N
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • ..ako nije problem..slikaj sve sto smatras zanimljivim, i kamene alatke i grncariju koja ima neke ukrase, ispupcenja ili sare, bez obzira sto je polomljeno, i postavi slike u delu -antikviteti-moje kolekcije...pozz
  Zdravo,

  Sekira sa slike je polomljena pa busena ponovo kako bi se dobila manja. Tako barem izgleda. Imam dosta tih stvari koje su pronadjene na njivama u Centralnoj Sumadiji. Nekoliko sjajnih primeraka je moj otac dao nekom iz Race KG da ih precrta i stavi u neku knjigu o arheologiji, ali naravno nikad ih nije dobio nazad (lik ih preprodao negde u nemackoj), tako da me uglavnom interesuje vrednost tih stvari.
  Ima tu i grncarije, nadjene na istim mestima zajedno sa sekirama, i uglavnom se radi o delovima, to jest drzacima cupova ili sta vec.
  Imam i jednu austrougarsku narukvicu napravljenu od granate na kojoj pise Weltkrieg 1914-16 ali bez dodatnih obelezja, kao i medalju "najboljem mitraljescu" iz prvog rata.
  Sto se kovanica tice i toga imam dosta, ali nisam neki znalac sta koliko vredi.
  U stvari, trebala mi je informacija iliti strucno misljenje.
  Pozdrav.. ja se interesujem za neolit ali kao sto vidis na forumu je slab odziv. Vrednost tvojih sekira je relativna jer se malo ko zaista bavi time, a sekira sa slike je polomljena..ne znam za te druge.., u svakom slucaju ako si zainteresovan za neku zamenu..odnosno ako bi menjao sekire za kovanice ili nesto slicno..javi na privatnu poruku..pozz
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top