procene oko mundijala

Памет

t12_black_eagle.jpg

Само један шваба је дао гол, ови пољаци, бразилци и турци доминирају репрезентацијом, тако рећи, Немачке. Него за нас је најбитније да ови кенгури тресну чамуге у следећем колу.

Само један шваба је дао гол, ови пољаци, бразилци и турци доминирају репрезентацијом, тако рећи, Немачке. Него за нас је најбитније да ови кенгури тресну чамуге у следећем колу.

Pa, dobro, kada nam Klose zabije 2-3 gola, mi ćemo reći "ne važi se, to je Poljak". :rotf:

Наравно да озбиљно прича.

А којом супер-технологијом смо срушили "невидиљивог"? :rtfm:

Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.

Pa, dobro, kada nam Klose zabije 2-3 gola, mi ćemo reći "ne važi se, to je Poljak". :rotf:

Прво не мислим да ће нас швабе разбити, јер колико год пљували ове наше има нада и квалитета мада више зависи од меча аустралија-гана. Друго лично не бих волео да ми српска репрезентација буде пуна бразилаца и турака и бугара нпр...

Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.

Види овог интернет војника што трабуња о гранатама и тенковима :rotf:

Back