Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vitor89:
nasukali su se jer su malko popili, pa nisu znali gde se nalaze na brodu, i onda je jedan skocio sa pramca pravo na pesak, a drugi sa zadnjeg dela u vodu. Epilog: vise od mamurluka :p :p :p
I ti si malo popio! :lol: :lol: :lol: Nije to bio pesak nego kameno stenje!!! Na pesku se ne bi toliko izlupao. :p Jadnik, nasi su ga pronasli i dali mu prvu pomoc. Eno ga dole kod Nepenthes u ekoloskoj laboratoriji, oporavlja se. :lol:
Cestitam Vitore. Samo sledeci put otvori oba oka da vidis gde se sta desilo!;)

v.v.ilic:
I ti si malo popio! :lol: :lol: :lol: Nije to bio pesak nego kameno stenje!!! Na pesku se ne bi toliko izlupao. :p Jadnik, nasi su ga pronasli i dali mu prvu pomoc. Eno ga dole kod Nepenthes u ekoloskoj laboratoriji, oporavlja se. :lol:
Cestitam Vitore. Samo sledeci put otvori oba oka da vidis gde se sta desilo!;)

Pa sta cu, slavio sam pocetak nove skolske godine :) :) :).
V. ilic-u, posto postoji kameno stenje, patentiraj i neko od drugog amterijala, da ti ne kradem ideju...

Pozdrav, posado i slepi putnici!:)

DkJm & I vratili smo se pre dva dana iz 5nice i tek sam se danas uspela prsitojno naspavati, te i uhvatiti malo vremena da provirim iz potpalublja...:) Uzger, Hemicari, seminar je bio za labu nikada lazerniji-ali bukvalno od jutra do sutra, izuzev DkJm & me kao redovnih (kasnije tokom seminara i drugih starijih mladjih polazika), proviri tek po koji mladji mladji polaznik da ponesto odradi, inace je bilo toliko pusto, da smo zaista bili iznenadjeni... Susnica je na pocetku seminara i sredjivana, a potom...gotovo da nije bilo ni potrebe! Zamislite! :lol: No, uspeli smo da dobijemo vrlo interesantne 5nicke rezultate.... sada su kod I.P. na pregledu.... pa videcemo kako ce se stvari odvijati dalje...:)

Molim vas, posaljite mi, stariji Atematicari, link za Tajni dnevnik, jer sam sredila racunar, pa samim tim i izgubila sve precice do T.D. Unapred hvala.:roll:

Minro mire.

Dru:
Pozdrav, posado i slepi putnici!:)

DkJm & I vratili smo se pre dva dana iz 5nice i tek sam se danas uspela prsitojno naspavati, te i uhvatiti malo vremena da provirim iz potpalublja...:) Uzger, Hemicari, seminar je bio za labu nikada lazerniji-ali bukvalno od jutra do sutra, izuzev DkJm & me kao redovnih (kasnije tokom seminara i drugih starijih mladjih polazika), proviri tek po koji mladji mladji polaznik da ponesto odradi, inace je bilo toliko pusto, da smo zaista bili iznenadjeni... Susnica je na pocetku seminara i sredjivana, a potom...gotovo da nije bilo ni potrebe! Zamislite! :lol: No, uspeli smo da dobijemo vrlo interesantne 5nicke rezultate.... sada su kod I.P. na pregledu.... pa videcemo kako ce se stvari odvijati dalje...:)

Molim vas, posaljite mi, stariji Atematicari, link za Tajni dnevnik, jer sam sredila racunar, pa samim tim i izgubila sve precice do T.D. Unapred hvala.:roll:

Minro mire.
I posada tebe pozdravlja Dru! Hoces li jos dugo biti odsutna ili ces se malo skrasiti na palubi?:lol: :lol: :lol:

Dobili smo novu vest na teleprinteru. Na Durmitoru mali Vukota place. Saznao je da njegov otac ima sina a da mu taj njegov sin nije brat.

Koristimo jeele patent, iskljucujemo gravitaciju, ladju kapetan pokrece i idemo da utesimo malog Vukotu.
Sta mu treba reci pa da prestane da place?:(

Velisa vredno trenira. Zato je onoliko jak!

33-myse.jpg

dollar MC:
Treba Vukoti reci: To si ti Vukota. Tvoj otac nema vanbracnog sina :)
A sta ti slepi putnice radis u ovo doba noci na palubi? Zasto ne spavas? Ili te je kapetan Jeele uzela na probni rad pa da te primi u redovne mornare? :lol:
Tacno tako! Bas mu to treba reci. Bravo dollare.
Hoces li u redovne mornare? Nekako nam na ovo pitanje izbegavas odgovor.:(

dollar MC:
Pa daj covece.. Nisam mislio na fizicko privlacenje. Nego na intelektualno. Bila bi mi cast da plovim pod njenom komandom, ali ipak.. ne zelim da razocaram kapetana. Znaci, prvo utvrdjivanje znanja :)
Onda se to kaze malo drugacije!:evil: ..................:lol: :lol: :lol:
Nju ne mozes da razocaras. U stvari i mogao bi. Kada bi rekao da nisi citao nas Dnevnik od pocetka. :lol: :lol: :lol:

Bogme, nekoliko tema (koje su na veeeliikom broju strana) sam procitao, ali ovu nisam celu.. Procitao sam prvih 100 stranica, posle toga sam samo prelistavao.. Ne mogu reci da sam zapamtio celu putanju kojom ste isli. Jedan od razloga sto sam jos uvek inkognito :D

dollar MC:
Bogme, nekoliko tema (koje su na veeeliikom broju strana) sam procitao, ali ovu nisam celu.. Procitao sam prvih 100 stranica, posle toga sam samo prelistavao.. Ne mogu reci da sam zapamtio celu putanju kojom ste isli. Jedan od razloga sto sam jos uvek inkognito :D
Dosta si procitao. Nema sta! A sto se tice putanje, nismo jos ni na pola puta. U svetu je mnogo aktuelnih problema i mi moramo da uskacemo u pomoc. Teleprinter opet zuji. Ovoga puta problem imaju Albanci. Jeste da su blizu ali ici cemo ladjom da im pomognemo. Naime u Skadru su pronasli uvezanih 12 drvaca sibice. Albanci ne znaju kako se zove zbir od 12 drvaca.
...
Mi znamo.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back