intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
ako neko ružno piše 5 može da liči na s, v rimsko 5, E u ogledalu 3 i to ona kao na digitronu, sedmica sa poprečnom crtom može da se podvali nekom ćori kao t
Logično zar ne?
Logično zar ne?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logično zar ne?Logicno ali komplikovano i nije to taj broj.intra:ako neko ružno piše 5 može da liči na s, v rimsko 5, E u ogledalu 3 i to ona kao na digitronu, sedmica sa poprečnom crtom može da se podvali nekom ćori kao tLogično zar ne?
Ima blizi!

Opa. Odmah nova rec u recniku.Vitor89:Pozdrav svima!!!
Evo i mrne. Da se javim da sam ziv
Svasta radim sada, tako da sam mnogo zauzet.
Svet??? :shock: ...

Nije cetiri, mada sto se tice brojeva u reci to bi moglo i da prodje da nema boljeg resenja.dollar MC:Broj cetiri. Zato sto rec Svet ima cetiri slova![]()

Ma vidi ti ovo! Ja konačno počinjem da verujem u reinkarnaciju.v.v.ilic:Nije cetiri, mada sto se tice brojeva u reci to bi moglo i da prodje da nema boljeg resenja.![]()
Ima raznih svetova. Isto kao cvetova! Nema samo jedan. Pitaj naseg uvazenog Akademika Atematicara Mornara Pilota stnco-a.dollar MC:Hahahah znam odgovor
Broj jedan. Jer postoji samo jedan svet
Jessssssssss![]()
Eto ti ga, javio se odmah posle tebe. Sad cu nesto da mu odgovorim!Gde si ti bio? Ja sam te jurio i ostavoljao poruke na raznim gusarskim brodovima a ti nista. Nisi ni primetio da sam imao izlaz iz onog sveta tamo.stnco:Ma vidi ti ovo! Ja konačno počinjem da verujem u reinkarnaciju.Pa prijatelju kako ti je u ovom novom životu, a posebno kako je sa "one strane"?
![]()

Nije. Ako se na ulici nadje mnodo sveta nisu svi okrugli i elipsasti.jeele:svet je okrugao, tj. elipsast...kao jedna velika Nula...![]()

Nije. Ako se na ulici nadje mnodo sveta nisu svi okrugli i elipsasti.

bas sam se uzelela ladje... mislim da cu od sledece nedelje biti u prilici da se vratim svom kompjuteru... JEDVA cekam...!

DkJm:Posado, veliiiiiiiiiiiiiiiiiiki pozdrav za sve. Dru i ja smo izginuli ovde od posla, ali redovno citamo dnevnik!
Poseban pozdrav za hemicare iz tako im voljenog mesta!
I, Baltazare, jel tacno ovo sto je Jeele rekla ili da smisljamo nesto novo?
P.S. Odusevio sam se sa satom!
Salimo se, nadamo se da sve radi kako treba (u inat porodici A
). Pozdravite voljeno nam mesto i sve tamo prisutne. 
To marah!!! To je ono pravo!marah:Heeej! Evo me, ali opet na kratko! I ponovo nova rec...
bas sam se uzelela ladje... mislim da cu od sledece nedelje biti u prilici da se vratim svom kompjuteru... JEDVA cekam...!
A sto se tice novog zadatka... nemam pojma ovako odmah...
Ako pricamo o pojmu "svet" (svetova) njih ima beskonacno (svet kao skup ljudi, kao svet filma, muzike, podvodni svet...uf, lupam...)...
A, ako se radi o zagonetki vezanoj za samu rec...ma, tek onda nemam pojma!
....razmislicu...
pozdrav, pozdrav, pozdraaav...![]()
Ja znam zasto vam se svidja. Necu da kazem. Mozda cete postaviti kao zagonetku u sledecem teleprinter zadatku, pa da ne otkrivam unapred!hemicari:Evo i nas!!! Ne stizemo od posla da se javimo. V. Ilicu, ne brini, u laboratoriji je sve u redu. Samo nam jos uvek malo zvoni u glavi i nesto smo garavi po licu.![]()
![]()
![]()
Nego, Dru i DkJm, je l' i kod vas u laboratoriji sve u redu? Pod "u redu" se smatra sve sto se inace normalno desava na letnjem seminaru, pocevsi od rasprave oko raspremanja susnice, pa do crkavanja sprektrofotometra.Salimo se, nadamo se da sve radi kako treba (u inat porodici A
). Pozdravite voljeno nam mesto i sve tamo prisutne.
Sto se zadatka tice, mozda je u pitanju broj 777. Ne znamo zasto, svidja nam se taj broj.![]()
Nije! Pogledaj moj odgovor koji sam dao marah.jeele:beskonacnost...
S + obrnuto S = 8 ?
pa malo onako poleglo... pa kako beskonacnost...777 je deo...neki...
S tj. u cirilici C tj, u rimskom 100 ?
S na digitronu pribliznog izgleda 5 ?
je l' ipak treba dalje? :? :?
Procitajte dobro sta se i kako se pita. Obratoite paznju na boldovano (masna slova):|v.v.ilic:Jos smo u Crnoj Gori. Crnogorci hoce da se priblize svetu. Ucinili bi oni to ali moraju da otkriju koji broj je najblizi tome bozjem cudu koje se naziva svet?![]()
Atematicari ce ovo resiti i spasiti Crnu Goru od samoce.

Ko pored koga?:? :|dollar MC:Onaj koji je pored njega![]()