Proglasen kraj Korone

A sada ćemo prošetati do jednog drugog podforuma...
Još jednom bih da se zahvalim našim kontraobaveštajcima na Krsti , našim globalističkim insajderima koji su nam sve ovo lepo razjasnili.
Veverica.

Mislim da nisi skontala da dam sarkastican.
Naravno da verujem u nauku.
Naravno da su vakcine jedno od najvecih dostignuca covecanstva.
I primere o tezini organizovanja zavere upravo navodim da pokazem koliko je besmisleno uverenje da je korona izmisljena i da se tu krije ikakva zavera.

Mislim da nisi skontala da dam sarkastican.
Naravno da verujem u nauku.
Naravno da su vakcine jedno od najvecih dostignuca covecanstva.
I primere o tezini organizovanja zavere upravo navodim da pokazem koliko je besmisleno uverenje da je korona izmisljena i da se tu krije ikakva zavera.
I ja vjerujem u nauku.I vjerujem u vakcine.
Jedino ne vjerujem u vakcinu protiv korone.
Jedno ne iskljucuje drugo.

Nema sta da verujes ili ne verujes.
Oko 7-8 puta je bila manja smrtnost u podrucjima gde je obuhvat bio preko 70% nego gde je bio ispod 30%.
To su cinjenice
Nema sta da se veruje.
Ko to kaze i ko je izracunao?
Ja imam primjer iz porodice,ja nisam primila vakcinu,majka jeste...obje se razbolile u isto vrijeme,sa istim simptomima.
Vakcina joj nije pomogla nista,ali zato od tada ima velike probleme sa kicmom,koje je doduse i prije imala,ali ne toliko.
Drugi primjer...moja strina neposredno posle vakcine dobila upalu svih nerava u tijelu,jedva izvukla zivu glavu,da bi joj ljekari rekli da su uzrok toga promljene vakcine u djetinjstvu.???
A zena skoro sedamdeset godina...
A tek sto ih znam mnoge koji su tek posle primljene vakcine dobili koronu.I to u istom obimu simptoma kao i ovi koji nisu primili.A godinu dana prije je nisu zakacili.
Zar nas vakcina, bjese, ne stiti da ne dobijemo bolest?
Uostalom,zasto bi iko ikoga morao tjerati da primi tu vakcinu?Ko hoce neka primi,ko nece ne mora.
Drugacije bi bilo da je to vrsta bolesti kao sto su velike boginje,sa velikom smrtnoscu...I da su to regularno ispitane vakcine,a ne nesto izvedeno na brzinu.
A za koronu su upravo govorili da je mala smrtnost,a navalili da citav svijet vakcinisu.
Rizicne grupe da razumijem,kao i vakciba protiv gripa.
Zar nas nisu tjerali i na nosenje maski i rukavica,koje se pokazalo nicemu nije koristilo?
Mozda se tako pokaze i za vakcine?
I svo to silno zatvaranje,a tri covjeka bolesna na sto hiljada ljudi?A kad se bolest prosirila,onda pun gradski prevoz.
Plus,kao sto rekoh,na licnom primjeru,ne znam od koga dobih koronu kad sam bila u cetiri zida i bez kontakta i sa kim u tom periodu?
A u periodu od godinu i po,kad sam isla na posao,prodavnicu itd.nisam je zakacila.
Sve je to mutno da bismo bas prihvatili sve zdravo za gotovo.
Kad sam prije par godina imala grip,sa mnom u cekaonici desetine bolesnih,nigdje maski,nigdje nista.Cuvaj se zdravorazumski,ne idi gdje ima bolesnih,peri ruke,izbjegavaj guzvu...i to je trebalo da vazi i za koronu...a ne ono silno zastrasivanje,zatvaranje i ucjene.
A tek besmislice tipa nosenja maski na otvorenom,a sam na ulici.
I pranje ulica...doduse to je bilo korisno.
I sad kad se u svijetu moral srozao i opao,a vidimo toliko zlo,treba vjerovati "nekom tamo",jer eto on je "vlast".
I te zabrane...mozes putovati ako si primio fajzera,ali ne i kinesku ili rusku?
Zasto?Koja od njih ne valja?Zar nisu sve dobre i za dobrobit ljudi?
Truju nas hranom,vodom,vazduhom,uranijumom,bombama,svim i svacim...ali zato trebamo vjerovati neprovjerenim vakcinama.
Mnogi lijekovi nisu tu radi naseg zdravlja,nego radi zarade farnakoindustrije.
Zasto se placalo ko primi vakcinu?
Zna se da nema dzabe nista u zivotu.

Poslednja izmena:
Ko to kaze i ko je izracunao?
Ja imam primjer iz porodice,ja nisam primila vakcinu,majka jeste...obje se razbolile u isto vrijeme,sa istim simptomima.
Vakcina joj nije pomogla nista,ali zato od tada ima velike probleme sa kicmom,koje je doduse i prije imala,ali ne toliko.
Drugi primjer...moja strina neposredno posle vakcine dobila upalu svih nerava u tijelu,jedva izvukla zivu glavu,da bi joj ljekari rekli da su uzrok toga promljene vakcine u djetinjstvu.???
A zena skoro sedamdeset godina...
A tek sto ih znam mnoge koji su tek posle primljene vakcine dobili koronu.I to u istom obimu simptoma kao i ovi koji nisu primili.A godinu dana prije je nisu zakacili.
Zar nas vakcina, bjese, ne stiti da ne dobijemo bolest?
Uostalom,zasto bi iko ikoga morao tjerati da primi tu vakcinu?Ko hoce neka primi,ko nece ne mora.
Drugacije bi bilo da je to vrsta bolesti kao sto su velike boginje,sa velikom smrtnoscu...I da su to regularno ispitane vakcine,a ne nesto izvedeno na brzinu.
A za koronu su upravo govorili da je mala smrtnost,a navalili da citav svijet vakcinisu.
Rizicne grupe da razumijem,kao i vakciba protiv gripa.
Zar nas nisu tjerali i na nosenje maski i rukavica,koje se pokazalo nicemu nije koristilo?
Mozda se tako pokaze i za vakcine?
I svo to silno zatvaranje,a tri covjeka bolesna na sto hiljada ljudi?A kad se bolest prosirila,onda pun gradski prevoz.
Plus,kao sto rekoh,na licnom primjeru,ne znam od koga dobih koronu kad sam bila u cetiri zida i bez kontakta i sa kim u tom periodu?
A u periodu od godinu i po,kad sam isla na posao,prodavnicu itd.nisam je zakacila.
Sve je to mutno da bismo bas prihvatili sve zdravo za gotovo.
Kad sam prije par godina imala grip,sa mnom u cekaonici desetine bolesnih,nigdje maski,nigdje nista.Cuvaj se zdravorazumski,ne idi gdje ima bolesnih,peri ruke,izbjegavaj guzvu...i to je trebalo da vazi i za koronu...a ne ono silno zastrasivanje,zatvaranje i ucjene.
A tek besmislice tipa nosenja maski na otvorenom,a sam na ulici.
I pranje ulica...doduse to je bilo korisno.
I sad kad se u svijetu moral srozao i opao,a vidimo toliko zlo,treba vjerovati "nekom tamo",jer eto on je "vlast".
I te zabrane...mozes putovati ako si primio fajzera,ali ne i kinesku ili rusku?
Zasto?Koja od njih ne valja?Zar nisu sve dobre i za dobrobit ljudi?
Truju nas hranom,vodom,vazduhom,uranijumom,bombama,svim i svacim...ali zato trebamo vjerovati neprovjerenim vakcinama.
Mnogi lijekovi nisu tu radi naseg zdravlja,nego radi zarade farnakoindustrije.
Zasto se placalo ko primi vakcinu?
Zna se da nema dzabe nista u zivotu.

Izracunas sama, izguglas statistiku i uporedis. Uzmes primer Rusije sa manje od 30% i Norveske sa vise od 80% vakcinisanosti i vidis da je u Rusiji smrtnost oko 7.5 puta veca.

Sta su tebi pricali lekari po Srbiji, ne zelim ni da znam. Srecom, ne zivim u Srbiji, ali odlicno znam kakvih sve imbecila od lekara ima, pogotovo u malim sredinama.

Jeste, dobila ti strina upalu nerava od vakcine iz detinjstva? Pa to nijedan 3 promila normalan lekar ne bi lupio.

A majka je imala iste simptome kao ti, bas zato sto je bila vakcinisana - da nije, verovatno bi bilo 3 puta gore.

Iz lekarske sam porodice, zena mi je lekar, sestra molekularni biolog, i da ne nabrajam dalje.
Zato znam malkice vise o nekim stvarima.

Izracunas sama, izguglas statistiku i uporedis. Uzmes primer Rusije sa manje od 30% i Norveske sa vise od 80% vakcinisanosti i vidis da je u Rusiji smrtnost oko 7.5 puta veca.

Sta su tebi pricali lekari po Srbiji, ne zelim ni da znam. Srecom, ne zivim u Srbiji, ali odlicno znam kakvih sve imbecila od lekara ima, pogotovo u malim sredinama.

Jeste, dobila ti strina upalu nerava od vakcine iz detinjstva? Pa to nijedan 3 promila normalan lekar ne bi lupio.

A majka je imala iste simptome kao ti, bas zato sto je bila vakcinisana - da nije, verovatno bi bilo 3 puta gore.

Iz lekarske sam porodice, zena mi je lekar, sestra molekularni biolog, i da ne nabrajam dalje.
Zato znam malkice vise o nekim stvarima.
Ne bi joj bilo gore,jer joj nije bilo gore nego meni,jer smo prvi put obje prelezale isto bez vakcine.Ona je primila vakcinu posle prelezane korone.
I opet je dobila koronu drugi put,sto znaci da je bila nikakva korist od vakcine.
A za strinu,ne bih rekla da su ljekari lupili,jer su je ipak izlijecili.
Ali mozda nisu smjeli direktno da kazu od koje vakcine.
I ja ne zivim u Srbiji.

Pa nisi umro. Znaci da je vakcina dobra.
Tako je dobra da su je ljudi uzimali po par puta i dobijali koronu po par puta :rotf:

To je jedina i neoboriva cinjenica, a ti pises o nekim izmisljenim cinjenicama i statistikama. Okreni se oko sebe pogledaj susjede, popricaj malo s ljudima i prestani citati statistike. Imam poznanike koji su imali zesce nuspojave od cijepiva, to je normalno sta ne? Isto tako je normalno da se cijepivo razvilo u kratkom roku, a testiranje lijeka inace prije izbacivanja na trziste traje po par godine. Ne trazi mi se se sad koliko.

To sta ti dolazis iz doktorske obitelji nista ne znaci, ajde mozda malo. Vecinom sta znam doktorske sinove je da su vecinom napuhanci bez CV-a :mrgreen:Radim u bolnici pa sam ih imao prilike upoznati dosta Vec kada dolazis iz doktorske obitelji pitaj ih molim te koliko postotak i u kojem vremenskom roku umiru reanimirani ljudi pa mi javi.

Ako su to lekari rekli - lupili su. To nijedan lekar, 2 promila normalan, ne bi pomislio a kamoli rekao.

Kazem ti - pogledaj smrtnost u Rusiji i u Norveskoj, i sve ce ti biti jasno o efikasnosti vakcine.
Razumijes li ti sta si s ovim napisao i u kakav polotzaj si se stavio?

Poslednja izmena:
Rekla sam vec svoj primjer,procitaj ako te zanima,ne mogu ponavljati.
Ako se dosta ljudi razboli,a primili vakcinu,kao i oni koji nisu...da li to znaci da je vakcina efikasna ili neefikasna?
Sta ti mislis?
Моје мишљење није релевантно за ефикасност, него мене занима одакле теби податак да је вакцина неефикасна просто због тога што се разболео неко ко ју је примио. Односно, где си прочитала да вакцина спречава заразу? И немој ми само као одговор потурати ,,па сви ширили страх", те глупости ми је преко главе. Питам за званични податак.

Моје мишљење није релевантно за ефикасност, него мене занима одакле теби податак да је вакцина неефикасна просто због тога што се разболео неко ко ју је примио. Односно, где си прочитала да вакцина спречава заразу? И немој ми само као одговор потурати ,,па сви ширили страх", те глупости ми је преко главе. Питам за званични податак.
A cemu sluzi vakcina ako ne sprecava zarazu?

Šta radi ovo na teoriji zavere? :)
Ko ne želi kraj pandemije?
Eddie Muhy Wtf GIF

Back