procene oko mundijala

Jooj..ne mogu da slusam ove moje. Ako danas Nemci odigraju nereseno, a mi pobedimo Australiju i sa Nemcima nereseno..pa ako ovo-ono..uzas!

Ima i druga varijanta..Gana da izgubi od Australije..Nemci da razvale Australiju sto vise i onda da mi razvalimo Australiju...haha

Onakj Pantelic je rupa .

Krasic se opasno borio . Samo da se Antic napravio izmene ranije . Da smo igrali ko zadnjih 5 minuta , svasta bi bilo .

Ovako , imam utisak da su se usr..ali od velikog terena i mnogo publike .
Hebi ga . Sport je to .

Ма шта ти је, зајебавам се, :D :hahaha: :hahaha::hahaha: али кад видим твоју реакцију и познавајући колико наши мили суседи мрзе Србију, не би ме чудило да има кретена који се радују као да је њихова победа у питању.

Evo ja bi volio da si imao priliku gledati ovu utakmicu na Federalnoj TV. Komentator sjeban, kao da mu je pola familije ubijeno.

Bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić tužan zbog poraza Srbije. Simpatije su na strani susjeda, nema potrebe i sport gledati kroz politiku ili rat...

Ма шта ти је, зајебавам се, :D :hahaha: :hahaha::hahaha: али кад видим твоју реакцију и познавајући колико наши мили суседи мрзе Србију, не би ме чудило да има кретена који се радују као да је њихова победа у питању.

Ne mrze citavu srbiju samo pojedince kao sto ima na komentarima nije svaki srbin iz beograda kriv ili srbije

care, Krasic je O.K.
Zigic kao deblo.Samo ako ga lopta pogodi, i odbije se od njega eto pokusaja.
Jovanovic pretrci pola terena sa loptom, i kad treba da zavrsi ili uposli, truba
Stankovic, prepotenti sup.k
Pantelic, mesto mu je u Zagrebu devetaestog
Jedini koji vredi je Vidic.
Ekipa samo sa jednim igracem nema sta da trazi na SP

pantelića treba izbaciti zauvek iz reprezentacije srbije.!

Back