gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
T-90S, da. Pa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later
....later.![]()
Прво не мислим да ће нас швабе разбити, јер колико год пљували ове наше има нада и квалитета мада више зависи од меча аустралија-гана. Друго лично не бих волео да ми српска репрезентација буде пуна бразилаца и турака и бугара нпр...
Види овог интернет војника што трабуња о гранатама и тенковима![]()

Знам али ти си почео да џиџаш фотке тенкова, не верујући у српски инат.
А ја ти само кажем да смо српским инатом срушили и "невидљивог", па ти сад види.![]()
Знам али ти си почео да џиџаш фотке тенкова, не верујући у српски инат.
А ја ти само кажем да смо српским инатом срушили и "невидљивог", па ти сад види.![]()
Ja mislim da će nas urnisati, da ćemo dobiti dva crvena, i doživeti totalni debakl.
Ne želim ni ja strance. Želim samo pamet i srce kod ovih naših, a pamet su ostavili u klubovima, dok srca za zemlju nikada nisu ni imali. Njima je srce u bankama.
Ови би га избушили да посада не би ни знала шта их је снашло.Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.
Niko nije pomenuo sudjenje.Mislim da je odlicno.Sve se kaznjava,nema prljave igre...kad bi se tako svuda i uvek sudilo bilo bi super.
Ma, to je rat. Srbin je u ratu lud. A, ovo je biznis. U tome je Srbin glup.
Niko nije pomenuo sudjenje.Mislim da je odlicno.Sve se kaznjava,nema prljave igre...kad bi se tako svuda i uvek sudilo bilo bi super.
F-117 je greškom poslat u misiju pogrešnog profila, za koju nije namenjen, odnosno nije namenjen za dejstva u dubini neprijateljske teritorije, već za eliminisanje EWF potencijala neprijatelja pomoću AMRAAM projektila. Nikakav inat tu nije pomogao.

Ja mislim da će nas urnisati, da ćemo dobiti dva crvena, i doživeti totalni debakl.
Ne želim ni ja strance. Želim samo pamet i srce kod ovih naših, a pamet su ostavili u klubovima, dok srca za zemlju nikada nisu ni imali. Njima je srce u bankama.
Biznis, naravno. Zbog toga, pored nesposobnih igrača, Partizan nikad neće dogurati to finala Lige šampiona. Koliko miliona ljudi bi gledalo ManUtd ili Real, a koliko Partizan ili Zvezdu, koliko profita od prdaje prava i reklama za vreme finala bi doneli ManUtd i Real, a koliko ovi naši?
F-117 je greškom poslat u misiju pogrešnog profila, za koju nije namenjen, odnosno nije namenjen za dejstva u dubini neprijateljske teritorije, već za eliminisanje EWF potencijala neprijatelja pomoću AMRAAM projektila. Nikakav inat tu nije pomogao.

Тако ће можда и Немци "грешком" пасти...![]()
Видећемо, али не бих рекао да немају срца. Да смо победили ко што смо могли, а одиграли исто онако траљаво друга би се песма певала ко што је било данас до 6 сати.
Излогуј се, ускључи кантер, па се опет улогуј![]()

to je poklon bratskoj Gani za nepriznavanje KiM kao nezavisne drzave....
Bo Ta kriv za sve...to je poklon bratskoj Gani za nepriznavanje KiM kao nezavisne drzave....
![]()

Veruj mi, da su i pobedili sa onakvom igrom, ja bih ih kritikovao, jer bi mi bilo jasno da nemaju šta da traže sa ozbiljnijim protivnicima.
Sto,covek se razume u vojsku i naoruzanje isto kao kolega Presretac.Mozda cujes nesto sto nisi znao...![]()
Све би прошло у коментарима типа '''лоши смо, ал смо добили, нема везе биће боље''. То је српски менталитет. Ко што рекох, мислим да не фали срца него квалитетних нападача и завршница.