procene oko mundijala

ma duvaju i drugima...pa šta? nešto nisam primetio da je t posebno smetalo Slovencima i Koreancima....samo Antić nije mogao da komunicira...da se za njega uvede pravilo taj-auta...makar dva po poluvremenu....:dash:

Антић се очито уср.ао више него фудбалери и тај свој страх је успешно пренео и на њих, ове сулуде изјаве да смо играли добро, тј били бољи само су доказ да се ништа неће променити и да смо нахебали на квадрат.
Цео свет се подсмева нашој "игри", и томе што смо проглашени фаворитом из сенке, па нису ваљда сви "злонамерни" као српски новинари, који се узгред устручавају максимално!
Што се гомнавих вувузела тиче, дабогда их свакоме ко дува у њих набили у бу.љу до балчака, већа глупост на светским првенствима се није појавила. Требало би да ТВ станице упуте протест Фифи и да им кажу да ће филтрирати њихов звук за време преноса, јер оно је стварно неподношљиво!

Matora bre , moze i neka mladja kad vec pobedjujemo Svabe ,da bude sve siroko . :mrgreen:

More, sve se plasim reko bi joj "necu"? :mrgreen:

sexy-eva-mendes.jpg

pa nije mnogo ni matora, 36 godina, taman.

Zna znanje.

Ма за мене је таман, ово "маторка" је било јер је неко реко да је матора! И само да кажем да уопште није у реду на овако озбиљним темама, постављати овакве слике, паде ми концетрација за час!

Што се гомнавих вувузела тиче, дабогда их свакоме ко дува у њих набили у бу.љу до балчака, већа глупост на светским првенствима се није појавила. Требало би да ТВ станице упуте протест Фифи и да им кажу да ће филтрирати њихов звук за време преноса, јер оно је стварно неподношљиво!

TV stanice su se već žalile i ništa. Čak sam u novinama jutros video da se preko kompjutera može napraviti filter za taj odvratni zvuk.
Igrači se žale, jer ne mogu da čuju sopstvene misli, a kamoli druge. Evra je bio posebno glasan, kaže u 6 sati ga probude :lol:. Možeš misliti toga, mi ih jedva trpimo preko TV-a, a oni tamo trube non stop.

Sve u svemu, poserem se ja na Sepa Blatera i na njegovu priču o tradiciji. Poserem se i na onoga ko je smislio da se prvenstvo održava tamo gde otići na stadion znači duvati u plastičnu cev i đuskati sve vreme, a ne navijati i uživati u fudbalu.

Ма за мене је таман, ово "маторка" је било јер је неко реко да је матора! И само да кажем да уопште није у реду на овако озбиљним темама, постављати овакве слике, паде ми концетрација за час![/QUOTE
]

O cemu je tema?:dontunderstand: :hahaha:

TV stanice su se već žalile i ništa. Čak sam u novinama jutros video da se preko kompjutera može napraviti filter za taj odvratni zvuk.
Igrači se žale, jer ne mogu da čuju sopstvene misli, a kamoli druge. Evra je bio posebno glasan, kaže u 6 sati ga probude :lol:. Možeš misliti toga, mi ih jedva trpimo preko TV-a, a oni tamo trube non stop.

Sve u svemu, poserem se ja na Sepa Blatera i na njegovu priču o tradiciji. Poserem se i na onoga ko je smislio da se prvenstvo održava tamo gde otići na stadion znači duvati u plastičnu cev i đuskati sve vreme, a ne navijati i uživati u fudbalu.

Cak su i na CNN raspravljali o tim prokletim vuvuzelama.

I mogu da se kladim da ce sad da se popale navijaci u Evropi za ovim sra.njem i na svakoj utakmici posle SP ima da cujemo ovaj roj pcela :dash:

Хеботе јел чуо неко до сада да су навијачи навијали за неку репку, певали песме, скандирали, аплаудирали - потпуна сулударија, ал хеби га неко је излио 500000 ових гомана, г-дину Блатеру тутнуо да му се нађе, и сад цео свет треба да трпи то гомно!

Back