Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vitor89:
Prvo: Iščitao sam 20-ak stranica i izgleda mi vrrrrrrrrrrrrrrrrrlo zanimljivo! :razz: :razz:
Drugo, evo moje zakletve:

JA Vitor polazem zakltevu da cu cuvati ladju i biti veran mojoj druzini do kraja, da cu viriti sa palube Krstarice777 najmanje tri puta na dan, da cu prijavljivati nove patente redovno, i u dobru i u zlu uvek tu u druzini .
E pa Vitore, dobrodosao na ladju. Od danas si i zvanicno postao clan posade. Zakletva je tu a sada jos samo nesto da patentiras. Nadam se da ce se to desiti uskoro. Na kojoj si stranici sa citanjem? ;)

marah:
Pozdrav posado!
Ja bih samo da vam kazem kako je uzivanje citati ovaj dnevnik...nisam procitala sve (mada sam savesno pocela od pocetka)...
vrlo ste prijatna druzina :)

zelim vam mirno more i jos mnogo resenih zadataka!
A da li bi ti htela da nam se pridruzis? Mi te rado primamo. Hajde, polozi zakletvu, (primer imas u Vitoru89) pa da te primimo kao clana posade.

Pozdrav, posado. Evo i nas nakon nekog vremena. Vratismo se nekih 100 stepeni na zapad... Sto bi rekao onaj mali Marsovac iz crtanog sa Duskom Dugouskom kada mu propadne plan da raznese zemlju: "Natrag u laboratoriju..." :)

Lepo smo se proveli tokom prethodne dve nedelje, bilo nam je drago da konacno vidimo (iako na kratko) bar neke od nasih mornara...

Naravno, topla dobrodoslica novim clanovima posade. Nadamo se da cete uzivati u ovom putovanju bar onoliko koliko mi uzivamo... :)

Minro mire!

Odem ti ja na teleprinter kad imam sta da vidim. Nas Dragisa ide sam u intervenciju. Gusarski avion hoce nasilno da se prikljuci ladji.

87-vemtemeseb.jpg

JA, Marah, polazem zakltevu da cu cuvati ladju i biti verna mojoj druzini do kraja, da cu viriti sa palube Krstarice777 najmanje tri puta na dan, da cu prijavljivati nove patente redovno, i u dobru i u zlu uvek tu u druzini.

Marah,Ovim te zvanicno primamo na ladju kao ravnopravnog mornara. Dobrodosla i da vidimo sto pre neki patent.;)

Kao prvi zadatak, ti i Vitor idite pod palubu u kuhinju. Intra je pustio japance na godisnji odmor pa mu pomozite u kuhinji. Veceras cemo se svi naci na veceri u trpezariji.

Dobili smo hitan poziv i idemo za GibraltarVelika ih muka muci. Ne mogu nikako da se osamostale. Traje to vekovima. (A nekima na balkanu se jako zuri :-( ) Dobili su pitanje i moraju da daju odgovor.
Nema pluca a ipak dise.Uvek hladna i vecno tiha. Stalno pije a ne moze da zardja niti da se opije!
Sta je to?

Ako resimo da im pomognemo, dobicemo dva sanduka zlatnika.

v.v.ilic:
Ova kolona ide u istrazivacku misiju. Culi su da se pojavilo nesto sto stalno menja svoj lik ali uprkos svemu to je uvek okruglo. Idu da traze a ni sami ne znaju kuda.

Ko zna neka pomogne

46-motorka.jpg

Baltazare, bas sam se suzdrzavao da odgovorim na ovu kolektivnu "provokaciju", ali ne mogu, a da ne kazem da mi se danas desila bas ova situacija :) !
Isao sam sa mojima negde kolima kad ispred nas prozuja motor, a na motoru ima "sta" da se vidi "pozadi" :) !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back