procene oko mundijala

Ma ja Kuzmanovića ne krivim ništa. Dešavaju se takve stvari u fudbalu. Nije on išao namerno rukom na loptu. Njemu je sad sigurno najteže i da se ja pitam on bi počeo meč protiv Nemaca. Trebao je i protiv Gane da igra, ali Antić iz neke svoje fudbalske filozofije forsira Milijaša koji može da igra fudbal samo u našoj Jelen Super ligi.
Kuzmanović s druge strane nije tipičan srpski igrač jer je odrastao i fudbal naučio u drugoj sredini. On se ne sakriva na terenu, ima donekle herca i otvara se za loptu. Trebalo bi da igra jer je šteta da ga potrošimo kao igrača zbog kiksa na jednoj utakmici. Mlad je i sigurno će još dugo igrati za reprezentaciju.

Има истине у томе! Хеби га дечко има чуку, а седи на клупи, и онда кад изађе нема концетрације све би одједном и ................. сврши у гаће!

Врло исцрпна и тачна анализа, ако то некоме од ових наших коња није било јасно, онда не знам шта им је било јасно или им је било јасно па се усхраше!

1. Гана мора да се победи!
2. Са Немцима играти затворену варијанту са контрама (па шта буде)!
3. Озији никако не смеју да буду тим против кога ће победа бити императив!

Све ово је пало у воду, а био је једини пут којим смо имајући у виду наше способности и надљудско залагање могли до другог круга, овако дао бог да нисам у праву, ал срећа па у групи немамо Аргентину или Холандију, ове Швабе реално не би смеле да нас разгузе (барем не страшно)!

Ova Holandija da je sa nama u grupi mislim da bi dvocifrenu cifru golova primili. Svabe znaju malo da prikoce kad vide da su zavrsile stvar.....dok Holandija trpa do zadnje sekunde.

Врло исцрпна и тачна анализа, ако то некоме од ових наших коња није било јасно, онда не знам шта им је било јасно или им је било јасно па се усхраше!

1. Гана мора да се победи!
2. Са Немцима играти затворену варијанту са контрама (па шта буде)!
3. Озији никако не смеју да буду тим против кога ће победа бити императив!

Све ово је пало у воду, а био је једини пут којим смо имајући у виду наше способности и надљудско залагање могли до другог круга, овако дао бог да нисам у праву, ал срећа па у групи немамо Аргентину или Холандију, ове Швабе реално не би смеле да нас разгузе (барем не страшно)!

Ne boj se nece strasno, ali hoce da nas razguze... :D

Pa mi smo se plasirali cistom srecom a ne znanjem trenera Antica .

Austrija nas je razbila ovde u Bg i njih smo na srecu dobili...Francuska nas je takodje razbila sa igracem manje ovde u BG i jedva smo i 1-1 izvukli.....Rumuni su bili u raspadu kad smo ih dobili u Bukurestu a ovde su nas pustili.

nema brate nama uspeha dok ne dodje u fudbalski savez neki stranac po mogucstvu nemac...

treba biti realn i reci, kolko su srbi dobri treneri u kosarci tolko su losi u fudbalu....

i mesto da mislimo da nesto znamo pametnije bi nam bilo da skontamo koliko ne znamo ii da ucimo od onih koji znaju....

u fudbalu nikad nista nismo napravili u seniorskoj konkurenciji jer nas 50 godina vode iste jajare smradovi i djubrad u fudbalskom savezu.

ja nista od ove reprezentacije nisam ni ocekivao , pa se nisam ni razocarao, smatrao sam i pre pocetka da je samo plasiranje veliki uspeh.

al ono sto me vredja u celoj prici jeste sto igraju kao pickice najobicnije sa 8 igraca u bunkeru i prebacivanjem igre ....

kao neke zenske p*ckice

imesto da izadju ko muskarci na teren pokusaju da daju sto vise golova pa na kraju kako bude....

pa kada nismo napadacka ekipa nego nam se rep. zasniva na jakoj odbrani i napad nam uvek ispucati loptu u prazno pa ako uspe ako ne onda tako do kraja tekme...

u fudbalu nikad nista nismo napravili u seniorskoj konkurenciji jer nas 50 godina vode iste jajare smradovi i djubrad u fudbalskom savezu.

ja nista od ove reprezentacije nisam ni ocekivao , pa se nisam ni razocarao, smatrao sam i pre pocetka da je samo plasiranje veliki uspeh.

al ono sto me vredja u celoj prici jeste sto igraju kao pickice najobicnije sa 8 igraca u bunkeru i prebacivanjem igre ....

kao neke zenske p*ckice

imesto da izadju ko muskarci na teren pokusaju da daju sto vise golova pa na kraju kako bude....

Ма бре имали су најбољи уфур до сада, нико (само понека будала) ништа није очекивао - осим мушке борбе па шта бог да, а оно стара прича!

Pa nisu tu krivi igraci vec trener. Ako je trener jajara samim tim dolazi do toga da se i igraci uke.njaju....a Antic je nastupio kao velikia jajara.

Pa ne igra trener fudbal nego igrači. Pogledaj koliko smo trenera promenili u poslednjih 15 godina, a uvek smo igrali kao jajare. Tebi trener može dati instrukcije za utakmicu i reći "Igraj slobodno i ne boj se"...ali šta to vredi kad ti nisi u stanju da sprovedeš njegove zamisli na terenu. Šta je Antić kriv što Pantelić i Krasić ne mogu loptu da prime koliko su se usrali? Šta je Antić kriv što Žigić s metara umesto da zakuca loptu u mrežu, on ispucava loptu iz protivničkog peterca.?

slazem se. kad je trene p.icka malodusna i smrad to se prenosi na ceo tim.

a svi nasi treneri od 1998 godine su takvi na zalost....

Ma svi nasi treneri su takvi...generalno.....eto i taj Rajevac sto vodi Ganu nije nista bolji. I on je pi.cka.....igrao je jajarski ali posto je Antic nevidjeno glup Rajevac mu je zatvorio Krasica i Jovanovica i tako zatvorio Srbiju ali i on nije imao muda da napadne gol je dao srecom.....ono je bio mec dve reprezentacije koje vode jajare. Zato je bilo vidjeno 0-0 da onaj Kuzmanovic nesrecni nije igrao rukomet

Ova Holandija da je sa nama u grupi mislim da bi dvocifrenu cifru golova primili. Svabe znaju malo da prikoce kad vide da su zavrsile stvar.....dok Holandija trpa do zadnje sekunde.

Ма бре ови кад би видели Робена само на загревању, већ можеш да пишеш 3+ прво полувреме!
Не бих се баш уздао у швапску хуманост, наду ми више улива то што ове Швабе реално и нису нека врхунска екипа !

Да се питам ко што се не питам ( а и што би :roll: ) ставила бих 4-3-4. Све карте на напад, јер немамо шта да изгубимо, мало металног допинга (без обзира што сви мисле да су се момци уобразили и винули вискоко -а и што и не би јер су орлови ил` нису?! ), платила бих навијачима пут (то не би дошло много скупље него било шта на шта ова држава даје паре) јер ипак подршка навијача много значи (бај д веј где су наше трубе и бубњеви да се оре као овим Ганцима - мислим разумела бих да су Ганси у питању али Ганци ццццц :roll: )...... Иначе јако ми је жао што смо изгубили ову текму, с обзиром да нас чека много тежак ривал Немачка (мада ни Аустралијанце не треба подцењивати јер данас свако може сваког да победи.) .

Што се тиче проценееееее :think: тежак посао! :ceka:

Једино што могу рећи је НАПРЕД ОРЛОВИ! :mafijas: па да се на крају првенства веселимо :zurka:

sa tom formacijom bi te pojeo bilo koji protivnik iole koji nesto zna

na svetskim se igra 4-4-2 ili ako imas bas jake srednjake i dominantnog centralnog napadaca 4-5-1

ono sto nama fali jeste da igraci igraju srcem da osete da u gacama imaju muda , da prestanu da igraj ubunker vec da napadaju i da shvaet da je napad najbolja odbrana

mi kontru nikada nismo imali, niti imamo neke ultra brze igrace koji iz odbrane mogu da stvore kontru

samim tim mora da igramo klasicno napadacki pa sta uradimo

nije sramota izgubiti - sramota je igrati fudbal kao P*CKA

Ma svi nasi treneri su takvi...generalno.....eto i taj Rajevac sto vodi Ganu nije nista bolji. I on je pi.cka.....igrao je jajarski ali posto je Antic nevidjeno glup Rajevac mu je zatvorio Krasica i Jovanovica i tako zatvorio Srbiju ali i on nije imao muda da napadne gol je dao srecom.....ono je bio mec dve reprezentacije koje vode jajare. Zato je bilo vidjeno 0-0 da onaj Kuzmanovic nesrecni nije igrao rukomet

pa da. nasi treneri su p*ckice kojima je uglavi "samo da ne izgubim sam oda ne izgubim"

mesto da im bude u glavi "dosao sam da osvojim svetsko ma koliko imao male/velike sanse igracu tako"

sve je to u glavi. nemacka uopste nema po kvalitetu bolju reprezentaciju od nase ali ima mnogo jacu mentalnu disciplinu i snagu od nase neuporedivo jacu.

jer nemacka kakva god da im je reprezentacija NA SVAKO SVETSKO PRVENSTVO DOLAZI DA GA OSVOJI , dok Srbija dolazi da kalkulise igra bunker, i na neke fore pokusa da prodje u drugu fazu...

Jednostavno dok se te stvari u glavi ne promene, i dok na celo reprezentacije ne dodje trener koji selektuje igrace na osnovu TRENUTNOG kvaliteta ne moze da bude bolje od ovog kako je sada.

Primer: Rambo Petkovic godinama a narocito ove sezone igra u zivotnoj formi u brazilskoj ligi. Igra svaku utakmicu ubija sta radi brazilci ga nevidjeno hvale . I pored toga on nema mesta u ovoj reprezentaciji vec nam igraju stankovic i milijas centralne srednjake i ako nista nisu napravili na tim pozicijama i imali bolju ocenu od 5tice zadnjih 10 utakmica....

Poslednja izmena:

Да бре не дај боже да је реако оним зверима да нападну скроз, ја мислим да је њихов најспорији играч дупло бржи од нашег најбржег!

nama je preveliki uspeh sto smo se uopste kvalifikovali i mi smo jedna od najvecih autstajder reprezentacija na svim svetskim prvenstvima sto dokazuje i podatak da smo bez pobede zaredom 5 utakmica na SP

jednostavno svi nasi selektori su NAJOBICNIJE P*CKETINE bez muda, koji stavljaju igrace u tim na osnovu toga kako se zovu a ne na osnovu toga kako IGRAJU i sta kaze njihova statistika - koliko uspesnih pasova, koliko uspesnih startova, koliko sansi a koliko golova.

Samim tim igraci kao Marko Pantelic ne da ne zasluzuju da budu u prvoj postavi nego ne zasluzuju ni da uopste budu u reprezentaciji.

Trece nasa filozofija fudbala je veoma losa , negativna, kukavicka, gubitnicka

Na svim velikim takmicenjima mi igramo BUNKER

Formacija protiv gane je bila 8-2

to samo igraju najveci autsajderi i picketine od reprezentacija kao sto je nasa

mi smo se branili maltene sa 8 igraca i dugim loptama smo preskakali sredinu i gadjali u napadu pantelica i zigica.

i to protiv koga? protiv osrednje reprezentacije gane

i jos sa bunkerom lukovic skrivi 2 zuta i dobije crveni a kuzmanovic bez ikakvog razloga kao totalni amater igra u sesnastercu rukom.

ja sam vidjao da igrac igra rukom i skrivi penal al nikad onako glupo i idiotski kako je to uradio kuzmanovic.

sta onda da ocekujes protiv vrhunskih reprezentacija kao sto su spanija italija nemacka argentina? pa nas bi juzna koreja pojela za dorucak sa onakvom igrom da ne pricam dalje...

Mi imamo dobre fudbalere ali imamo ocajnu selekciju igraca i organizaciju u seniorskoj konkurenciji

Eto na primer ako ste pratili na zadnjih 4-5 prvenstava nasi omladinci i juniori stizu do polufinala ili finala redovno na evropskim prvenstvima smo u 4 najbolje reprezentacije zadnjih 5-6 godina ali u senionrskoj konkurenciji smo u 4-5 najgorih na takmicenjima

razlog je naravno los rad u fudbalskom savezu

nama prvo treba reprezentaciju da nam vodi Nemac.

A ne nikakav Srbin. Jer samo Nemac moze da igra hrabro i da od igraca p*ckica napravi igrace lavove.

:rtfm:

Ne bilo koji Nemac. Iznenadio me Antić, tj razočarao. :dash:

Pa ne igra trener fudbal nego igrači. Pogledaj koliko smo trenera promenili u poslednjih 15 godina, a uvek smo igrali kao jajare. Tebi trener može dati instrukcije za utakmicu i reći "Igraj slobodno i ne boj se"...ali šta to vredi kad ti nisi u stanju da sprovedeš njegove zamisli na terenu. Šta je Antić kriv što Pantelić i Krasić ne mogu loptu da prime koliko su se usrali? Šta je Antić kriv što Žigić s metara umesto da zakuca loptu u mrežu, on ispucava loptu iz protivničkog peterca.?

Igrali smo kao jajare zato sto su nasi treneri svi jajare.

Jedini koji se nije jajarski ponasao je Klemente ali Klemente je bio neozbiljan zato sto su mu drugi pravili spisak koga da zove u reprezentaciju ali on je sa tim majmunima uvek pokusavao da igra ofanzivno ...cesto je igrao sa 3 napadaca.

Nsi treneri su dno....jajarski mentalitet. A ne mzoes da ocekujes da tokom meca napravis 2-3 sanse i das gol....desi se to ali ne uvek....Ali to je sistem nasih trenera...igras kao pic.kica i molis boga da ces napraviti 1-2 sanse i nabosti nekako gol . Tako se odavno vise ne igra.

Има истине у томе! Хеби га дечко има чуку, а седи на клупи, и онда кад изађе нема концетрације све би одједном и ................. сврши у гаће!

tačno..fudbal neigraju treneri nego igrači..al šta kad trener postavi taktiku 6 do 8 igrača u odbrani plus golman...ova dva veselnika se da s Mesi nebi mogla ništa da urade..aj ti neigraj kako trener kaže pa da teposle pljuju po novinama i tv i obeleže kao krivca...mnogima od njih se uebe da rulja ispira usta sa njima...a nekad ranije sam već rekao....većina igrača NEMA ugovore za narednu sezonu....zna svet kako smo slabi na pare pa ih bombarduju sa vestima o transferima..te Kolarov u Inter,Real...te Vidić u Siti, Real,ostaje u Junajtedu...Krasić Juve,inter...uebi ga velika lova..udari to malo u psihu..

Ne znam ... Srbija ima sasvim dobar sastav, osim napadaca, ali ipak trebali su da nabiju fcn Ghanu makar dva tri nula ... Sa ovakvom igrom, ne bih zeleo da gledam tekmu protiv Nemaca, to ce biti horor, repriza one tekme sa Argentinom u Nemackoj .... Sva sreca sto nisam imao vakta da odem do kladze, kontao sam da bacim dve hiljade na Srbiju :mrgreen:

sa tom formacijom bi te pojeo bilo koji protivnik iole koji nesto zna

na svetskim se igra 4-4-2 ili ako imas bas jake srednjake i dominantnog centralnog napadaca 4-5-1

ono sto nama fali jeste da igraci igraju srcem da osete da u gacama imaju muda , da prestanu da igraj ubunker vec da napadaju i da shvaet da je napad najbolja odbrana

mi kontru nikada nismo imali, niti imamo neke ultra brze igrace koji iz odbrane mogu da stvore kontru

samim tim mora da igramo klasicno napadacki pa sta uradimo

nije sramota izgubiti - sramota je igrati fudbal kao P*CKA

Ma protiv Gane Srbija je trebala da igra 3-5-2

Odbrana nam je kao dobra...tu da stavi Ivanoviva-Vidica -Lukovica

Sredina zadnji vezni Stankovic - Kacar , ispred Krasic,Jovanovic,Tosic

i napad Zigic i Mrdja.

Otkinuli bi Ganu tako.

Oni ljudi došli da nas puste, onako bratski, komšijski, a mi ih k'o poslednje jadare poslali kući sa pet komada. Sramota.

Стварно је било ружно. Пази кад су одиграли у Паризу онако како ми нећемо никада, дошли лепо да одиграју пријатељски (пусте нас), а ми се иживљавамо! Па јел знаш кад би их победили да су играли као против Француза, па ми смо против Франзуца у Бгд са 11 против 10 играли БУНКЕР!

pa kada nismo napadacka ekipa nego nam se rep. zasniva na jakoj odbrani i napad nam uvek ispucati loptu u prazno pa ako uspe ako ne onda tako do kraja tekme...

mi imamo odlicnu odbranu.

samim tim svaka ekipa koja ima odlicnu odbranu treba da igra napadacki fudbal.

srednjaci treba ne da igraju centralne bekove vec treba da organizuju napad prodiru i prave pasove sa napadacima....

a kod nas srednjaci stankovic i milijas su nonstop na nasoj polovini mesto na protivnickoj i to je uzrok celog naseg sivila i poraza

u fudbalu uvek svaka ekipa ako igra napadacki - ima svoje sanse

100000 sam utakmica gledao i uvek je svaka ekipa ma koliko bila dobra ili losa uvek imala poneku sansu osim ako nisu igrali p*ckarski kao antic protiv gane

ono sto odlucuje o pobedi i porazu je upravo , mentalna snaga ko i u vecini drugih sportova kao i timski kvalitet

fascinantno je da nasi mladi igraci u omladinskoj i juniorskoj konkurenciji stizu redovno na evropskim takmicenjima u finale ili polufinale zadnjih par godina, a kad dodjemo u seniore budemo totalni autsajderi

Ma protiv Gane Srbija je trebala da igra 3-5-2

Odbrana nam je kao dobra...tu da stavi Ivanoviva-Vidica -Lukovica

Sredina zadnji vezni Stankovic - Kacar , ispred Krasic,Jovanovic,Tosic

i napad Zigic i Mrdja.

Otkinuli bi Ganu tako.

...daj bre.,..niste šanse imali...em su brzi..em su okretniji...em boji tehničari..
...mi se nismo kvalificirali..i na kraju je ispalo dobro zasto bre da se brukamo..
..a vi otisli... i pred cijelim..svijetom..izgubili od Ghane..ajde..bre..bruuuka..bre svetska...:rtfm:...

Стварно је било ружно. Пази кад су одиграли у Паризу онако како ми нећемо никада, дошли лепо да одиграју пријатељски (пусте нас), а ми се иживљавамо! Па јел знаш кад би их победили да су играли као против Француза, па ми смо против Франзуца у Бгд са 11 против 10 играли БУНКЕР!

Zato sto imas trenera pic.ketinu i jajaru.

Back