovo,
2. Crna Gora,
3. Makedonija,
4. Grčka,
5. Bugarska,
6. Albanija

Не. :arrow: Косово насликано + Албанија.Грчка, Македонија,ЦГ, Босна,Хрватска (Србија већ урачуната кроз Космет, само да се још ''мало'' прошири).
Не могу да верујем да ће им неко помоћи да то остваре!:evil: Или можда мисле сами?:lol:

Данас је , у аранжману англосаксонских окупатора и званично проглашена анексија дела територије Републике Србије њиховом ново светском конгломерату поробљених територија .

Као параван овој анексији је коришћено албанско становништво Косова и Метохије и његова ,,слободно изражена воља,, за стварањем још једне албанске државе на тлу Србије .

Све илузије политичког решења су покопане од стране окупатора и шиптарских терориста , тако да сад остаје друга опција ....неполитичка .

Нама СРБИМА , који у овом тренутку имамо такође окупатором наметнуто чело државе , остаје будућа борба на свим фронотовима за ослобађање СРБИЈЕ од окупатором наметнутих вођа и ослобођење СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ од окупатрора и шиптарских терориста .

То особађање мора да почне прво у главама нас самих , у образовању наше деце и на нашим рачунима , са којих морамо одвајати средства за финансијску подршку ослобођењу .

СРБИЈА СРБИМА

Живела СРБИЈА !

Не. :arrow: Косово насликано + Албанија.Грчка, Македонија,ЦГ, Босна,Хрватска (Србија већ урачуната кроз Космет, само да се још ''мало'' прошири).
Не могу да верујем да ће им неко помоћи да то остваре!:evil: Или можда мисле сами?:lol:
******, pa čak ni Šiposi nisu u stanju da bar privremeno odglume i lafo promovišu američku i EU idiotariju da je "nezavisnost" Kosova "izuzetak u primjeni međunarodnog prava"!!!

Ambicije su čudo!!!

Do danas im je važilo ovo:
greater_albania.jpg

a već večeras im je u opticaju ovo:
albania2050qk6.jpg

Pa šta je ovo ljudi??? Tamni srednji vijek???:D:D:D:D:D

Aj, prvi post na politici..al' stvarno mi se konacno smucilo..
...Cujem na radiju grka koji javlja vest o proglasenju nezavisnosti..kao, pi', sta ces..bolje da njima albanci capaju zemlju nego nama..jes' da nije u redu, al' najverovatnije cemo da ih priznamo radi mira u kuci..
Bas mi stoji u grlu neki neodredjeni osecaj gadjenja i tuge..
:thumbdown:

dok i njima ne zaigra...;)

Trebamo se i mi organizovati!Tipa svi koji smo u mogucnosti da hakujemo njihove stranice i servere,da im na sve nacine ometamo moguce komunikacije(znam da je zahtevno ali svako od nas po malo na kraju je puno).Ipak smo mi najmnogobrojnija nacija na Balkanu.I uzgred dogovorise se trojica, daj veliki GOSPODE
da se ostvaruju reci tvojega sluge sv.Save : " S A M O S L O G A S R B I N A S P A S A V A " .

Uf zabole me ****** sto su se ocepili. Sirot kraj bez ekonomije i posla i sa 2 000 000 Sipaca brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. samo neka se osamostaljuju :D

Aj danas ce da slave a sta ce sutra da rade? Nemaju posla da im ne bude dosadno malo a ? A da ne pricam sto ce im presecemo struju pa ce im biti mrak. Mogu da porade jos malo na natalitetu hahahaha..

Kosovo je otislo **** mi se... Dobili smo Vojvodinu koja je cool ;) A za Srpsku da ne govorim.

Samo polako

Svaka gnjida koja se sakrila u svoju rupu 5. oktobra sada gamize slobodno ulicama.

Ili to možeš da kažeš malo i drukčije!!! Npr:
"Svakoj gnjidi koja se sakrila u svoju rupu 5. oktobra sada su ameri i EU potvrdili da su bili u pravu!!!" Jbga, ladno pa sad je to takav red veličina!!!
Jbga, ma koliko to užasno zvučalo, sigurno nije daleko od logike!!

Back