cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
a uz pomoc forumaskog woodoo-a!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim da mi se oda priznnanje "bonama"..za dobar vid..oma sam rekao penal..eto ima i dokaz zabiljezeno...prvi sam vidio.....
![]()
![]()
![]()

nikako nije bila neresena, ganci su imali vise napada, bolju kontrolu lopte i igrali napadacki fudbal.
nasa odbrana je delovala tek oko ili u svopm sesnaestercu, napad kompletno neutralisan sa jedinim nacinom da se lopta prebaci u ganski tabod - sa dugim pasovima. sto govori koliko smo lose tehnicki potkovani.
gana je dobila 3 poena zasluzeno
Ову текму су лоше одиграли Станковић и Јовановић, биће боље на следеће две.
Живи били па видели.
Ипак, нису они били толико бољи, не би дали гол из игре, тако, да није било овог пенала...Naravno da je zasluženo, i ne bi me čudilo da je bilo još golova sa njihove strane.

..a ja tipovao... da ce Srbi da pobjede..izgubio sam u kladionici 100..kn..ma nije mi žao..ebeš lovu..![]()
![]()
![]()

Маните се наших...Они имају проблем менталитета, па зато увек лоше играју кад дођу на завршницу неког такмичења.Али,ту је Северна Кореја која игра против фудбалских велесила.За њих ћу да навијам.![]()
E, stvarno ne mogu da izdrzim jos ove analize iz studija..

A u kojoj grupi igra Bosna i Hercegovina?![]()

Stidi se, trebao si još koju stotku da uložiš![]()

najgore je odigrao onaj pantelic, kompletno je izgubio kontrolu nad loptom.
uopste, trema ih je ubila u prvom poluvremenu, kad vidis da igraci ili ne znaju sta ce sa loptom ili dodaju pasove saigracima prejako ili preslabo, znaci da imas tremu na terenu, i to ne malo.
trebao im je crveni karton da se odlepe od treme i pokusaju nesto ozbiljno.
videcemo kolko ce ta pogubna emotivnost da se odrazi na sledece utakmice, sad su u klincu, sve ili nista
isto kao i trosenje deviza Fudbalskog Saveza.

Претпостављам да су сада тргови и улице у Загребу, Сарајеву и Приштини пуни.

ko je jaci od vas dvojice
![]()

Ипак, нису они били толико бољи, не би дали гол из игре, тако, да није било овог пенала...![]()
Aj ne pretjeruj. Zašto bi nekome bila draga pobjeda kojekakve Gane i sličnih sranja?![]()