Vitor89
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
AHA...v.v.ilic:Da, ali put je pogresan.Procitaj ponovo!![]()
Ne znam vise gde da citam, izgubio sam osecaj za citanje... :???: :???: :???: A tek za put...
A ono "Da" se odnosilo na akrostih?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AHA...v.v.ilic:Da, ali put je pogresan.Procitaj ponovo!![]()
Da.............Vitor89:AHA...
Ne znam vise gde da citam, izgubio sam osecaj za citanje... :???: :???: :???: A tek za put...
A ono "Da" se odnosilo na akrostih?!

Naravno! Dru, DkJm i Joca..........Vitor89:A jel' bilo na[ih tamo ili su to samo stari Grci?
I mi vas pozdravljamo!!!joca111:Pozdrav svima sa obale Egejskog mora iz suncem okupane Leptokarie, mislimo na vas, i naravno pozdrav novim clanovima, uzivajte na ladji!
Mi smo ovde na kondicionim pripremama, ali se brzo vracamo!
Jassu
Dru, DkJm i joca111![]()
v.v.ilic:Danas se odrzala disciplina: bacanje hard-duiska.Retko kada, u stvari nikada do sada se nije desilo ovo sto se desilo danas. Umesto klasicnog diska, bacao se nas novi patent.
Dali znate odgovor? Ko je pobedio? Ja znam da nije tesko odgonetnuti. Mislim da nece biti tesko ni pogoditi ko je bio drugi. Jasna je stvar redosled. Oko drugog mesta je bila velika borba. Ceo stadion je skandirao imena prve trojice. Atina je bila na nogama!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko je osvojio prvo, ko drugo a ko trece mesto?
Ostavicemo njima da ovo rese, mi vec imamo iskustva sa slicnim zadacima (a i oni bi, da su procitali Dnevnik), pa nije fer da im kazemo resenje.Cijih imena? Prvih troje!hemicari:V. Ilicu, ispravi ovo na "prvo troje". Nemoj da zbunjujes nove mornare, ipak je ovo Osnovna skola.Ostavicemo njima da ovo rese, mi vec imamo iskustva sa slicnim zadacima (a i oni bi, da su procitali Dnevnik), pa nije fer da im kazemo resenje.

Što Veliša, fiskulturci su otišli na Olimpijadu da bodre naše takmičarev.v.ilic:Velisaaaaaaa!!!!! Ti si mi sumnjiv!

Bravo Vitore! Ovo je redosled u bacanju hard-duiska. Sada mi samo objasni kako si dosao do resenja pa da ti cestitam i priznam resenje!Vitor89:S obzirom na fiskulturno odeljenje i na onaj vremeplov, Dru, DkJm i joca111 su se vratili u doba anticke Grcke, i sve ih potukli u novoj disciplini (sta Grci znaju sta je Hard-duisk![]()
![]()
)

Ali pre toga se neko ljuljao i pobegao!Vitor89:Što Veliša, fiskulturci su otišli na Olimpijadu da bodre naše takmičare![]()
Preseli se na Krstaricu777, kao sto je to uradio i Vitor i eto ti vremena.rotvajlerka:Ja sam tu ali nikako da stignem na pitanje jer sam i na dosta jos foruma!!!