Jesam, poslao sam Vam fotografije tih sablji za koje imam ponude, pradedine fotografije nisam uspeo da skeniram jer su zastakljene i uramljene ali nacicu nacin,
ok kad stigne javim a da nije tajna gdje ste nasli sablje koje ste mi poslali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, poslao sam Vam fotografije tih sablji za koje imam ponude, pradedine fotografije nisam uspeo da skeniram jer su zastakljene i uramljene ali nacicu nacin,
Nije, ne bih ovde da leklamiram sajt, pise na fotografijama.
Hvala Filipe ali znam sve o tom slemu-hisam hteo da davim Fallschirmjager
Stahlhelm M38 iliti Nemacki Padobranski M38..E sad sa cenom si se malo prevario..Tu sam siguran ali koliko idu ovde kod nas to ne znam-niko ga nije prodavao evo linka od preko
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...Category=36046&_trkparms=algo=LVI&its=I&otn=2
a evo ti cena samo skoljke.. http://cgi.ebay.com/ORIGINAL-WWII-G...tem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a5d3e66b6
Ovaj u ovakvom stanju vredi punoo, punoo vise.obicni njemacki sljem tu kod nas u Hrvatskoj i na sajmu antikviteta u Osijeku
se krece oko 200 kn,ovaj bi vrijedio nesto vise ....
obicni njemacki sljem tu kod nas u Hrvatskoj i na sajmu antikviteta u Osijeku
se krece oko 200 kn,ovaj bi vrijedio nesto vise ....
Poslao sam ponovo.
evo ja sam pitao TTTru na kolekcionari.com evo ti i pitanje i odgovor pozz
Citiraj:
Prvotno napisano od FILIPNJ
E trta jel moze jedana pomoc na jednom sajtu momak pita za vijednost padobranskog njemackog sljema M38 pa mi rci kolika je cjena evo ti sajt http://forum.krstarica.com/threads/395633
V.P. FILIP
Pozdrav Filipe
To ti je zadnja generacija Češke repro kacige,malo je postarena i slikana pod određenim kutevima da bi se to zamaskiralo ,no ja ju vidim sa kilometra ! Usput odobro si mu rekao ta njegova repro vrijedi do 200 Eur maximale ,a originalna FJ DD (sa oba dekala) M38 ide od 9000-28 000 Eur ,sa jednim dekalom tj SD od 5000- 7000 Eur tako da to sve kaže ! Možeš misliti koliko DD komada ima u Srbiji!
LP Trta
Hvala Filipe ali ja nijednom do sada nisam rekao da sam uzeo ovaj slem..mozda ga uzmem...proveravam samo...
Ali i dalje nisam dosao do sustine ovog topica..
Koliko kod nas u Srbiji vredi originalan FJ DD M38
ma to je za preko..Ovde je sve manje..
a gdje si nasao taj sljem na kojim aukcijama i kolika je cjena
nije sa aukcija i ne kupujem ga-trampa je u pitanju..
?Znam da je preko oko 1000e - 1600e
Zanima me ovde kod nas..Stvar je hitna pa bih molio nekog ako zna da mi kaze...
![]()
![]()
![]()
Unapred hvala kolege forumashi!!!
?
Imas bolje slike od unutrasnje strane? Da bude bolje zumirano. Da se vidi sav sredine koze. Treba biti dva pecata na kozi. Koliko ima sundjera izmedju koze (lajnera) i skoljke slema? I bolje slike kajsa. Ovako ne moze se razlikovati od original sa ovim slikama.
Ako je sve to uredu onda je original. Ali ima bas dobri kopija,![]()
Jes divljak,proverio ja..ali vrhunski uradjen