JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
pa sa te tacke gledista ti si jedan od problema ovog drustva zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profesor:pa to hocu da ti kazem i ostalima na forumu, zato sam se i ukljucio u diskusiju...
-----------------------------------------------------povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
Profesor:Ne ja jesam profesor, pa neko mladu decu treba da nauci i te stvari, zar nevidite koliko pitanja na ovom forumu ima, njihovi roditelji umesto da vaspitavaju svoju decu i da se prema njima postave kao prijatelji i da ih oslobode da pred njim mogu da pricaju i da ih pitaju sve oni uvek zauzeti uvek nesto rade ili piju itd. Pa ko je njima najpristupacniji pa naravno profesor, a isto je i sa ponekim profesoricama zavode maloletnike i tako ih uce svom zanatu ....Da tako ti je to u zivotu...
Princeza:Profesor:Ne ja jesam profesor, pa neko mladu decu treba da nauci i te stvari, zar nevidite koliko pitanja na ovom forumu ima, njihovi roditelji umesto da vaspitavaju svoju decu i da se prema njima postave kao prijatelji i da ih oslobode da pred njim mogu da pricaju i da ih pitaju sve oni uvek zauzeti uvek nesto rade ili piju itd. Pa ko je njima najpristupacniji pa naravno profesor, a isto je i sa ponekim profesoricama zavode maloletnike i tako ih uce svom zanatu ....Da tako ti je to u zivotu...
Zao mi je sto kasnim sa odgovorom, ali tek sam jutros videla da je ova tema dobila velike rezmere!
Tebe bi prvo neko trebalo da nauci srpski kao sto neko rece. Ako vec hoces da foliras da si profesor nauci pravilno da govoris, pa foliraj da te ne provalimo. Izmedju ostalog kaze se "profesorka" ne profesorica". Sem mozda u tvom selu.
BTW. ne verujem da ti umes ikoga ista da naucis. Mada posto je i ova tema sumnjivo istinita, kao sto je to i pola likova i gostiju na Forumu... Sto se mi uopste uzbudjujemo oko toga?! Neregostrovani profesore... Idi lepo predaj fizicko i informatiku u svom malom svetu, posto i sluzis samo da bi se razvio "razgovor" na ovoj temi.
povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?
Profesor:Gazdarica:Iskreno profesore, ja sam zgrozena...
Kakvim ti to vrijednostima ucis mlade ljude...?
Kakav im primjer svojim ponasanjem dajes...?
Jesi li razmisljao o tome...?
Kad sam ja isla u gimnaziju, profesori su bile osobe koje se cijene i postuju, a ne s kojima se ide u krevet, iz bilo kog razloga...
Takodje, i profesori su postovali svoje ucenike..
Nisam ja to izmislio to ima svuda u svim gradovima, kada sam i ja bio srednjoskolac znalo se ko je ko i sta ko radi, a da ti kazem pravo kao pocetnik ja sam bio dobar profesor ali me kolege zavele....a dobra je piletina sta da radim..
Profesor:Mozda to tako izgleda, ali ipak draga moja ja ove reci sklapam na tastaturi i to dosta brzo da ne bih gubio vreme i po tome ne treba suditi o mom znanju jezika...a samo treba da znas da je deset mojih ucenika sada na studijama u Americi, Kanadi i Nemackoj...vise nema sta da kazem ko razume razume, (slabo crtam).....a princezo kada bi dosla bar na jedan moj cas videla bi sta je predavanje (ne iz srpskog jezika) vec iz informatike i fizickog vaspitanja...a ako si primetila u mojim postovima ni jedna rec uvrede a ovde mene vredja ko stigne...dajte ljudi malo stila ionako je sve oko nas pokvareno pa zar mora i ovde na forumu da bude tako, tamo gde covek hoce malo da se zabavi i razonodi...E Princezo ja te ipak volim iako te neznam..
Princeza:Profesor:Mozda to tako izgleda, ali ipak draga moja ja ove reci sklapam na tastaturi i to dosta brzo da ne bih gubio vreme i po tome ne treba suditi o mom znanju jezika...a samo treba da znas da je deset mojih ucenika sada na studijama u Americi, Kanadi i Nemackoj...vise nema sta da kazem ko razume razume, (slabo crtam).....a princezo kada bi dosla bar na jedan moj cas videla bi sta je predavanje (ne iz srpskog jezika) vec iz informatike i fizickog vaspitanja...a ako si primetila u mojim postovima ni jedna rec uvrede a ovde mene vredja ko stigne...dajte ljudi malo stila ionako je sve oko nas pokvareno pa zar mora i ovde na forumu da bude tako, tamo gde covek hoce malo da se zabavi i razonodi...E Princezo ja te ipak volim iako te neznam..
Dragi moj i ja ove reci verovatno jos brze od tebe "sklapam" na tastaturi, tako da ti opravdanje za nepoznavanje srpskog nije bas uverljivo. Zanimljio ti si kao zavrsio dva fakulteta - svaka ti cast... Ne bih bs na tvoja predavanja jer vidim da su tvoji ucenici pobegli veoma daleko od tebe. Kazes da ne vredjas, da u tvojim postovima nema reci uvrede. Naravno da ne. Ali idi prvo kod koleginice profesorke srpskog, pa nek ti ona objasni sta je sarkazam i koliko uvredljiv moze da bude. Da li si citao Domanovica? Ne verujem, on nije pisao programe za kompjuter. I interesuje me kako covek moze da se razonodi dajuci komentare kao sto je ovde bio tvoj. Ali kao sto rekoh ranije, posto je malo normalnih tema, malo je normalnih odgovora i mora neko da raspiruje raspravu, zar ne?! Zao mi je sto smo se upecali na ovu temu (kao i na mnoge koje postavljaju "gosti" jer smo mislili da su ozbiljne) i stvarno poverovali u nju.
I... nemoj da me volis... Ima ko ce!![]()
Uh, kako ja umem da budem "*"... Bolje da se ne sazna.Profesor:U bre princezo pa ti si stvarno bila "*"... Dobro posto mi moj maternji ne ide kako treba a da ti kazem i neznam koji mi je maternji, a da ti kazem ovaj mi i nije od koristi toliko, Puno pozdrava tebi i drustvu....Voli vas Profesor....P.S. U nasem drustvu je tesko biti normalan...
sassa:Posle k... nema kajanja.
Dobro,taj tvoj profa je djubre i lesinar,ali i ti si se ovajdila,prema tome nisi bila nesvesna trenutka.Nazalost,zamenila si teze,i kako to obicno biva,napravila duplu gresku...Umesto da pokusas da resis odnos sa roditeljima,da se distanciras od malogradjanstine,ti linijom manjeg otpora srljas u bolesne odnose...Nista strasno,mlada si,zaboravices sve pod uslovom da se prekines tu lakrdiju...povredjena ruza:ja sam treci razred gimnazije.zbog lose ocene bila sam kod profesora na "konsultacijama".on zivi sam.sada nemam losu ocenu.sada sam odlicna(njegove reci) ali on hoce jos a ja ne.ucenjuje me jer nikom nisam rekla i nemam hrabrosti.kako cu da se udam ako se sazna za to?razmisljam da odem kod psihijatra.potrebna mi je pomoc.sta da radim?