Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stnco:
Ma vidi ti ovo! Ja konačno počinjem da verujem u reinkarnaciju.:D Pa prijatelju kako ti je u ovom novom životu, a posebno kako je sa "one strane"?:D
Gde si ti bio? Ja sam te jurio i ostavoljao poruke na raznim gusarskim brodovima a ti nista. Nisi ni primetio da sam imao izlaz iz onog sveta tamo. ;) A bio mi je u Ceskoj jedan veterinar iz Kraljeva. Novica. Rekao mi je da te zna i da ce ti preneti pozdrave.;)

Nije. Ako se na ulici nadje mnodo sveta nisu svi okrugli i elipsasti.

Heeej! Evo me, ali opet na kratko! I ponovo nova rec...
:):):) bas sam se uzelela ladje... mislim da cu od sledece nedelje biti u prilici da se vratim svom kompjuteru... JEDVA cekam...!
A sto se tice novog zadatka... nemam pojma ovako odmah...
Ako pricamo o pojmu "svet" (svetova) njih ima beskonacno (svet kao skup ljudi, kao svet filma, muzike, podvodni svet...uf, lupam...)...
A, ako se radi o zagonetki vezanoj za samu rec...ma, tek onda nemam pojma!
....razmislicu...
pozdrav, pozdrav, pozdraaav... :):):)

DkJm:
Posado, veliiiiiiiiiiiiiiiiiiki pozdrav za sve. Dru i ja smo izginuli ovde od posla, ali redovno citamo dnevnik ;) !
Poseban pozdrav za hemicare iz tako im voljenog mesta :) !
I, Baltazare, jel tacno ovo sto je Jeele rekla ili da smisljamo nesto novo?
P.S. Odusevio sam se sa satom!

Evo i nas!!! Ne stizemo od posla da se javimo. V. Ilicu, ne brini, u laboratoriji je sve u redu. Samo nam jos uvek malo zvoni u glavi i nesto smo garavi po licu. :) :D :D :D

Nego, Dru i DkJm, je l' i kod vas u laboratoriji sve u redu? Pod "u redu" se smatra sve sto se inace normalno desava na letnjem seminaru, pocevsi od rasprave oko raspremanja susnice, pa do crkavanja sprektrofotometra. :) Salimo se, nadamo se da sve radi kako treba (u inat porodici A :)). Pozdravite voljeno nam mesto i sve tamo prisutne.

Sto se zadatka tice, mozda je u pitanju broj 777. Ne znamo zasto, svidja nam se taj broj. :)

marah:
Heeej! Evo me, ali opet na kratko! I ponovo nova rec...
:):):) bas sam se uzelela ladje... mislim da cu od sledece nedelje biti u prilici da se vratim svom kompjuteru... JEDVA cekam...!
A sto se tice novog zadatka... nemam pojma ovako odmah...
Ako pricamo o pojmu "svet" (svetova) njih ima beskonacno (svet kao skup ljudi, kao svet filma, muzike, podvodni svet...uf, lupam...)...
A, ako se radi o zagonetki vezanoj za samu rec...ma, tek onda nemam pojma!
....razmislicu...
pozdrav, pozdrav, pozdraaav... :):):)
To marah!!! To je ono pravo!;)

hemicari:
Evo i nas!!! Ne stizemo od posla da se javimo. V. Ilicu, ne brini, u laboratoriji je sve u redu. Samo nam jos uvek malo zvoni u glavi i nesto smo garavi po licu. :) :D :D :D

Nego, Dru i DkJm, je l' i kod vas u laboratoriji sve u redu? Pod "u redu" se smatra sve sto se inace normalno desava na letnjem seminaru, pocevsi od rasprave oko raspremanja susnice, pa do crkavanja sprektrofotometra. :) Salimo se, nadamo se da sve radi kako treba (u inat porodici A :)). Pozdravite voljeno nam mesto i sve tamo prisutne.

Sto se zadatka tice, mozda je u pitanju broj 777. Ne znamo zasto, svidja nam se taj broj. :)
Ja znam zasto vam se svidja. Necu da kazem. Mozda cete postaviti kao zagonetku u sledecem teleprinter zadatku, pa da ne otkrivam unapred!;)
Nije 777. :-( Mada i on ima samo jednu malu vezu sa svetom.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back