Prodajem svemirski brod

• Začetnik teme Začetnik teme ČINOŠ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tired.gif
mmm mmmmmm

Ma kakvi ste vi to svemirski putnici kada ne mozete malo supice da lovite po prostoru? Evo jedna knedlica uplovila u Jovanin dekolte, druga u cveticinoj kosici (ko ce da je gricne)... Kapris, spusti suknju, jedna se knedlica bas tamo zaletela... Timmy, pa tebi bas morala da upane u uvce... rudy, ups, nisu to nicije grudi, to su samo knedle... Jandro ti samo drzi usta otvorena, sletece ...baako, hihihihi, samo ne razmazuj...
A vidi, vidi slepu putnicu, izgladnela sirotica dok se krila, samo ti ruckaj dok mozes, uskoro ce i na mene doci red da odem u kuhinju...e onda se drzte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:? :? :?
Znam, tako je bilo i za vreme proslog putovanja, posada je postajala sve manje aktivna a sve vise je jela, na kraju sam ih kotrljala kada smo se vratili na Zemlju. Hocete li da malo ubrzamo put do Marsa, da stignemo koji dan ranije, cisto prevencije radi?

/me se shunja u tajni odeljak radi odrzavanja kondicije :oops:

mishica:
:? :? :?
Znam, tako je bilo i za vreme proslog putovanja, posada je postajala sve manje aktivna a sve vise je jela, na kraju sam ih kotrljala kada smo se vratili na Zemlju. Hocete li da malo ubrzamo put do Marsa, da stignemo koji dan ranije, cisto prevencije radi?

/me se shunja u tajni odeljak radi odrzavanja kondicije :oops:
A-HA!!!!
Mish je uhvacen na delu u skladistu za kukuruz-kokicar kako ga gricka!!!
Sta imas da kazes u svoju odbranu?!

Back