Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima sa obale Egejskog mora iz suncem okupane Leptokarie :) , mislimo na vas, i naravno pozdrav novim clanovima, uzivajte na ladji!
Mi smo ovde na kondicionim pripremama, ali se brzo vracamo! :)

Jassu

Dru, DkJm i joca111 ;)

Prilozi

• leptokaria4.jpg
    leptokaria4.jpg
    79,9 KB · Pregleda: 6
v.v.ilic:
Danas se odrzala disciplina: bacanje hard-duiska.;) Retko kada, u stvari nikada do sada se nije desilo ovo sto se desilo danas. Umesto klasicnog diska, bacao se nas novi patent. :p Dali znate odgovor? Ko je pobedio? Ja znam da nije tesko odgonetnuti. Mislim da nece biti tesko ni pogoditi ko je bio drugi. Jasna je stvar redosled. Oko drugog mesta je bila velika borba. Ceo stadion je skandirao imena prve trojice. Atina je bila na nogama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko je osvojio prvo, ko drugo a ko trece mesto?

V. Ilicu, ispravi ovo na "prvo troje". Nemoj da zbunjujes nove mornare, ipak je ovo Osnovna skola. :) Ostavicemo njima da ovo rese, mi vec imamo iskustva sa slicnim zadacima (a i oni bi, da su procitali Dnevnik), pa nije fer da im kazemo resenje.

Danas se odrzala disciplina: bacanje hard-duiska. Retko kada, u stvari nikada do sada se nije desilo ovo sto se desilo danas. Umesto klasicnog diska, bacao se nas novi patent. Dali znate odgovor? Ko je pobedio? Ja znam da nije tesko odgonetnuti. Mislim da nece biti tesko ni pogoditi ko je bio drugi. Jasna je stvar redosled. Oko drugog mesta je bila velika borba. Ceo stadion je skandirao imena prve trojice. Atina je bila na nogama!

Jedva sam sve izbojio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back