Daroka
Zainteresovan član
- Poruka
- 372
instalirao sam ovu igru, ali posle 20-ak minuta igranja, kuciste se tako zagreje, da se racunar sam ugasi... u kucistu imam dva ventilatora... zbog cega se zagreva kuciste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Windows XP
2.71 GHz Processor
2.00 GB RAM
DirectX 9
NVIDIA GeFroce 9600 GSO
Minimal system requirements
• Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista
• Processor: 2.8 GHz (Pentium 4, A64 300+, all A64 X2 or Core 2)
• RAM: 1 GiByte (XP) / 2 GiByte (Vista)
• Graphics card: 256 MiByte and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better
• Hard drive: 8 GiByte

instalirao sam ovu igru, ali posle 20-ak minuta igranja, kuciste se tako zagreje, da se racunar sam ugasi... u kucistu imam dva ventilatora... zbog cega se zagreva kuciste?
Jedino što mi pada na pamet je da ti konfiguracija nije dobra da perfektno podrži igricu pa zbog toga mora dodatno da ‚‚radi‚‚ i odtuda tolika toplota. Pokušaj sa još nekom ‚‚jačom‚‚ igricom i ako se isto desi možda ti je neka komponenta ‚‚oslabila‚‚ pa se pregreva. Ovo je naravno samo ideja.
Smanji detalje, i otvori kuciste ili ga odmakni ako ti je okruzeno nekim zidom, stolom...
Moj racunar:
Kod:Windows XP 2.71 GHz Processor 2.00 GB RAM DirectX 9 NVIDIA GeFroce 9600 GSO
Igrica zahteva:
Kod:Minimal system requirements • Operating system: Windows XP SP2 or Windows Vista • Processor: 2.8 GHz (Pentium 4, A64 300+, all A64 X2 or Core 2) • RAM: 1 GiByte (XP) / 2 GiByte (Vista) • Graphics card: 256 MiByte and Shader Model 3.0 / Geforce 6800 or better / Radeon X1600 or better • Hard drive: 8 GiByte
Procesor je slabiji nego sto igrica zahteva, (za 0.9 GHz), da nije do toga?![]()
Vrlo je moguće da je do procesora, meni se ventilator sa njega pomerio za 1mm i restartovao se komp nije radio uopšte dobro a i ponekad se opet dešava iako je ventilator (uglavnom) na mestu.
Proveri a i grafička 256 ako je nova igrica može opasno da zeza mene je GTA restartovao stalno ako duže igram jer nije grafička imala dovoljno memorije. Ti proveri sve.
nema to veze sa pomeranjem ventilatora...(ja imam jak lap top i bas sam hteo da vidim koliko je dobar i instalirao sam preko 20 igrica i za godinu dana rada pocelo je da mi se iskljucuje na igrice za koje mi treba EXTRA GRAFICKA a lap top ima manje graficke od kompjutera ali kupio sam "cooler" i bilo je bolje sto znaci da je problem do hladjenja graficke...)
Ja nisam rekao da je kod njega problem do ventilatora, rekao sam samo kakve probleme je meni izazvalo prekomerno stvaranje toplote.

ljudi treba mi pomoc hitno..igrao sam cs 1.6 kada mi je komp zakucao..restartovao sa m ga i kada sam ponovo udem u igru nema mi teksta tamo gde treba da pise neww game find server options quit....??? sta da radim ljudi a da neizbrisem igru zato sto sam na dosta srw dobio free admina???DD

Prvo što bi moglo pomoći jeste da kažeš tačno šta piše kada ti izbaci problem.
Ovako ne mogu da nagadjam.