Problemi prilikom instalacija ili igranja (fps, error i sl)

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj racunar:
Kod:
Windows XP
2.71 GHz Processor
2.00 GB RAM
DirectX 9
NVIDIA GeFroce 9600 GSO

Igrica zahteva:
Kod:
Minimal system requirements 
• Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista 
• Processor: 2.8 GHz (Pentium 4, A64 300+, all A64 X2 or Core 2) 
• RAM: 1 GiByte (XP) / 2 GiByte (Vista) 
• Graphics card: 256 MiByte and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better
• Hard drive: 8 GiByte

Procesor je slabiji nego sto igrica zahteva, (za 0.9 GHz), da nije do toga? :think:

Poslednja izmena:
Vrlo je moguće da je do procesora, meni se ventilator sa njega pomerio za 1mm i restartovao se komp nije radio uopšte dobro a i ponekad se opet dešava iako je ventilator (uglavnom) na mestu.
Proveri a i grafička 256 ako je nova igrica može opasno da zeza mene je GTA restartovao stalno ako duže igram jer nije grafička imala dovoljno memorije. Ti proveri sve.

instalirao sam ovu igru, ali posle 20-ak minuta igranja, kuciste se tako zagreje, da se racunar sam ugasi... u kucistu imam dva ventilatora... zbog cega se zagreva kuciste?

graficka ne podrzava grafiku mozda :/

Jedino što mi pada na pamet je da ti konfiguracija nije dobra da perfektno podrži igricu pa zbog toga mora dodatno da ‚‚radi‚‚ i odtuda tolika toplota. Pokušaj sa još nekom ‚‚jačom‚‚ igricom i ako se isto desi možda ti je neka komponenta ‚‚oslabila‚‚ pa se pregreva. Ovo je naravno samo ideja.

nista tu nije oslabilo imam isti problem

Smanji detalje, i otvori kuciste ili ga odmakni ako ti je okruzeno nekim zidom, stolom...

moguce

Moj racunar:
Kod:
Windows XP
2.71 GHz Processor
2.00 GB RAM
DirectX 9
NVIDIA GeFroce 9600 GSO

Igrica zahteva:
Kod:
Minimal system requirements 
• Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista 
• Processor: 2.8 GHz (Pentium 4, A64 300+, all A64 X2 or Core 2) 
• RAM: 1 GiByte (XP) / 2 GiByte (Vista) 
• Graphics card: 256 MiByte and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better
• Hard drive: 8 GiByte

Procesor je slabiji nego sto igrica zahteva, (za 0.9 GHz), da nije do toga? :think:

1.koja igrica?
2.moguce

Vrlo je moguće da je do procesora, meni se ventilator sa njega pomerio za 1mm i restartovao se komp nije radio uopšte dobro a i ponekad se opet dešava iako je ventilator (uglavnom) na mestu.
Proveri a i grafička 256 ako je nova igrica može opasno da zeza mene je GTA restartovao stalno ako duže igram jer nije grafička imala dovoljno memorije. Ti proveri sve.

nema to veze sa pomeranjem ventilatora...(ja imam jak lap top i bas sam hteo da vidim koliko je dobar i instalirao sam preko 20 igrica i za godinu dana rada pocelo je da mi se iskljucuje na igrice za koje mi treba EXTRA GRAFICKA a lap top ima manje graficke od kompjutera ali kupio sam "cooler" i bilo je bolje sto znaci da je problem do hladjenja graficke...)

nema to veze sa pomeranjem ventilatora...(ja imam jak lap top i bas sam hteo da vidim koliko je dobar i instalirao sam preko 20 igrica i za godinu dana rada pocelo je da mi se iskljucuje na igrice za koje mi treba EXTRA GRAFICKA a lap top ima manje graficke od kompjutera ali kupio sam "cooler" i bilo je bolje sto znaci da je problem do hladjenja graficke...)

Ja nisam rekao da je kod njega problem do ventilatora, rekao sam samo kakve probleme je meni izazvalo prekomerno stvaranje toplote.

Zna li neko otprilike zasto mi komp pocne bagovati kad upalim igricu "terraria"? Dva sata sam se mucio da nadjem i instaliram sve sto su zahtevali za igricu i odna kad upalim pocne da secka i igrica i sve ostalo...? :/
Jeste to mala igrica, ali ko zna, mozda mi komp nije dovoljno dobar da je lansira? Ipak sam ga kupio pre nekoliko godina, a od tada sam ga samo kvario... :lol: :mrgreen:

Inace ne bih vas smarao, ali se zaista uopste ne razumem u kompjutere, a bas bih voleo da gubim vreme igrajuci onu igricu... :D

ljudi treba mi pomoc hitno..igrao sam cs 1.6 kada mi je komp zakucao..restartovao sa m ga i kada sam ponovo udem u igru nema mi teksta tamo gde treba da pise neww game find server options quit....??? sta da radim ljudi a da neizbrisem igru zato sto sam na dosta srw dobio free admina??? :DDD

Udji nekako u opcije, zati u display, run in windows stikliras i izaberes open gl i to ti je to

GTA San Andreas gta_sa exe problem....

Evo ovako pokrenem gru i pocnem da igram i posle nekoliko minuta vozeci se tako po gradu igra se srusi izbaci me na desktop i pise sledece...

Pise da ima neki problem sa gta_sa exe....

Ne znam sta je u pitanju a vidim na netu trazeciodgovor da postoji nacin da se ta greska otkloni ali nikako da nadjem pravi, tacan nacin, postupak...

Skidao sam neke no disk pacheve da isprave tu gresku ali opet ona stoji...

Instalirao sam neki mod za GTA San Andreas Btaman Dark Knight i stalno me izacuje iz igru...
Ne zelim da izbrisem mod jer mi se onako ne igra igra a vidim na netu da greska moze da se otkloni pa bih bio zahvalan ako neko zna da mi kaze kako i ako je neko imao isti prolem bio bih mu zahvalan da kaze kako je otklonio ovu gresku...

Imam ja jedan problem..Skinuo sam pre neki dan Call of Duty Modern Warfare 3 i igram ja lepo sve .. Ali kad predjem 2-3 misije on mi automatski izadje iz igrice i pise mi error o directx-u a nekad error u kome pise "ran out of memory.E sad ja imam cak 8GB i 1.5TB hdd a komp sam kupio skoro,ali mi na Win7 32bit pise owako: RAM:8GB (3.25 usable) a 3.25GB ne podrzava MW3..Takodje znam da trebam da imam 64bit zato sto on tu slinu RAM memoriju moze da vidi.Ali da li trebam da kupim Win7 64-bita ili postoji neka druga varijanta :D Ne zelim da imam 4gb memorije u kucistu za dzabe :D

Ne znam kako mogu drukcije da vam pojasnim a ako ne znate za obavestenje koje izlazi i uvek je isto kad te izbaci iz igre gta_sa exe ne mora da je ova onda tesko da znate kako moze da se otkloni ta greska...

Evo link gde je slican problem mozda vam ovako bude jasnije ili da stavim slikam obavestenje pa sutra da je okacim...

Nadam se da ce naici neko ko zna da otkloni gresku...

Poslednja izmena:
Prvo što bi moglo pomoći jeste da kažeš tačno šta piše kada ti izbaci problem.

Ovako ne mogu da nagadjam.

scaled.php

Back