od koga?Ocigledno ne znas kako se izdaje Biblija.
Mora se dobiti odobrenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od koga?Ocigledno ne znas kako se izdaje Biblija.
Mora se dobiti odobrenje
Postoje u svetu i kod nas Biblijska drustva.od koga?
može bilo ko da objavi bilo koju knjigu pod bilo kojim nazivom..Postoje u svetu i kod nas Biblijska drustva.
pa zar mislis da moze bilo ko da objavi bil osta i da izda kao Bibliju?
Mora svaki prevod Biblije proci proveru
i dostaviti izvore sa kojih prevodi.
Bibliju ne moze, kazem ti treba odobrenje i provera da bi neko stampao Biblijumože bilo ko da objavi bilo koju knjigu pod bilo kojim nazivom..
mislim da nisi u pravu ali da se ne raspravljamo više o tome nego idemo nazad na temuBibliju ne moze, kazem ti treba odobrenje i provera da bi neko stampao Bibliju
a sad udaljil ismo se od teme imas druge teme o Bibliji
satanisti koriste istu Bibliju dakle pises napamet
Gde to bog (sveprisutno bice) ne obitava? Gde to boga nema?Tama nije biće za sebe već odsustvo svjetla, kao što je zlo odsustvo Boga.
Da zlo je tamo gde nema Boga, odsustvo BogaPrincip je prost.
Tamo gde je Bog, tamo nema zla.
Zlo je tamo gde nema Boga.
Kao sto svetlost unistava tamu, tako Bog unistava zlo.
znam da sam u pravu a ti se raspitaj malo boljemislim da nisi u pravu ali da se ne raspravljamo više o tome nego idemo nazad na temu
Gde to nema boga?Zlo je tamo gde nema Boga.
Na planeti zemlji?Gde to bog (sveprisutno bice) ne obitava? Gde to boga nema?
ja znam da si ti uvek u pravu..čak i kad nisi...znam da sam u pravu a ti se raspitaj malo bolje

vazija znam da si ti uvek u pravu..čak i kad nisi...![]()

Mislim da ih odje ima i previse (raznoraznih bogova).Na planeti zemlji?
za mene je Bog sveprisutan i praktično sve što postoji je u Bogu ili Božija energija..samo nisu sva Božija bića na istom nivou svesti...nivo svesti je određen nivoom ljubavi koju imaju i slobodom od gordosti i greha..i đavo je Božije biće ali je na ekstremno niskom nivou razvoja svesti jer je gord i bez ljubavi (ako je takav kakvim ga opisuju a ne anđeo koji samo radi svoj posao igrajući ulogu negativca)Da zlo je tamo gde nema Boga, odsustvo Boga
ili odstupanjem od Bozanskih principa nastaje zlo
Da Bog je svugde to da, ali kao sto i kazes Djavo jeste gord i bez ljubavi dakle zao - iliti izvor zla...za mene je Bog sveprisutan i praktično sve što postoji je u Bogu ili Božija energija..samo nisu sva Božija bića na istom nivou svesti...nivo svesti je određen nivoom ljubavi koju imaju i slobodom od gordosti i greha..i đavo je Božije biće ali je na ekstremno niskom nivou razvoja svesti jer je gord i bez ljubavi (ako je takav kakvim ga opisuju a ne anđeo koji samo radi svoj posao igrajući ulogu negativca)
da, ali ja sam za to da ga gledamo više sa sažaljenjem a manje sa gnevom..on je primer koliko Božije biće može nisko da padne ako se odvoji od ljubavi i padne u gordostDa Bog je svugde to da, ali kao sto i kazes Djavo jeste gord i bez ljubavi dakle zao - iliti izvor zla...
Njegova zla priroda ga tera da radi protiv coveka a on zna d amu uskoro sledi unistenje
zato i hoce sto vise ljudi da povuce sa sobom
zato mu se moramo odupirati, i svim oblicima zla
Ne pripadaju svi Jevreji Jevrejskoj religiji.
Ne ti to sam rekao ovom Milanu.A sta sam ja rekla drugacije?
naravno da je jedan te isti Bog.
kako ti uspeva da pogresno shvatis sta sam napisala i jos da mi pripises to???
Da, ali javio se samo njima i postavio ih je za svoj izabrani narod. Dakle, Bog je i rasista.Ne nego Jedan jedini Bog svih ljudi.
Nije Bog stvorio samo jerdnu naciju a drugi pali sa marsa ili sta

Ti si to nesto pogresno shvatioDa, ali javio se samo njima i postavio ih je za svoj izabrani narod. Dakle, Bog je i rasista.![]()

Zasto nisi procitala link? Nego lupas ponovoOdlika vere u smislu duhovnosti.
Nije, to je jevrejski Bog samo je jevreje proglasio svojim narodom, dok su ostali narodi stoka.Ti si to nesto pogresno shvatio
Bog je tvorac svih ljudi.
Izgleda da izostavljas bitan deo - neko cini zlo drugom. Bog ni tog drugo ne spasava. Zato izostavljaju slobodnu volju u celu pricu - apsolutno je nebitnaKada ljudi govore o problemu zla, izostavljaju ili ne poznaju najvazniju cinjenicu.
Slobodnu volju coveka.
Bog je stvorio coveka sa slobodnom voljom, ne robote koji ne mogu drugacije.
znam sta je vecnostZasto nisi procitala link?
Pa kad procitas videces da vecnost koju pominje Spinoza nije ta vecnost. Time shodno, tvoj citat je citat okorelog ateiste koji je govorio da je religija smesna. Mozes ga cherry pickovati i prezentovati na tvoj nacin - ali u istini je to samo laganje. Jer je spinoza rekao znacenjeznam sta je vecnost
sad cu pogledati link
uu a onaj put kad je naredio da se bezboznicima ubije sve, pa i stoka. niko da ne prezivi. Taj bog je ljubav deo mi je omiljenNije, to je jevrejski Bog samo je jevreje proglasio svojim narodom, dok su ostali narodi stoka.