procene oko mundijala

Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.

Знам али ти си почео да џиџаш фотке тенкова, не верујући у српски инат.

А ја ти само кажем да смо српским инатом срушили и "невидљивог", па ти сад види. :ok:

Прво не мислим да ће нас швабе разбити, јер колико год пљували ове наше има нада и квалитета мада више зависи од меча аустралија-гана. Друго лично не бих волео да ми српска репрезентација буде пуна бразилаца и турака и бугара нпр...

Ja mislim da će nas urnisati, da ćemo dobiti dva crvena, i doživeti totalni debakl.

Ne želim ni ja strance. Želim samo pamet i srce kod ovih naših, a pamet su ostavili u klubovima, dok srca za zemlju nikada nisu ni imali. Njima je srce u bankama.

Знам али ти си почео да џиџаш фотке тенкова, не верујући у српски инат.

А ја ти само кажем да смо српским инатом срушили и "невидљивог", па ти сад види. :ok:

F-117 je greškom poslat u misiju pogrešnog profila, za koju nije namenjen, odnosno nije namenjen za dejstva u dubini neprijateljske teritorije, već za eliminisanje EWF potencijala neprijatelja pomoću AMRAAM projektila. Nikakav inat tu nije pomogao.

Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.
Ови би га избушили да посада не би ни знала шта их је снашло.

Ma, to je rat. Srbin je u ratu lud. A, ovo je biznis. U tome je Srbin glup.

Biznis, naravno. Zbog toga, pored nesposobnih igrača, Partizan nikad neće dogurati to finala Lige šampiona. Koliko miliona ljudi bi gledalo ManUtd ili Real, a koliko Partizan ili Zvezdu, koliko profita od prdaje prava i reklama za vreme finala bi doneli ManUtd i Real, a koliko ovi naši?

Ja mislim da će nas urnisati, da ćemo dobiti dva crvena, i doživeti totalni debakl.

Ne želim ni ja strance. Želim samo pamet i srce kod ovih naših, a pamet su ostavili u klubovima, dok srca za zemlju nikada nisu ni imali. Njima je srce u bankama.

Видећемо, али не бих рекао да немају срца. Да смо победили ко што смо могли, а одиграли исто онако траљаво друга би се песма певала ко што је било данас до 6 сати.

Видећемо, али не бих рекао да немају срца. Да смо победили ко што смо могли, а одиграли исто онако траљаво друга би се песма певала ко што је било данас до 6 сати.

Veruj mi, da su i pobedili sa onakvom igrom, ja bih ih kritikovao, jer bi mi bilo jasno da nemaju šta da traže sa ozbiljnijim protivnicima.

Veruj mi, da su i pobedili sa onakvom igrom, ja bih ih kritikovao, jer bi mi bilo jasno da nemaju šta da traže sa ozbiljnijim protivnicima.

Све би прошло у коментарима типа '''лоши смо, ал смо добили, нема везе биће боље''. То је српски менталитет. Ко што рекох, мислим да не фали срца него квалитетних нападача и завршница.

Sto,covek se razume u vojsku i naoruzanje isto kao kolega Presretac.Mozda cujes nesto sto nisi znao...:)

Тешко да се нешто може научити... Може да ложи тинејџере на форуму, али када неко напише да граната 120мм пробија чеони оклоп три тенка и како је све то тестирано онда свако са три грама мозга схвати какав пајсер и сајбер маринац то прича. Ал ајде... Нека вас...

Све би прошло у коментарима типа '''лоши смо, ал смо добили, нема везе биће боље''. То је српски менталитет. Ко што рекох, мислим да не фали срца него квалитетних нападача и завршница.

Pa, dobro, valjda ja bolje znam šta bih rekao!?

Back