Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
и свуда на све стране су хладњаче одвозиле брда лешева??Скафандери су носили сви они који су били у црвеној зони.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
и свуда на све стране су хладњаче одвозиле брда лешева??Скафандери су носили сви они који су били у црвеној зони.

да, тврдим да је имуни систем далеко боља заштита него убризгана токсична смјесаNe skreci sa teme, lepo sam te pitao, zasto ne ides da volontiras na infektivnoj klinici, ako tvrdis da zdrav i jak covek nije ugrozen od infektivnih bolesti?![]()
Пусти ти ,,такве људе попут нас", питам те ко си ти некоме кажеш да је скроз болестан, шта глумиш овде? Јесу ли ти људи које овде сад вређаш викали да вас треба покупити и побити или си ти сам одлучио да су ти који су то говорили ,,такви попут нас" па да сад можеш нас овде да прогласиш скроз болеснима и говориш да ми вас оставимо на миру? Што мало не користиш кликер и не размишљаш него се понашаш као дериште? Што ви друге мало не бисте оставили на миру?такви добри људи као ви су на сав глас викали да нас који нећемо та говна све треба покупити и побити
ако то није болесно онда ја не знам шта јест
Тај прави доктор и стручњак који је аутор овог смећа од текста препуног измишљотина и тврдњи без упоришта у науци је у прошлости давао подршку ненаучним бљувотинама попут оног да вакцине изазивају аутизам и да су кемтрејлси стварни. Баш си нашао чије ћеш речи да нам преносиш.COVID UPDATE: What is the truth?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/
The COVID-19 pandemic is one of the most manipulated infectious disease events in history, characterized by official lies in an unending stream lead by government bureaucracies, medical associations, medical boards, the media, and international agencies.[3,6,57] We have witnessed a long list of unprecedented intrusions into medical practice, including attacks on medical experts, destruction of medical careers among doctors refusing to participate in killing their patients and a massive regimentation of health care, led by non-qualified individuals with enormous wealth, power and influence.
For the first time in American history a president, governors, mayors, hospital administrators and federal bureaucrats are determining medical treatments based not on accurate scientifically based or even experience based information, but rather to force the acceptance of special forms of care and “prevention”—including remdesivir, use of respirators and ultimately a series of essentially untested messenger RNA vaccines. For the first time in history medical treatment, protocols are not being formulated based on the experience of the physicians treating the largest number of patients successfully, but rather individuals and bureaucracies that have never treated a single patient—including Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, the CDC, WHO, state public health officers and hospital administrators.[23,38]
Articles from Surgical Neurology International are provided here courtesy of Scientific Scholar
Blaylock RL. COVID UPDATE: What is the truth? Surg Neurol Int. 2022 Apr 22;13:167. doi: 10.25259/SNI_150_2022. PMID: 35509555; PMCID: PMC9062939.
има се шта прочитати од правог доктора и стручњака
да, тврдим да је имуни систем далеко боља заштита него убризгана токсична смјеса
свако ко је имао додира са науком, рецимо са медицином, зна да било шта да урадиш мора имати посљедице
убризгаш нешто у систем и све има своје и добро и лоше
здрав човјек нема потребе за тим, та "наука" је лаж
Ne vidim razlog za ovakvo obraćanje. S obzirom da je meni dotični itekako poznat , a verujem i mnogim drugima, zbog svojih javnih napada i izrugavanja ljudi koji nisu primili vakcine, odgovorih na pitanje (Ko je to?).Što neko misli da ja volim sistem i državu koja me je onemogućavala , ne samo meni , da učim dalje i gde sam mogla samo da posmatram koja je formula da se ide dalje ? Na jedevite jade sam uspela što je poražavajuće.
Otišli ste u neku bandoglavu krajnost i ne možete da razlučite šta je nauka a šta politika. Ili ne želite.
+ @Лички гусарNe vidim razlog za ovakvo obraćanje. S obzirom da je meni dotični itekako poznat , a verujem i mnogim drugima, zbog svojih javnih napada i izrugavanja ljudi koji nisu primili vakcine, odgovorih na pitanje (Ko je to?).
Pa niste vi jedini koji imate problem sa državom, sistemom i nepravdom.
Mislite da je meni ili nekom drugom lako? Da nam je životni put posut ružama?
3 godine, zahvaljujući zajedništvu nauke i politike, držali su nas u okovima, nazivali ubicama, tupadžijama, neobrazovanom stokom, nižom klasom, gubavcima... i vi meni pričate o nekoj krajnosti?
Onu nauku, koja je podržala uvođenje kovid sertifikata i 2G pravilo i to u vreme kad se znalo da i vakcinisani prenose virus, ne da ne mogu da razlučim od politike, već je uopšte ne priznajem. Sad kad izlazi na videlo da 80% papagajskog izlaganja i tvrdnji nije tačno, vi bi da s proglašenjem konca pandemije nestane i diskusije na tu temu i da se sve ono nelogično što je bilo, pa i neljudsko ponašanje zaboravi?
Moram vas razočarati, ali teško da će se to dogoditi.
А шта ћемо са научницима и докторима који су потписали Барингтонску и Римску декларацију, да ли су они компетентни за питања медицине и науке?+ @Лички гусар
Ako se diskusija isključivo bazira na isticanju nekompetentnih pojedinaca ili sistema generalno , odluka itd. itd. i BEŽI od nečega što se zove nauka , i ne iznose naučne činjenice onda je ovo totalna sprdnja. Moram da vas razočaram ali ne otvaram nijedan link za koji iz aviona vidim da je totalna sprdačina.
Mogu li znati odakle prikupljaš informacije ? Sa terena , radiš u zdravstvu ili iz knjige ? Definiši mi kompetentnost za diskusiju . Pa nije nauka religija - sad ću verovati ili neću, ovi mi simpatični , a ovi nisu. Meni vala neće medicinu objašnjavati glumci, a ni političari ili sprdnje po tv-u ili tiktokeri ili forumaši , da izvinite .
наравно, једини прави доктори су Гејтс и Фаучи и њихови догузнициТај прави доктор и стручњак који је аутор овог смећа од текста препуног измишљотина и тврдњи без упоришта у науци је у прошлости давао подршку ненаучним бљувотинама попут оног да вакцине изазивају аутизам и да су кемтрејлси стварни. Баш си нашао чије ћеш речи да нам преносиш.
опет реко ти, ако сам ја вариоц носићу тешко заштитно одијело а нећу га носити ако радим као чистач канцеларија при истој фирмиOkej, i zasto ne ides da volontiras na nekoj klinici za infektivne bolesti, kad smatras da ti ne treba nikakva zastita i da ne mozes da se razbolis od zaraznih bolesti?
ви сте то свели на секту и "вјеровање" у исто вријеме силеџијски сте забранили и најурили супротна мишљења+ @Лички гусар
Ako se diskusija isključivo bazira na isticanju nekompetentnih pojedinaca ili sistema generalno , odluka itd. itd. i BEŽI od nečega što se zove nauka , i ne iznose naučne činjenice onda je ovo totalna sprdnja. Moram da vas razočaram ali ne otvaram nijedan link za koji iz aviona vidim da je totalna sprdačina.
Mogu li znati odakle prikupljaš informacije ? Sa terena , radiš u zdravstvu ili iz knjige ? Definiši mi kompetentnost za diskusiju . Pa nije nauka religija - sad ću verovati ili neću, ovi mi simpatični , a ovi nisu. Meni vala neće medicinu objašnjavati glumci, a ni političari ili sprdnje po tv-u ili tiktokeri ili forumaši , da izvinite .
Pa kad je trebalo da se vode stručne polemike oko vakcina i korone, puštani su ti nekompetentni pojedinci da vode glavnu reč, a oni koji su bili skeptični prema odlukama vodećih organa, na brzinu napravljenim vakcinama, saterivani su u ćošak i zapušavana su im usta.+ @Лички гусар
Znači samo stručna lica mogu učestvovati u raspravi? Imunolozi, virusolozi, vakcinolozi? Onda izbrišite čitav potforum "korona virus" jer stručno lice nije kročilo na ovo forumsko područje.Mogu li znati odakle prikupljaš informacije ? Sa terena , radiš u zdravstvu ili iz knjige ? Definiši mi kompetentnost za diskusiju .
Da izvinete, isti ti koje spomenuste su vodili čitav ovaj korona cirkus, nama običnim smrtnicima trubili kako su oni glas struke i nauke, bili plaćeni za promocije vakcina( ne mislim na forumaše, mi smo boranija), sad se zgražate nad činjenicom da je poljuljano poverenje u struku i stručno mišljenje, pa jbg vreme ne može da se vrati unazad.Meni vala neće medicinu objašnjavati glumci, a ni političari ili sprdnje po tv-u ili tiktokeri ili forumaši , da izvinite .
Је ли ико споменуо Гејтса и Фаучија? Звучиш као незрели тинејџер с том реториком.наравно, једини прави доктори су Гејтс и Фаучи и њихови догузници
Или што би рекли моји омиљени Бркови у свом филозофском делу ”Багра са екрана”:Pa kad je trebalo da se vode stručne polemike oko vakcina i korone, puštani su ti nekompetentni pojedinci da vode glavnu reč, a oni koji su bili skeptični prema odlukama vodećih organa, na brzinu napravljenim vakcinama, saterivani su u ćošak i zapušavana su im usta.
Ono što ja postavih u postu prije, je Karl Lauterbach, nemački ministar zdravlja, pa valjda je on dovoljno kompetentan da priča o vakcinama...
Znači samo stručna lica mogu učestvovati u raspravi? Imunolozi, virusolozi, vakcinolozi? Onda izbrišite čitav potforum "korona virus" jer stručno lice nije kročilo na ovo forumsko područje.
Da izvinete, isti ti koje spomenuste su vodili čitav ovaj korona cirkus, nama običnim smrtnicima trubili kako su oni glas struke i nauke, bili plaćeni za promocije vakcina( ne mislim na forumaše, mi smo boranija), sad se zgražate nad činjenicom da je poljuljano poverenje u struku i stručno mišljenje, pa jbg vreme ne može da se vrati unazad.
доктор ГејтсКо је доказао, Пера на фејсбуку?
Можда ниси тинејџер али свакако имаш ниво зрелости тинејџера.доктор Гејтс![]()
није фора него стварност, сулуди свијет у коме живимоМожда ниси тинејџер али свакако имаш ниво зрелости тинејџера.
Смејте се, људи, да фазон не пропадне. Гле каква фора, хњо хњо грок, интелегентна и оригинална до бола, неки амерички дегенерик на Твитеру смислио и свршио због сопствене духовитости.
Шта лупаш бре, какве везе Гејтс има с било чиме, оставите се већ једном идиота с друштвених мрежа, тамо можете да нађете ,,доказе" и о вампирима и о дрекавцима и о анђамама, како се увек ухватите за пискарање неких дебила који живе у свету маште и параноје и онда кад вас суоче с чињеницама одговарата дебилним опаскама, форама и патетичним бумерским хумором уз обавезно кезечење. Трансфер блама.није фора него стварност, сулуди свијет у коме живимо
ове ствари су некад биле за тешко ругло 80их година прошлог вијека на примјер
да не повјерујеш очима
Били је први ваксер свијета није то "фора" и остали ваксерај плеше како он свира
Katastrofa. Pet lika koji ne mogu preboleti koronu još uvek.Шта лупаш бре, какве везе Гејтс има с било чиме, оставите се већ једном идиота с друштвених мрежа, тамо можете да нађете ,,доказе" и о вампирима и о дрекавцима и о анђамама, како се увек ухватите за пискарање неких дебила који живе у свету маште и параноје и онда кад вас суоче с чињеницама одговарата дебилним опаскама, форама и патетичним бумерским хумором уз обавезно кезечење. Трансфер блама.