pocetak nereda u NS-u
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Kosovo,
2. Crna Gora,
3. Makedonija,
4. Grčka,
5. Bugarska,
6. Albanija
Jel' moze neko meni da pojasni nesto posto ima nesto sto ne kontam sorry ako ispadnem neinformisana al'..Kazu da ce nezavisnost podrzati USA, Francuska ,Britanija..Zbog cega Britanci? Pa njima ima da ode Skotska onda
Elngleska, Nemacka, Francuska, Italija prve koliko ja cujem. 4 najvece drzave EU da daju primer ostalima.
******, pa čak ni Šiposi nisu u stanju da bar privremeno odglume i lafo promovišu američku i EU idiotariju da je "nezavisnost" Kosova "izuzetak u primjeni međunarodnog prava"!!!Не.Косово насликано + Албанија.Грчка, Македонија,ЦГ, Босна,Хрватска (Србија већ урачуната кроз Космет, само да се још ''мало'' прошири).
Не могу да верујем да ће им неко помоћи да то остваре!Или можда мисле сами?
![]()
Nemogu da verujem da Vuk Jeremić kaže na TV Bastilji da je ovo još jedna u nizu grešaka najgore američke administracije u istoriji koja će uskoro završiti na smetlištu istorije.
pocetak nereda u NS-u
Aj, prvi post na politici..al' stvarno mi se konacno smucilo..
...Cujem na radiju grka koji javlja vest o proglasenju nezavisnosti..kao, pi', sta ces..bolje da njima albanci capaju zemlju nego nama..jes' da nije u redu, al' najverovatnije cemo da ih priznamo radi mira u kuci..
Bas mi stoji u grlu neki neodredjeni osecaj gadjenja i tuge..
![]()
Ниси обратио пажњу. Није ''вечерас'' - пише Албаниа 2050.Do danas im je važilo ovo:
a već večeras im je u opticaju ovo:
Ма јок. Биологија, да не кажем окот.Pa šta je ovo ljudi??? Tamni srednji vijek???![]()
Jesam uočio, al' ovdje sam komentarisao ambicije a ne sadašnje stanje!!!Ниси обратио пажњу. Није ''вечерас'' - пише Албаниа 2050.
Ма јок. Биологија, да не кажем окот.
.Cujem na radiju grka koji javlja vest o proglasenju nezavisnosti..kao, pi', sta ces..bolje da njima albanci capaju zemlju nego nama.![]()
pocetak nereda u NS-u
*** sad gledam na vestima, ovde u NS-u demoliran Merkator...
ima negde ta njihova nova zastava i grb da se vide?
neko neki link?
Elngleska, Nemacka, Francuska, Italija prve koliko ja cujem. 4 najvece drzave EU da daju primer ostalima.
Svaka gnjida koja se sakrila u svoju rupu 5. oktobra sada gamize slobodno ulicama.