Procene antikviteta

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posedujem izuzetno
cinija 1.jpg
cinija 2.jpg
cinija 3.jpg
IMG_0033.JPG
IMG_0029.JPG
Posedujem izuzetno ocuvanu posudu iz gvozdenog doba!!! Zanima me trenutno gde bih mogao da je procenim da znam njenu realnu vrednost,pa ako bude bilo iskrenim ponudjivaca mozda je i prodam.Pored nje posedujem i extra ocuvano srpsko koplje iz perioda kosovske bitke!!! Koplje je iz 14 veka.
sve ponude na mail
veljoluk@hotmail.com

Pa posto sam bio u 3 muzeja u srbiji svi su rekli neznamo porekol i itd,jedino je narodni muzej u Beogradu rekalo da se radi o izuzetnoj ocuvanoj posudi iz gvozdenog doba!!! Cena bi bila ali trenutno nemaju strucnjakada to proceni!!! Zato me zanima dali ima neko u Srbiji koji bi mogao da preoceni ovu posudu!!!

Tesko da ce ti iko od ovih strucnjaka procenitelja bilo sta reci,no tragaj po arhivama u Kragujevcu,tu ces najpre naci moguce nesto o casovnicaru i njegovom radu,koliko zakljucujem to ti je jedino i najpouzdanije resenje,mozes im poslati mailom ili dopis,muzeju ili narodnoj biblioteci u Kragujevcu,pretpostavljam da ima tih ustanova u tom gradu,srecno.

Limundo je prevara i napumpavanje cena,cekaj malo i dobices je za 20,kad je niko nece kupiti po toj ceni,meni se cekanje isplatilo,prodavci itekako naduvavaju cene a i znaju da uvaljuju falseve,ja sam za svaki orden ili medalju trazio od prodavca dokument da je original,retki su to imali ili hteli da izvade,puno prevaranata i nakupaca i prekupaca to ti je limundo,a cena kao sto rekoh 20 e.

Molim da mi neko, ko se razume, proceni ovaj fotoaparat. Rec je o ZENIT-u 122, USSR, godiste mi je nepoznato. Aparat je ispravan i ocuvan. Uz aparat ide originalna njegova torbica (iz dva dela) i blic LUXON 122A, takodje ispravan, bez torbice. Zanima me okvirno koliko vredi.
slike u prilogu

Prilozi

• 04032011766.jpg
    04032011766.jpg
    28,6 KB · Pregleda: 9
  • 04032011739.jpg
    04032011739.jpg
    21,9 KB · Pregleda: 12
  • 04032011753.jpg
    04032011753.jpg
    23,5 KB · Pregleda: 8
  • 04032011745.jpg
    04032011745.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 10
  • 04032011736.jpg
    04032011736.jpg
    27,6 KB · Pregleda: 10
strucnjaci u muzeju kazu vredi mnogo,privatni kolekcionari kazu,to ga imas gde oces i mozes ga kupiti za 30 evra!!!! kome sad covek da veruje ni sam neznam,.trazicu od muzeja sertifikat i odnecu ga na neku svecku aukciju,pa nek ga kupi neki stranac kad nasima to ne vredi u opste!!!!

Vredi onoiliko koliko je neko spreman da plati.
To sto je postavljeno za pare koja se traze ce se kiseliti na limundu jedno 100 godina.
Osim ako postavljac aukcije ne zamoli nekog da licitira pa da se onako "prijateljski raskusuraju" i pozitivnim ocenama i oko love koju treba platiti limundu na izlicitirani iznos. A limundo u svako slucaju dobija, pa mu odgovara da se pucaju sto vece cene.

Back