Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

4:0
Šta reče onaj, razbiće ih srpski inat?![]()

Hvala Švabama! Ni krive ni dužne su nas smestili na treće mesto u grupi, nakon prvog kola. Al' to samo dok ne uhvate nas u mašinu.

Odrali ste i Englesku nasred Vemblija, svaka čast. Nismo se prepali, nego smo realni. Treba igrati disciplinovano i motivisano, a ove pajsere zabole za reprezentaciju.
Nije Gana pi.čkin dim. Da ste imali malo sreće mogli ste zabiti barem dva gola.
Mi smo WORLD CUP-u 2002 izgubili od Meksika, dobili jake Talijane čisto iz inata...
Само један шваба је дао гол, ови пољаци, бразилци и турци доминирају репрезентацијом, тако рећи, Немачке. Него за нас је најбитније да ови кенгури тресну чамуге у следећем колу.

Ti ozbiljno veruješ u to što pričaš? Da sedneš ti pun inata u T-55 i ima da razbiješ Leopard 2A6 HEL.

4:0
Šta reče onaj, razbiće ih srpski inat?![]()

Pa, dobro, kada nam Klose zabije 2-3 gola, mi ćemo reći "ne važi se, to je Poljak".![]()

Наравно да озбиљно прича.
А којом супер-технологијом смо срушили "невидиљивог"?![]()
Drugar mi igrao 3+ svaku tekmu, i pušio. Ja mu kažem, stavi veću lovu na 3+ na Švabe, i vadiš se garant. On me ne htede poslušati, i stavi fix na Srbiju.![]()
Pa, dobro, kada nam Klose zabije 2-3 gola, mi ćemo reći "ne važi se, to je Poljak".![]()
Ja se danas dvoumim da li da odigram Nemacku 1-1,ili nas na fixu...i odigram nase fix za 1000 i puknem kako zvecka!

Ta pamet koju si postovao ne postoji, projekat obustavljen, kako reče načelnik generalštaba ruske armije.
То није паметно, ево старије памети, домет 5 000 метара.
Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.

Tehnologijom toga što je poslat u pogrešnu misiju, i naleteo. Granata 105mm iz T55 se odbija o laminirani keramičko-DET 2 oklop Leoparda.Granata iz 120mm Rheinmetall topa probila je 3 T-72 poređana jedan iza drugog. Kroz čeoni oklop kupole.
Nema veze, ovo je sportska tema.